Şimdi Ara

K2network'a Etkileyici Bir Ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır knight online denilen aşırı bağınlılık yapan ve bırakılması imkansıza yakın bu oyunu oynuyorum.Beramus,Olimpia,Logos son olarakta Ronark ta oynamaya başladım.Ayrıca ilk başladığım günlerden beri premium mutlaka alırdım k2network un sağlam müşterilerinden biriyim anlayacağınız.Beramus ve olimpia yı bırakmamın sebebi hack yememdi, logosuda yılbaşı eventındaki dupeden dolayı bıraktım.Ronark koxp dışında tertemiz bir serverdı tercih etmemin sebebide buydu.Fakat ronarktada işler ters gitti charım benim hatamdan c&B ödemesinden dolayı banlandı fakat itemleri başka bir accunta aktardım ve 59 a kadar kasıp arsream yapmaya karar verdim.(+7 raptor 4 parça +7 cihtin +8 chtin paoldron +1 lupus pendant dual we +10 str takılar).Nihayet 58 olmuştum yeni charımda daha cihtinleri bile tam olarak giyemiyordum hp yetmediğinden dolayı.Asga da elle seri seri köpek kesiyorum çünkü saat 4 dü apos ve deru slotları boşdu %7-8 arsı kastım ve moradona gidip merchant kurup yattım.Saat 10 gibi kalktığımda oyundan çıkıp bilhisayarı kapadım.Akşam üzeri saat 5 de şifremi girdikten sonra Server under maintes uyarısını gördüm bu 999 ban demekti hemen siteye login oldum ban sebebine baktım ve Koxp o an çok kötü oldum çünkü kesinlikle hiç bir zaman koxp kullanmamıştım.Eğer bu haksızlık giderilmezsebu oyunu bir daha oynamayacağım.Sizden yukarda yazdıklarımdan özet olarak en iyi şekilde nasıl gönderbilirim ticket bu konuda yardımlarını bekliyorum yorum yapan herkseze şimdiden teşekkürler.

• hocam bosuna uğrasma eğer accountun cb yüzünden ve koxp yüzünden banlandıysa açmıyorlar cb yi arayıp temasa gecsen bile dolandırıcılık diyorlar.

server olimpia

İD:c4rd0
    lvl: 76

gitti o gidiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 23 Mayıs 2007; 1:35:57 >
  • Way Şerefsizler Way Belkide Şöyle Olmuştur Bi Koxp Partiye Girdiysen KSC Alıp Siteye Vermişlerdir Sende Arada Kaynamışsındır

K2
  • @_Defeatme_

bnmde id ban yemişti c&b yüzünden hemde 500 cash ödemedim diye(halbuki +400$ alışveriş war)aradım c&b yi..Düzeltiyoruz dediler..3-4 saat sonra oyuna girdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

@_Defeatme_

bnmde id ban yemişti c&b yüzünden hemde 500 cash ödemedim diye(halbuki +400$ alışveriş war)aradım c&b yi..Düzeltiyoruz dediler..3-4 saat sonra oyuna girdim..

valla ne diyem helal olsun bize son gelen mesaj knight online sözleşmesinin 6. maddesi missing paymentler
  • Arkadaşlar benim derdim c&b yüzünden banlanan char değil.Koxp u neden gösterek banladıkları char aslında char da umrumda değil itemler en önemlisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Way Şerefsizler Way Belkide Şöyle Olmuştur Bi Koxp Partiye Girdiysen KSC Alıp Siteye Vermişlerdir Sende Arada Kaynamışsındır

K2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker
    +7 raptor 4 parça +7 cihtin +8 chtin paoldron +1 lupus pendant dual we +10 str takılar)

Bu kadar itemi hangi ara yaptın babacan. Koxpsuz yaptıysan helal olsun.

• AYYYNISI BANA DA OLDU BİŞİ YAPAMADIM
  • Beyler yardımlarınızı bekliyorum.
  • allahım ya ne garip bi şirket çalışanlarda bi garip
  • Yorum arkadaşlar sorunu çözelim.
  • Charını nasıl açtırırsın bilmem ama c&b den ödeme sebebiyle ban yemişsen bu çok ciddi bir durum charı bırak kenara...

c&b sen alışverişi yaptığın anda k2network e ödeme yapıyor senden parayı sonra alıyor ve bu olay için ufak bir komisyon alıyor... (Bu c&b'nin çalışma prensibi)

Eğer c&b senden paranı alamadıysa k2 ye bildiriyor ve karakterin banlanıyor.... (Bunuda geç)

c&b bir süre sonra eğer parasını senden alamazsa hakkında dava açıyor ve bu işe bakan türk avukatlarıda var...

c&b ye mutlaka telefon edip paralarını ödemenin bir yolunu bulmalısın sanırsam almanya hesaplarına para transfer edince sorun çözülüyordu diğer türlü mahkeme açıldığında eğer sorun bankandan kaynaklanıyorsa c&b ile banka arasına çevirebilirsin işi ancak kendi sorumsuzluğun yüzünden ödeme yapılmadıysa derhal halletmen gerekmekte.

NOT: c&b parayı çok daha faizli alabilmek için bu süreyi baya bi uzun tutuyor sen unutup gidiyorsun.

Ayrıca imzan için konuşuyorum RAP = "Rhythmic American Poem" yani "Ritmik Amerikan Şiiridir". Türkçe RAP diye bişey yoktur. Sen hiç TÜRKÇE RİTMİK AMERİKAN ŞİİRİ diyormusun ? Demiyormusun ? RAP amerikan markasımı ? Yoksa değilmi =) Adına bak sen karar ver artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: Antor
    Ayrıca imzan için konuşuyorum RAP = "Rhythmic American Poem" yani "Ritmik Amerikan Şiiridir". Türkçe RAP diye bişey yoktur. Sen hiç TÜRKÇE RİTMİK AMERİKAN ŞİİRİ diyormusun ? Demiyormusun ? RAP amerikan markasımı ? Yoksa değilmi =) Adına bak sen karar ver artık.

C&b dan banlananı açtırmak istemiyorum yanlış anlamışsın sen.
    Bazı kesimler rapin Amerikalılara ait olduğunu gösterek Türkiyde yangınlaşmasını engellemek istiyorlar.Eğer gereçeniz buysa hayatınız her anında amerika var bunu anlayın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 23 Mayıs 2007; 6:07:57 >
  • guncel
  • Geçmiş olsun
  • antor un anlatmak istedigi dava : sen açtırmak istemiyorsun ama ortada yasal olmayan bir şey var. sen parayi onlara ödememişsin. yani adamlar kanuni yönden haklılar ve senden parasini almaya çalışacaktir demek istiyor.
    c&b ye yatirsan parayi baninda açılır. yatirmazsan .. orasini meçhul mahkemelik olursun
  • knighta para yoq kullanıcam anasını satam koxpu giricem premıumla oyuna beles premıum verio zaten lvl 59 um koxpu sadece pre için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

quote:

C&b dan banlananı açtırmak istemiyorum yanlış anlamışsın sen.
    Bazı kesimler rapin Amerikalılara ait olduğunu gösterek Türkiyde yangınlaşmasını engellemek istiyorlar.Eğer gereçeniz buysa hayatınız her anında amerika var bunu anlayın yeter.

Yanlış anlayan sanırsam ben değilim

quote:

Charını nasıl açtırırsın bilmem ama c&b den ödeme sebebiyle ban yemişsen bu çok ciddi bir durum charı bırak kenara...

c&b bir süre sonra eğer parasını senden alamazsa hakkında dava açıyor ve bu işe bakan türk avukatlarıda var...

RAP ister yayılsın ister yayılmasın isteyen istediğini dinler. Benim savunduğum kısım RAP'in kelime anlamı ve Amerikan malı oluşu. Hoş olayı RAP e vurmuşun o kadar yazdığım şeyi okumamışn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.