Şimdi Ara

:..K810 v.s K850 Fotoda Koz Paylaşımı..: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K790 ve K850 var bendede, bende bu parlaklıktan şikayetciyim. Kullanıcı ile alakası yok, isterseniz profesyonel fotoğrafçı olun, makina yapıyor bunu.

Teşekkürler hocam.

Orjinalden alıntı: Noxco

K790 ve K850 var bendede, bende bu parlaklıktan şikayetciyim. Kullanıcı ile alakası yok, isterseniz profesyonel fotoğrafçı olun, makina yapıyor bunu.

Teşekkürler hocam.

SE'nin bir yazılım daha atması lazım.
    Daha dün gece güncelledim ama geçmedi.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Farklı zamanlarda ama, biri K790 bire K850 ile çekilmiş iki ayrı foto, yarin vaktim olursa bende K790 ve K850 fotoları ekleyeceğim, şimdilik şu örneği ekliyorum...

K850
     :..K810 v.s K850 Fotoda Koz Paylaşımı..:

K790 Orjinal foto, driver falan yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

K790 ve K850 var bendede, bende bu parlaklıktan şikayetciyim. Kullanıcı ile alakası yok, isterseniz profesyonel fotoğrafçı olun, makina yapıyor bunu.

Teşekkürler hocam.

SE'nin bir yazılım daha atması lazım.
    Daha dün gece güncelledim ama geçmedi.

sizin k810 daki yazılım da eski
  • @Révølvér ben sadece iddaa ediyorum. Ben parlatmadan çekebilirim diyorum. Fotoğrafları indirip baktım. Çeken telefon ama sen hiç bir ayar yapmamışsın. İki telefonda da ayar yapmamışsın ama iki telefonda birbirinin aynı değil sonuçta. Fotoğrafları indirip exif bilgilerine baktım. Tabiki camdriver ile düzeltilebilir. Telefonu alabilirsem fotoğraf yağmuruna başlicam ama aksilikler bitmiyor.... Karşılaştırmalar için teşekkür ederim..
  • Revolver kullandığın versiyon nedir K850i de?.. Ben birçok deneme yaptım, bahsettiğin ve örneklediğin parlama olayından haberdarım fakat bu kadar da büyük problem yaratmadı henüz benim denemelerimde, özellikle de metal ayna gibi parlamanın direkt geri dönebileceği şekilde de denedim ama diğer Amerika versiyonlarına göre yani Cam Driver 3.7'ye sahip versiyonlara göre son çıkan Asia versiyonu gayet başarılı geldi, Bu yüzden soruyorum.. Sizin çekimlerde gerçekten abartı bir parlaklık var, versiyonlarımız aynı ise belki de ben henüz o ortamda çekim yapmadım..

Ben R1EA031 Asia Version kullanıyorum..

Bir de patlatmak için deneme yapmak istedim, beyaz dengesini sona çektim yani E+2.0 şeklinde, flaş açık ve tamamen beyaz fondaki ''cam'' üzerindeki objeyi odakladım.. Ayrıca makineyi cama koyup flaşı göründüğü gibi çok yakından yansıyacak şekilde patlattım..

Hemen ardından ise normal uzaklıkta aynı ayarlarda flaşı objenin ve camın üzerine denk gelecek şekilde değişik şekilde yansımaları için 2 çekim daha yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 4 Mayıs 2008; 0:45:06 >

• Revolver ile aynı anda güncellemiştik, versiyonlarımız R1EA031
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P
  • 1. fotoğrafta zemine bakarsanız noise ve netlik farkını çok iyi anlarsınız.. Bence fark büyük.. Bir de camdriver çıkarsa arayı daha da açar... K850i

Revolver ile aynı anda güncellemiştik, versiyonlarımız R1EA031

Bizimkilerde bi sorun var abi

@bynedim,
    Tam olarak hang modlarda çektin ?
    Biz naptıysak olmuyor yahu ...

• K810i'nin renkleri daha doğru yansıttığını düşünüyorum. K850i'deki purple fringing problemi hala sürüyor.

K810

K850

• Son karşılaştrma mükemmel!!

Orjinalden alıntı: pohuman

Son karşılaştrma mükemmel!!

Dediğim gibi pohuman nesne uzakken harika. Hatta dikkat et, sağ bölümde mutfak var, neredeyse orayı bile aydınlatmış.
    Flaşı manyak hakikaten. Yakın nesnelerde (ben genelde beyaz bölümün olduğu yerlerde) biraz sorun yaşıyorum ama birkaç yazılım sonra aşılacağını
    umut ederek bekleyeceğim. Ama yakın nesne az çekilir zaten. Yeter ki 3-4 metreyi güzel alsın, görüyoruz ki o konuda çok iyi.

• quote:

quote:

Revolver ile aynı anda güncellemiştik, versiyonlarımız R1EA031

Bizimkilerde bi sorun var abi

@bynedim,
    Tam olarak hang modlarda çektin ?
    Biz naptıysak olmuyor yahu ...

Kapalı mekanda zayıf ampül ışığı altında çekim yaptım.. Ayarlar ise dediğim gibi beyaz dengesini sona çektim, ampül ışığı altında farukkk'un tavsiyesi üzerine portre modunda çekim yaptım fakat portreler bu ışıkta aşırı karanlık çekti, sadece flaşın patladığı bölgeyi lazerle aydınlatmışçasına işaretledi.. Bende Portre modunu otomatiğe alıp bu ayarlarda çekim yaptım..

Benim de şikayetim sizin cihazınız kadar aydınlık çekememek.. Tersine karanlığından yakınıyorum..

• @revolver hocam karşılaştırman gerçekten güzel olmuş

The club of Walkman phones
    I pod touch 4g
    Metallica
    Nothing Else Matters
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Burda k850 daha iyi gibi. K810 da bulanıklık var biraz sanki.

ya da k810 da yandaki taşa odaklanmış makina

bulanıklık olması normal ben demiştim size 3-4 metre ötedeki bir nesneyi çekmiycekseniz asla otomatik netlemeyi kullanmayın diye burdaki fotoda tamamen yanlış moddan kaynaklı bir bulanıklık söz konusu....

• @ghostweb,
    Evet dedigin gibi o fotoda k810 da oto netleme kullanmamak gerekirdi. Sonradan fark ettim ama k850 ayni durumdan etkilenmedi ve foto güzel cikti. Nhayetinde k850 gelecek vaad ediyor:)

• quote:

Sıfır ışık performansları ...

K810

K850

Bu resimde duvarın rengi ne ? K810 da yeşil , k850de sarı çıkmış asıl rengi ne duvarın ?
    Bir de yan taraftaki mutfak k850de daha acık gözüküyor flash ı daha iyi herhalde

• K850 de çok beyaz çıkmış bazı fotolar, pozlandırma dengelenmeli.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.