Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bekliyorum.

imageshac çalışmıyorya
  • Sorma ya. Sinir olunca gören akıl hastanesinden kaçmış zanneder.

photolava.com var. Deneyebilirsin.
  • ekledim aman aman fark yok ama dediğin gibi çok azda olsa 2,39 da renk biraz soluk kalıyor ama öyle çok fark yok

portre modu çok güzel olmuş bu sefer sıfır ışık portre çekiyorum nerdeyse sıfır noise ile çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Şubat 2008; 22:42:37 >
  • ultimate 2,3 withen documan mod

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

ultimate 2,39 withen documan mod

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

ultimate 2,35 withen documan mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Şubat 2008; 22:38:43 >

• yok abicim ben gene cam driver degiştiriyorum ama bu sefer upgrada degil downgrade yapıyorum orj dönüş aşamasındayım

ya dün akşam potre modunu denıyorum flash patlayınca bembeyaz bişi çekiyoo ama ne

2,35 versyonda

gece modunu açıyoo potrede oda bi garip zaten noisenın azalmasının sebebi o

boşver ya dandık çeksin orj olsun off
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

yok abicim ben gene cam driver degiştiriyorum ama bu sefer upgrada degil downgrade yapıyorum orj dönüş aşamasındayım

ya dün akşam potre modunu denıyorum flash patlayınca bembeyaz bişi çekiyoo ama ne

2,35 versyonda

gece modunu açıyoo potrede oda bi garip zaten noisenın azalmasının sebebi o

boşver ya dandık çeksin orj olsun off

2,39 dene dahada geliştirildi

portre modunda florasanda yetersiz ışıkta flaşı açmaya gerek kalmıyor flaşı sadece sıfır ışıkta açıyorsun ve farka bakıyorsun 2,39 a ve dene yorumunu bekliyorum ben şimdi bu modu orjinal ile karşılaştıracam

• hakanlevent karşılaştırma senin için

orjinal cam alacakaranlık portre modu sıfır ışık flaş açık

ultimate wihten 2,39 alacakaranlık portre modu flaş açık

• resim iyi çıkmış deniyelim o zaman abi sagol

edit= attım abi denıyorum

abi şunu bi denesene

2,39 versyonda vithen

ısık otomatıkte dursun flash ı açıp ampul işıgı antında kendi fotonu ceksene bi

kaydedilirken normal ama sonrası faciya resmen benım telde

tabi potre modunda

flash biraz geç patlıyoo resmin içine ediyoo

tabi telefonla aranızda ortalama bi 45 cm kadar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 26 Şubat 2008; 0:58:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

resim iyi çıkmış deniyelim o zaman abi sagol

edit= attım abi denıyorum

rica ederim tekrar deneme sunuyorum başka bir deneme odada tek ampul florasan var aydınlatma o

orjinal cam portre modu flaş açık

orjinal cam alaca karanlık portre modu flaş açık

ultimate wihten 2,39 alacakaranlık portre modu flaş açık

ultimate wihten 2,39 otomatik mod flaş açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Şubat 2008; 1:14:43 >

• quote:

hakanlevent

pm attım

evet onun için iç mekan fotolarını ampul florasan ise otomatik modda çekeceksin yada

alaca karanlık portre modunda çekeceksin yukarıya farklarını anlayacağın fotolar koydum öyle dene bakalım
  • yeni cam driver by faruk cam

katze dediğin gibi ve benim karşılaştırmamdada olduğu gibi 2,3 wihtenin makro modu 2,39 dan iyi olduğu için bende 2,3 makro modunu 2,39 a ekledim diğer modlar ve özellikler 2,39 da olanlardır

ve bu cam driverin adı by faruk cam olsun turkişh cam...

kopyacılığımızı bundada yaptık [;)

ben 2,3 makro ile faruk cami makroda karşılaştırdım ikisde aynı

çekiyor yinede isterseniz burayada eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Şubat 2008; 3:11:37 >
  • yok artık

• Akşam eve gelince mutlaka denerim.
  • quote:

Akşam eve gelince mutlaka denerim.

iyileşme oldu faruk camde ama sabahki çekimlerimde 2,3 makroda daha iyiyidi
    ultimate yapımcısına 2,39 makro modundaki eksikliği söyledim cevap bekliyorum
  • merhaba arkadasım bende yenı k810i aldım ama ses olarak cok pasif bunun sesını yukseltmek mumkun mu werdıgın lınklere tıkladım ama bıturlu download yapmayı basaramadım bi yardımcı olursan sewınrım sımdıden cok tsk ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_one_aytekin

merhaba arkadasım bende yenı k810i aldım ama ses olarak cok pasif bunun sesını yukseltmek mumkun mu werdıgın lınklere tıkladım ama bıturlu download yapmayı basaramadım bi yardımcı olursan sewınrım sımdıden cok tsk ederım

aradaki çizgi işaretini kaldır
  •  k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • Yazılımcı bu hangi driver?
  • quote:

Yazılımcı bu hangi driver?

2,35

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.