Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok bitince "Elapsed 15 sec" filan yazması normal ama 15 dk yüklemesi çok anormal.
  • bitmiyor ki devamlı doluyor bi, daha deneyeceğim.
  • hold C and insert usb cable yazıyor flash a bastıktan sonra elimiz c ye basılı olcak ve usb kablosunu takacağız dimi.taktıktan hemen sonra parmağımızı c den çekeceğiz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

En iyisi telefonu aç ve servis menüsünden kamera sürümüne bak.

Servis menüsü: >*<<*<*

">" sağ

"<" sol

şunu deneye deneye en sonunda buldum ha ya basıyom her yerde olmuyo delirdim. En sonunda ses tuşuna bastım bide burda deniyeyim dedim.PAt girdi namusuz bendede kamera sürümü 2,44 yazıyo

• bende 2,44 e geçtim şimdilik daha güzel gibi geldi özellikle renklerin tutarlılığı konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 5 Mart 2008; 3:45:45 >
  • arkadaşlar ilk sayfaya hepsini direk misc failed den atmanız için hepsini çevirdim ve ekledim sadece size kalan

biraz okumak bu kadar zorlanacak bir durum yok sayfadaki herşeyi yüklemenizi tavsiye ederim
  • Bende k810i var.
    Yazılım bilgisinde, kamera yazılım sürümleri-Geçerli sürüm:2.5
    Video Çağ. Kamerası geçerli sürüm: 2.3

olarak görünüyor.

Ben yanlış bir yere mi bakıyorum, 2.44 ü yüklemem gerekiyor mu?
  • k810 aarkadaşlar 2.44 yukledim resimler berbat çekiyor nedeni ne olabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Bende k810i var.
    Yazılım bilgisinde, kamera yazılım sürümleri-Geçerli sürüm:2.5
    Video Çağ. Kamerası geçerli sürüm: 2.3

olarak görünüyor.

Ben yanlış bir yere mi bakıyorum, 2.44 ü yüklemem gerekiyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: assault79

k810 aarkadaşlar 2.44 yukledim resimler berbat çekiyor nedeni ne olabilir....

Nedeni bu olabilir mi?
    Belki sendeki sürüm de 2.5 di!!

Ben emin olmadan yüklemedim.
  • 2.44 flaşlı çıkince iyi çekmiyor ama flaşsız potre modunda çektimm.süper çekiyorrr
  • bendeki sürümü 2,41 idi iyi baktın sonra yükledim
  • ilk sayfada 2,44 cam driverin kullanısını anlattım orayı okumanızı tavsiye ederim
  • bi türlü olmuyor on kere denedim 2.44 yüklenmiyor elapsed 29 secs yazıyor en altta ready yazısı çıkıyor neden olmuyor acaba.
  • beyaz sayfada bi sürü yazı çıkıyor imeı numarası çıkıyor ama telefona baktığımda 2.41 sürümü var.
  • sonunda yaptım oh be!!! her şey için teşekkürler....
  • akustiki yüklerken bi sürü yazı çıktı paketin içindeki bütün dosyalar beyaz sayfada hızlı bi şekilde indi.elapsed 27secs yazdı en altta READY yazdı herhalde yüklendi dimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

akustiki yüklerken bi sürü yazı çıktı paketin içindeki bütün dosyalar beyaz sayfada hızlı bi şekilde indi.elapsed 27secs yazdı en altta READY yazdı herhalde yüklendi dimi.

SES YÜKSELDİYSE OLMUŞ DEMEKTİR İLK SAYFAYI KONTROL ET İYİCE OKU

BÜTÜN SORULARININ CEVAPLARI İLK SAYFADA BU KADAR MESAJ ATMANA GEREK YOK[TU/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Mart 2008; 14:32:46 >
  • napıyım işte bu konularda çok bilgisiz olduğum için mesaj bombardımanına tuttum
  • yaw bende servis menüsünden bakınca kamera sürümü 2.5 diyor nasıl oluyor bu iş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

yaw bende servis menüsünden bakınca kamera sürümü 2.5 diyor nasıl oluyor bu iş :D

O ZAMAN YÜKLEYEMEMİŞSİN İLK SAYFADAVERDİĞİM CAM DRİVERİ DİREK SETOLDEN DEDİİM ŞEKİLDE AT
    SONRA KONTROL ET

quote:

Azizim

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.