Şimdi Ara

K.Yamauchi: Yarış Oyunlarının Kalitesini Beğenmiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın ağzı torba değilki işte, torba olsaydı bak o zaman konuşabiliyormuydu.
  • Adam uste cikmak icin resmen camur atmis,hic yakismiyor senin gibi bir adama.Bu aciklamadan sonrada GT5 i PS4 de cikaricaz demez insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

Gran Turismo serisinin yapımcısı Kazunori Yamauchi, 2004 yılında çıkan Gran Turismo 4 den bu yana çıkan yarış oyunlarını hiç beğenmediğini dile getirdi. Kalitesiz yapımların parladığını söyleyen Kazunori Yamauchi, Eurogamer'a verdiği röportajda ''Açıkçası diğer yarış oyunlarını 5 dakikadan fazla oynayamıyorum. Oyunların kalitesinin düşük olması oynamamı zorlaştırıyor.'' şeklinde konuştu.

Doğru söze nedenir Tabiki oyunun çıkmaması olayı benimde sinirimi bozdu. Adama ropörtaj sırasında sormuşlar oda cevaplamış pekte haksız sayılmaz. Ps3' e çıkacak son granturismo oyunu olacağı için ben geç çıkmasında sakınca görmüyorum. Kaliteli çıksın ama geç çıksın 3-4 gün oynanıp bırakılacak bir oyun olmayacağı için en iyi şekilde çıkmasını isterim. Herhalde onlarda bir an önce çıkarmak istiyorlardır. Fakat bazı nedenler olmalı ki yapamıyorlar. Yoksa yattıkları için çıkaramadıklarını zannetmiyorum. Bencede GT4 piyasaya çıkmış en kaliteli yarış oyunuydu.
    Bu arada millet ne kadar doluymuş bu adama karşı herkes öfkesini kusmak için böyle bir konu bekliyormuş

• Eğer bizaat demişse ve teyid edilmişse kendini rezil etmiş o kadar.Tamam Forza serisini kıskanırsın hak veriyorum sana da,bu kadar da megaloman bir betimleme olamaz.

Gt5 tam sürümü hala çıkaramadınız be arkadaş,Forza serisi; Gt serisini genel anlamda çoktan geçti.

Forza'da bir araç sürdükten sonra Gt'de sürmek biraz çocuksu oluyor vallaha.
  • Onu bunu bilemiyorumda GT5 academy demoda ki sürüş keyfini hiç bir yarış oyununda alamadım buna forza da dahil. Özellikle direksiyon ile denediğimde GT nin yeni oyunda neden sürüş fiziğinde bu kadar iddialı olduğunu daha iyi anlamış oldum. Forza kötü demiyorum Xbox360' ı satmadan önce bende oynuyordum fakat kalite olarak GT bence birkaç adım daha ötede. Tabiki zevk meselesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Ps3' e çıkacak son granturismo oyunu olacağı için ben geç çıkmasında sakınca görmüyorum. Kaliteli çıksın ama geç çıksın 3-4 gün oynanıp bırakılacak bir oyun olmayacağı için en iyi şekilde çıkmasını isterim.

tabiki beklemeye değer, hatta 4 sene daha bekleyelim ps4 e yapsınlar direk. 2160p de 16x aa ile oynarız. nasılolsa dünyanın 8. harikası olacağına kendinizi inandırmışsınız. altı üstü bi yazılım. gören de burj dubai yapıyolar sanacako bile 6 senede bitti
  • birbirinizi yemeyin arkadaslar oyunun yapımının tamamlandıgı çoktan açıklandı, sadece satıs stratejisi yüzünden bekletildigimizi tüm fanlar biliyor, özellikle Heavy Rain ve GOW3 gibi 2 single oyun GT5 in ileri atılma sebebi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Ps3' e çıkacak son granturismo oyunu olacağı için ben geç çıkmasında sakınca görmüyorum. Kaliteli çıksın ama geç çıksın 3-4 gün oynanıp bırakılacak bir oyun olmayacağı için en iyi şekilde çıkmasını isterim.

tabiki beklemeye değer, hatta 4 sene daha bekleyelim ps4 e yapsınlar direk. 2160p de 16x aa ile oynarız. nasılolsa dünyanın 8. harikası olacağına kendinizi inandırmışsınız. altı üstü bi yazılım. gören de burj dubai yapıyolar sanacako bile 6 senede bitti

Ben sizin görüşünüze nasıl saygılıysam sizdende bu saygıyı beklerim. Dünyanın 8. harikası olacak diye birşey mi dedim? Yazılanları lütfen çarpıtmayın. Beklemekten memnun değilsinizdir bunu belirtirsiniz veya oyunu sevmiyorsunuzdur sevmiyorum dersiniz. Herkes sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil.

• Baba o yükseklikteki lcd nin altındaki o koltuktan neyi oynasan gavara gelir....Yok o ultra müthiş süper lcd demeyin neye baksanız o açıdan az da olsa karanlıkımsılık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLEM@NN

birbirinizi yemeyin arkadaslar oyunun yapımının tamamlandıgı çoktan açıklandı, sadece satıs stratejisi yüzünden bekletildigimizi tüm fanlar biliyor, özellikle Heavy Rain ve GOW3 gibi 2 single oyun GT5 in ileri atılma sebebi...

Yani Gt5 satamaz diye piyasaya sürmeye tırsıyorlar mı?Böyle bir yaklaşım olabilir mi?

Koskosa,efsane statüsüne erişmiş ve SCEE'nin mihenk taşı olarak nitelendirebileceğimiz Gt serisi; kıçı kırık Gow ve ne olduğu muamma olan Heay Rain arasında kaynar diye mi piyasaya çıkmıyor?

• mümkünse haziran gibi çıksın anca işe başlamış olurum bu sayede bi ps3 sahibi olurum
  • @toyyl tabiki hayır, GT5 en favori ex ama bu 2 oyunla çakısmasın diye heralde ileri atıp duruyolar, kral malesef en sonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COLEM@NN -- 15 Şubat 2010; 18:36:48 >
  • Oyunların çıktığı gün yada en azından ilk hafta yaptığı satışları önemlidir. Bir nevi şov.
    Misal, fıs bir oyun olmasına rağmen Halo' ya her eleştiride fanlar; " dehaleeeovv ilk gününde 2 milyon sattı" şeklinde şekil yaparlar.
    PS3 oyunları da malum, sadece orijinal ve pahalı. Oyuncularda eş zamanlı çıkacak oyunlardan haliyle birinde bilemediniz ikisinde karar kılıyor.
    Neticede hepsi Sony oyunu. Yakın zamanda çıkmış diğer bir oyunun satışını sekteye uğratmamak adına verilmiş bir karar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 15 Şubat 2010; 18:51:39 >
  • Bende seni beğenmiyorum

İyi ki de g25 almamışım. Mart da çıkacak diye kenidimizi kandırdık aylarca
  • Dünyanın sonunu tahmin eden mayalar acaba bu oyunun çıkış tarihinide tahmin etmişler midir???
  • quote:

Ben sizin görüşünüze nasıl saygılıysam sizdende bu saygıyı beklerim. Dünyanın 8. harikası olacak diye birşey mi dedim? Yazılanları lütfen çarpıtmayın. Beklemekten memnun değilsinizdir bunu belirtirsiniz veya oyunu sevmiyorsunuzdur sevmiyorum dersiniz. Herkes sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil.

sizin mesajınızda bekleyemeyenlere "kaliteli olacaksa ben beklerim, -doğal olarak sen bekliyeceksin biz beklemeyecez mi?- = herkes beklesin" anlamı, benim mesajımdaki taşla aynı büyüklükte. daha da cevap yazıp uzatmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

sizin mesajınızda bekleyemeyenlere "kaliteli olacaksa ben beklerim, -doğal olarak sen bekliyeceksin biz beklemeyecez mi?- = herkes beklesin" anlamı, benim mesajımdaki taşla aynı büyüklükte. daha da cevap yazıp uzatmayacağım.

Kaliteli olacaksa beklerim benim düşüncemdir. Ben size bekleyin dedim mi? Nasıl burada yorum yapmış kişilerin görüşleri beni bağlamıyorsa buda sizi bağlamaz. Burada mesaj yazmış birine neden siz beklemekten sıkıldınız, neden bu oyunu sevmiyorsunuz da başka oyunu seviyorsunuz yada oyunun yapımcısına neden yükleniyorsunuz diye birşey söyledim mi? Siz mesajımı alıntı yaparak ''kendinizi dünyanın 8. harikası olacağına inandırmışsınız'' derseniz bunu şahsıma söylenmiş bir laf olarak algılarım. Alıntı neden yapılır bunu bir öğrenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Eğer bizaat demişse ve teyid edilmişse kendini rezil etmiş o kadar.Tamam Forza serisini kıskanırsın hak veriyorum sana da,bu kadar da megaloman bir betimleme olamaz.

Gt5 tam sürümü hala çıkaramadınız be arkadaş,Forza serisi; Gt serisini genel anlamda çoktan geçti.

Forza'da bir araç sürdükten sonra Gt'de sürmek biraz çocuksu oluyor vallaha.

Forza serisini niye kıskansın.Tüm yarış oyunları demiş.Bu konuyuda forzaya bağladınız ya bravo size.Kıskanılacak seri varsa gt serisidir.Önce çıkıp efsane olan oyun sonradan çıkan taklidini(kötü anlamda söylemiyorum taklit kelimesini) niye kıskansın.
    Ben forzada araç sürdükten sonra aynı araç ile gt5'de daha çok zorlanıyorum.G kuvvetini falan çok iyi hissediyorsun.Çocuksu kelimesi çok abartı kaçmış.Çocuksu derken neden olduğunu da söylemek zorundasın.Hele son çıkan gt5 time trial demodaki fizikler 10 numara olmuş.Adam beğenmemiş işte diğer oyunları,beğenmediği zaman rezil mi olunuyor.Tamam bende kızıyorum bu kadar geç çıkmasına ama beklemekten başka seçeneğimiz yok.Bu oyun çıktığı zaman iyi ki beklemişiz diyeceksiniz.Öyle dolu dolu geliyor.Ayrıca direk kazuyu suçluyoruz ama sony'nin de bu işte kabahatı var.Belki de o istemiyor şimdilik çıkmasını..O yüzden gereksiz yere felakat tellallığı yapmaya gerek yok..

• Yav G25 aldık hala ortada Gran Turismo 5 yok
  • Bu adam 10 numara adam kim ne derse desin.Millet oyunu alelacele bitirip para kazanayım diye hemen çıkarıyor,bu adam eniyisini yapmak için uzattıkça uzatıyor.Sonuç;Allah belanı versin Kazu niye oyun gecikiyor?Yazık valla.Arkadaşın biride forzanın genel anlamda gt'yi geçtiği haberini vermiş hepimize hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.