Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar Günü Dersaneden Sonra Eve Geldim Bi Bakdımki Süperbi Manzara Ultimate 4,4 Görmemişdim 4,1 Yüklüydü
    Neyse Aldım K790i Yi Asıldım Makroya Ve Bi Bakdım Süper Bi Poz Yakalamışım 3 Gündür Yayınlıycam Ama Vakdim Olmadı Şimdi Yayınlıyorum: Burası Örnek Mahallesi Ankara Tam Bizim Evin Karşısından Gelen Manzara
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 4 Mart 2008; 20:21:43 >
  • ben bu kamera driverini ve akustiki yükleyemedim hiç anlamıyorum yaw bana resimli olarak ve ayrıntılı bi biçimde açıklar mısınız çok sayfa var tek tek bakmak baya zaman alıyor nolur yardım edin.
  • walla katze daha önce hiç yapmadığım için çok cahilim bu konularda kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

walla katze daha önce hiç yapmadığım için çok cahilim bu konularda kusura bakma.

Ne kusuru, biz de o yollardan geçtik.
  • telefon kapalı derken kopmle mi kapatacaz ayrıca mesela akustik paketini açtığımda bi sürü dosya çıkıyor ben hepsini mi indireceğim indirmenin başarılı olduğunu nasıl anlarım
  • quote:

telefon kapalı derken kopmle mi kapatacaz ayrıca mesela akustik paketini açtığımda bi sürü dosya çıkıyor ben hepsini mi indireceğim indirmenin başarılı olduğunu nasıl anlarım

Evet telefon komple kapalı tutulmalıdır. Akustik paketinin içinde bir çok dosya bulunur (pakete göre değişebilir). Paketi indirmek yeterli yani dosyaların hepsi pakettedir. Dosya da ziplenmiştir. Biz konuya hazır olarak veriyoruz. Bilgisayarına çek ve yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 4 Mart 2008; 23:17:52 >
  • katze telefonu kapattım setoola mısc filesten akustik dosyasını seçtim c ye basılı tutarak usb kablosunu taktim flas a bastım altta bişiler doldu hızlı bi şekilde ve soldaki beyaz sayfada bi sürü yazı çıktı en altta resdy yazısı çıktı.hiç bişi anlamadım yaptığım şey iyi mi kötü walla bilemedim.
  • Eğer beyaz sayfada "elapsed" diye bir yazı çıktıysa başardınız demektir.
  • ready diye bi yazı çıktı en altta beyaz sayfanın galiba yapamadım tekrar denemelerimde telefonda herhangi bi sorun çıkar mı acaba.
  • En iyisi telefonu aç ve servis menüsünden kamera sürümüne bak.

Servis menüsü: >*<<*<*

">" sağ

"<" sol
  • kamera geçerli sürüm 2.41 yazıyor
  • quote:

kamera geçerli sürüm 2.41 yazıyor

Tebrikler, başardınız. Fakat 2.41 sürümünü yüklemişsiniz. 2.44 sürümünü yüklemelisiniz.
  • 2.44 hangisi onu bi yükleyeyim gerçekten yükledim mi yani en azından yüklemeyi başardım mı.
  • Evet yükleme işlemi başarıyla gerçekleşmiş.

2.44 Withan:

http://rapid-share.com/files/96515521/ifs.zip.html
  • bide akustik i yüklesem tam süper olacak mesela onu yüklediğimizde nasıl anlarız
  • Onu yüklediğimizde ses yüksekliğinden anlayabilirsin.

Akustik:

http://rapid-share.com/files/83361538/ifs.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 4 Mart 2008; 23:57:31 >
  • camera driveri yüklüyorum ama uzun sürüyor ve beyaz sayfada elapsed:15 secs yazıyor
  • quote:

camera driveri yüklüyorum ama uzun sürüyor ve beyaz sayfada elapsed:15 secs yazıyor

Evet doğru gidiyor...
  • yani 15 dk falan beklemem mi lazım
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.