Şimdi Ara

k-lite codec sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • film açtığımda full ekran yapınca filmi göstermiyor,sildim tekrar kurdum fakat,full ekran yapınca ekran siyah oluyor video oynuıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor,neden sizce?tşk..

• once codec pack i uninstall et.arkasından registry temizleme programlarından herhangi birisi ile temizlik yap.arkasından codecleri tek tek elle kurmayı dene.ben bu sekilde yapmıstım.sorun olmaması lazım.cakisma olmuyor boyle.muhtemelen cakısma yasandi sistemde.ekran kartı ayarlarınıda bi kontrol et en iyisi.
  • Bilgisayarında başka codec ler varsa o yüzden yapabilir diğerlerini silmeyi dene
  • ya dediklerinizi uyguladım değişne bir şey yok arkadaşlar.
  • k lite coded pack ın en son sürümünü indirip yükle.
  • Direk full ekran yapma kendin mausela büyüt pencereyi yine yapıcakmı bakalım?
  • olmazsa uğraşma başka playerlar kullan.

mesela ; micro dvd player, bs player, media player 11, power dvd ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kardeş ben bi,raz takıntılıyım elimde vlc media player,real player,windvd 8,windows media player 11 hepsi var fakat,ben herşeyi codecte açtığım için onda açmak istiyorum.
  • o zaman kısa yolu var. at formatı herşey düzelir.
  • bir de diğer bir media player da film oynarken ben codec te açınca bu sefer ekran kararmıyor,dügün oluyor ama sadece codeci açınca böle sorun oluyor.
  • valla mouse ile büyütünce de sonunda kararıyor

bunun için format atılır mı be dostum
  • illa coded pack istiyorsan atcan. tabiki şaka yapıyorum ama. bende olcak aynısı 2 dakka durmam atarım format.

bide şunu kur. olması lazım yaw.
    http://ftp.isu.edu.tw/pub/Windows/softking/soft/en/k/klcodec301f.exe

ekran kartı driverının da en güncel sürümünü yükle. (kendi sitesinden indir)
  • benimde farklı bi sorunum var ?
    filmi zıplatınca yada süre çizgisinde oynatınca fare ile biraz ilerki yada başka sahnelerde ... önce hızlanıyor sonra normal hızna kavuşuyor
    zıplattığım yerde hemen oynatmayıp remix yapıyooo adeta
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

illa coded pack istiyorsan atcan. tabiki şaka yapıyorum ama. bende olcak aynısı 2 dakka durmam atarım format.

bide şunu kur. olması lazım yaw.
    http://ftp.isu.edu.tw/pub/Windows/softking/soft/en/k/klcodec301f.exe

ekran kartı driverının da en güncel sürümünü yükle. (kendi sitesinden indir)

kardeş bu dediğin yerden bir yükliym dedim harbiden oldu Allah razı olsun,sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badakist -- 14 Mayıs 2007; 1:20:27 >

• önemli değil .
    öbür arkadaşta bi yüklesin bakalım.
  • acemega codec pack i kur bir de
  • kursun o remix olan kardeş sende kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.