Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patch atınca telefon kendine degil other a bakıyoo gerekli klasörleri kopyalıyosun olay bitiyoo ilk önce pacth at
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

by_mek4

konunu yeri burası değil ama forumda arama butunu kullan k 750 için bir çok kaynak bulabilirsin

Arama yaptım fakat bu konudaki gibi bulamadım.
  • quote:

hakanlevent

denedim bayağı başarılı tebrik ederim ilk sayfa 3 mesajıma alıyorum denemek isteyenlere
  • arkadaşlar öncelikle bu verdiğiniz zahmetler için hepinize tşkler. şu k790i de ses yükseltme işini nasıl yapıyoruz bi türlü yapamadım bi ryardım edebilirmisiniz. şimdiden tşker
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı48

arkadaşlar öncelikle bu verdiğiniz zahmetler için hepinize tşkler. şu k790i de ses yükseltme işini nasıl yapıyoruz bi türlü yapamadım bi ryardım edebilirmisiniz. şimdiden tşker

setolü kuruyorsun usb kabloyu tanıt verdiğim akustiği ıfs zipi setolün misc fıle den atıyorsun detaylar ilk sayfada biraz okursan anlarsın bir zahmet okuyalım arkadaşım çok basit bir anlatım mevcut ilk sayfada

quote:

Orjinalden alıntı: izlanda

bunun için sadece versiyonu yükseltip ilk sayfada yazdıklarını yapıcak dimi hani setoolsuz bir şekilde bir de bi bunları nasıl seçicez other dan

ilk sayfa patch atımında bunu çok detaylı anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Şubat 2008; 19:43:31 >

• ARKADAŞLAR DEĞİŞİK GÜZEL BİR MENÜ DAHA TÜKÇELEŞMESİNİ KENDİM YAPTIM K 790/K800/K810

http://rapid-share.com/files/92674701/menu.zip.html TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Şubat 2008; 20:53:28 >
  • patchleri yüklemeyi başardım ama bu seferde kamera gitti...

kamerayı açınca başka bir uygulama çalışıyor. onu kapatın öle açın diyo. bu sırada hiç bi uygulama yok arkada..

nasıl düzelticem ben bunu..

bide telefonun sesi çıkmıo.. hpm70 i yükledim ama ses yok...eskiden abngır bangır bağırırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malmsteen89 -- 17 Şubat 2008; 22:22:43 >

• dostum yapılamayacak birşey degil ilk sayfayı sakin bi kafa ile oku cözemedigin bir şey varsa sor

oradaki programlar ve dosyalar hakkında yardımcı oluruz muhakkat bir yerde yanlışın vardır

şimdi baştan bir yazılım yükle telefonuna

ilk önce setool u indir

mbn ,custom ve fs dosyalarını indir telefonuna uygun olan

sonra anlatılan gibi yazılım at telin normala dönsün
  • menüde dolaşması zor yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

menüde dolaşması zor yaw

ELİNİN ALIŞMASI LAZIM MENÜYE
  • valla mende denedim

ne biçim bi menudur o öle bi sene yer arıcanda tıklıcanda oooo

ya birde cıd52 için far manager yokmu yanlış yol yazarak flahladıgımız dosyaları nasıl silebiliriz bi fikri olan varmı

birde şu pach atma işini nası hızlandırcaz ya 1 saat sürüyo 20 patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 17 Şubat 2008; 23:07:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

valla mende denedim

ne biçim bi menudur o öle bi sene yer arıcanda tıklıcanda oooo

ya birde cıd52 için far manager yokmu yanlış yol yazarak flahladıgımız dosyaları nasıl silebiliriz bi fikri olan varmı

birde şu pach atma işini nası hızlandırcaz ya 1 saat sürüyo 20 patch

ÇIKTI YAKIN ZAMADA EKLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Şubat 2008; 23:19:40 >
  • Bu menüyü kullanıyorum. Faruk şu görüntülü konuşma simgesini radyo simgesi yapamayız dimi?

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • quote:

Katze

YAPARIZ ARKADAŞIM SADECE MENÜYÜ AÇ O İKONU SİL ORAYA AYNI İSİMLİ RADYO İKONU KOY ADINI ESKİ OLANLA DEĞİŞTİR

MENÜYE RADYO İKONU EKLEMİŞ OLURSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Şubat 2008; 23:36:33 >
  • katze o temayı uplaad edebilirmisin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 17 Şubat 2008; 23:51:56 >
  • quote:

quote:

Katze

YAPARIZ ARKADAŞIM SADECE MENÜYÜ AÇ O İKONU SİL ORAYA AYNI İSİMLİ RADYO İKONU KOY ADINI ESKİ OLANLA DEĞİŞTİR

MENÜYE RADYO İKONU EKLEMİŞ OLURSUN

ama aynı o mavi renkte bulamazsınki
  • quote:

hakanlevent

BEN EKLERİM TABİ DAHADA GELİŞTİRİLEBİLİR

KATZE EKLEDİM

http://rapid-share.com/files/92725202/menu.zip.html İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 18 Şubat 2008; 0:14:47 >
  • quote:

quote:

hakanlevent

BEN EKLERİM TABİ DAHADA GELİŞTİRİLEBİLİR

KATZE EKLEDİM

http://rapid-share.com/files/92725202/menu.zip.html İNDİR

abi sagolda thm olan teması lazım bana

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

abi sagolda thm olan teması lazım bana

O TEMA DEĞİL AMA O TEMADAN DAHA GÜZEL VE ONA EN YAKIN TEMA

http://rapid-share.com/files/92727268/TEMA.zip.html İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 18 Şubat 2008; 0:24:04 >
  • arkadaşlar standart ultimate2,20 drivere ağırlık verilmiş. ama bence vithan daha güzel çekiyor gibi geldi diğerlerine göre.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.