Bildirim
K790i vw W810i müzik kalitesi..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
''Müzik mi? Kamera mı?'' bu sorulara cevap verebilirseniz tamamdır... -
şöyle diyeyim..
k790 nın kamerasının kalite konusunda ki bariz üstünlüğü, w810i nin ses kalitesinde ki bariz üstünlüğü kadar mıdır...
yani ikisinin de üstünlüğü mutlak bir üstünlük mü... -
çok daha fazla -
Arada biraz fiyat farkı var ama bu senin için pek mühim değil galiba.K790i ile w810i arasında çok ahım şahım bir ses kalite farkı yok kısık seste.Ben K790i derim. Kamerası çok bariz daha iyi . -
quote:
Orjinalden alıntı: Hell_Blade
Arada biraz fiyat farkı var ama bu senin için pek mühim değil galiba.K790i ile w810i arasında çok ahım şahım bir ses kalite farkı yok kısık seste.Ben K790i derim. Kamerası çok bariz daha iyi .
ikisinide kullandınız mı acaba... -
Sony Ericsson bölümündeki fotoğraf örneklerine bakabilirsiniz.. K790i'nin normal bir fotoğraf makinasından farkı yok... Ses olarakta yeterli ancak acoustic'le.. -
bence kesinlikle k790i sadece kamera ses karşılaştırması yok ekran daha üstün k790ide bide benim için lens kapağı çok önemli(tabi kişiye göre değişir)
w810i lensi çok tuhaf kirleniyor ve temizlenmiyor bu benim için alınmamasına yetiyor açıkçası ama sen bilirsin -
bu iki cihazda bende mevcut akustikle k 790 w 810 ile aynı hatta dış seste bariz k 790 iyi diyebilirim yani söyleyeceğim w 810nun ses ile k 790 üstünlüğü görünmemekte olup k 790 tercih etmeni isterim
kamera kapağında bir sorun yaşamazsın -
Sony derim kamera genelde daha az kullanılır. -
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
bu iki cihazda bende mevcut akustikle k 790 w 810 ile aynı hatta dış seste bariz k 790 iyi diyebilirim yani söyleyeceğim w 810nun ses ile k 790 üstünlüğü görünmemekte olup k 790 tercih etmeni isterim
kamera kapağında bir sorun yaşamazsın
yok yaw o kadarda değil ikiside acousticli ise w810 daha yüksek ve kaliteli ses veriyor ama farkın çok fazla olduğu söylenemez -
quote:
Orjinalden alıntı: wildwolft
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
kamera kapağında bir sorun yaşamazsın
yok yaw o kadarda değil ikiside acousticli ise w810 daha yüksek ve kaliteli ses veriyor ama farkın çok fazla olduğu söylenemez
benim demek istediğimde w 810 nun seste aşırı farkın olmadığıdır
-
2 cihazı da kullanmış biri olarak kesinlikle k790i yi tavsiye ederim.ses kaliteleri arasında öyle bariz bir fark yok hatta hoparlörde k790i daha iyi bile diyebilirim.kaliteli bir kulakiçi kulaklıkla ses kalitesi kesinlikle tatmin edici.yalnız orijinal kulaklıkları tek kelimeyle dandik.kamera farkı olarak da k790i arada uçurum olabilecek kadar önde -
k790 -
W810i kullanıcısıyım ve k790da kullandım.
Kamera konusunda k790 çok üstün açıkçası acoustic yardımıyla ses kalitesinde biraz artış sağlayabilirsin.Tek kötü yan görünüşü ve kabalığı (tabi görünüş kişisel zevklere göre iyi ve kötü şeklinde değerlendirilebilir=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 6 Ağustos 2008; 0:29:04 > -
K790i'nin kulaklık ses kalitesi daha iyidir (sesin netliğinden bahsediyorum). W810i'de Megabass desteği bulunduğundan, bas sesler daha kuvvetli ve çıkış gücü de daha yüksek. -
W810i nin 05 li yazılımını bulabilirsen bu yazılımlı modelinin yanında K790i nin kulaklık sesi sana teneke gürültüsü gibi gelecektir. -
herkes K790i ye akustik at demiş
o zmn W810i yide cam driverli kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: SonsuzaRaP
herkes K790i ye akustik at demiş
o zmn W810i yide cam driverli kullan
ne fark eder ki ikisindede acoustic yüklü yada yüksüz w810 aşırı bi fark olmasada w810 daha iyi. kameradada aynı şekil k790 daha iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X