Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vivid 2,39

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • mükemmel....
  • Farukkk, ultimate 2,39 withen ya da en son senin yaptığın makro değişikliğini içeren cam driver faruk :) nereden indirebiliriz.
  • yazılımcı tebrikler güzel bir makro

quote:

Orjinalden alıntı: mertop

Farukkk, ultimate 2,39 withen ya da en son senin yaptığın makro değişikliğini içeren cam driver faruk :) nereden indirebiliriz.

ultimate 2.39
    Ultimate v2.39 Standard™
    http://www.4shared.com/file/38880301/45f88c92/Ultimate_Camera_Driver_v239_Standard_for_K790_K800_K810.html
    Ultimate v2.39 VividColour™
    http://www.4shared.com/file/38880323/99c08f3c/Ultimate_Camera_Driver_v239_VividColour_for_K790_K800_K810.html
    Ultimate v2.39 Withan™
    http://www.4shared.com/file/38882596/a4da1641/Ultimate_Camera_Driver_v239_Withan_for_K790_K800_K810.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Şubat 2008; 8:33:15 >

• Faruk teşekkür ederim üstad.

Forum sayfalarını okuduğum kadarıyla Setoll programında "Elapsed 30" yazması, driver in yüklendiği anlamına geliyor.
    Yeni cam driver i yüklemeyi başarıp başaramadığımızı, daha doğrusu telefonda o an mevcut cam driver i, telefonun sistem bilgisinden ya da herhangi bir menüsünden görebiliyor muyuz.
    Telefonuma Ultimate_Camera_Driver_v2[1].39_VividColour u yüklemeyi başarıp başaramadığımı nasıl anlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertop

Faruk teşekkür ederim üstad.

Forum sayfalarını okuduğum kadarıyla Setoll programında "Elapsed 30" yazması, driver in yüklendiği anlamına geliyor.
    Yeni cam driver i yüklemeyi başarıp başaramadığımızı, daha doğrusu telefonda o an mevcut cam driver i, telefonun sistem bilgisinden ya da herhangi bir menüsünden görebiliyor muyuz.
    Telefonuma Ultimate_Camera_Driver_v2[1].39_VividColour u yüklemeyi başarıp başaramadığımı nasıl anlarım.

setol kullanımı imzamda mevcut cam driveri öyle dosya haline getirip atacaksın

*sağ*sol sol*sol* tuşlarına basarak gelen ekranda yazılım bilgisi kamere driver versiyonuna bakarsan 2.39 olması gerekiyor
  • merhaba farukkk kardes ya kbakma ama çizgılerı kaldır demısn lınklerı ındrımk ıcın ama ben anlamadım daha yenı uyeyım cahıllıgme wer:):):) tm olarak izah edermısn sana zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_one_aytekin

merhaba farukkk kardes ya kbakma ama çizgılerı kaldır demısn lınklerı ındrımk ıcın ama ben anlamadım daha yenı uyeyım cahıllıgme wer:):):) tm olarak izah edermısn sana zahmet

rapid-share diye başlayan linklerdeki - çizgi işaretini kaldır daha sonra çıkan ekranda free butonuna bas sayma ekranı bitince ekrana gelen karakterleri boşluga yaz indirmeyi başlat

• ee yetti artık ya daha 2,39 u yeni yükledim
  • withan 2,41. Ya bu ultimate camdriver çok gelişti. Artık gerçekci renkleri yansıtabiliyor

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ee yetti artık ya daha 2,39 u yeni yükledim

2 günde 1 cam driver çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ee yetti artık ya daha 2,39 u yeni yükledim

2 günde 1 cam driver çıkıyor.

evet 2,39 un bazı yönleri çok tartışıldı onun çıkması gerekiyordu mesala ben makrodan şikayet etmiştim

ama şu bir gerçek ultimate serisi fotoda kaite bir hayli yüksek ve çok iyi

• ultimate 2.39 mod denemesi
    alacakaranlık portresi sıfır ışık

portre modu sıfır ışık

otomatik mo sıdır ışık

• quote:

tolyo

fotolar güzel önceden olsa orjinal cam bu kadar mesafeyi aydınlatamazdı şimdi çok güzel hiç noıse bile yok modlarda

2,39 makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Şubat 2008; 21:56:58 >
  • quote:

farukkk

faruk macro baya iyi çıkmış ama hüzünlü bi kare olmuş... ağlayan ablan filanmı? benziyo sana biraz!
  • 2,3 karşılaştırma her versiyondada ne gibi değişiklikler oluyo konrtol ediyorum

2,39 otomatik mod

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

farukkk

faruk macro baya iyi çıkmış ama hüzünlü bi kare olmuş... ağlayan ablan filanmı? benziyo sana biraz!

hayır arkadaşım ağlamıyo gözü sulandı

bende hemen çektim güzel bir kare oldu
  • üstteki daha canlı çıkmış.
    ya bunları yükle sil yükle sil bıkmıyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

üstteki daha canlı çıkmış.
    ya bunları yükle sil yükle sil bıkmıyor musunuz?

basit artık alıştım saniyede cam değiştiriyorum otherden tabi bu fotoları 1 dakika içinde çektim zor değil yani
    bu arada hekesin gözünü çekmeye alıştım

2,39 withen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Şubat 2008; 22:25:11 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.