arkadaslar yaklasık 10 gun sonra kıbrısı gıdıcem bı aksılık cıkmazsa acaba bılgısı olan varmı orda ıphone 4 fıyatları ne durumda ınternette bakındım bıraz ama bulamadım? bırde kıbrıstan alınan telefonları pasaporta ısletebılıyomuyuz? yanı kıbrısı yurtdısından sayıyolarmı?
Orayi zaten bi biz bide turki ulkeler taniyor yani oraya ne gidiyosa ya turkiyeden yada diger turk ulkelerinden hemen hemen fiyatlar aynidir yani
ama kıbrıs eskı ıngılız somurgesı ve vergı oranları tr den farklı dıye bılıyorum. sonucta burdakı fahıs fıyatların ana sebebı vergıler bu acıdan sormustum
baska bilen vardir forumda bakalim onlar ne der
buradan aha pahalı arkadaşım emin ol
Ben kıbrısta yaşıyorum türkiyeden gelen insanlar telefon getirip burada satıyor türkiye daha ucuz
Evet bende gecen sene tatile gittim durum boyleydi hatta bu forumdada bikac kisi var kibrista yasiyor forumdan satin alip satiyorlar telefonlari..
quote:
Orijinalden alıntı: Vicodin
Ben kıbrısta yaşıyorum türkiyeden gelen insanlar telefon getirip burada satıyor türkiye daha ucuz
Ne kadar saçma aslında? Kıbrıs sadece gıda yönünden pahalı bir ülke. En azından Turkiye'den 200 lira daha az fiyatlı olmasını beklerdim. Ancak bu seferde oradan toplu alıp burada satarlardı o başka
quote:
Orijinalden alıntı: _Azza_
Ne kadar saçma aslında? Kıbrıs sadece gıda yönünden pahalı bir ülke. En azından Turkiye'den 200 lira daha az fiyatlı olmasını beklerdim. Ancak bu seferde oradan toplu alıp burada satarlardı o başka
Neresi saçma?TR de zaten iphone 4 fiyatları uçuk değil 1500tl ye satılıyordu.Yurtdışında da fiyat farkı çok az 1200tl ye vs. alabiliyorsun simkilitsiz ürünü pasaport kayıdı,garantisi yok derken nerdeyse aynı fiyata geliyor.Ayrıca kıbrısı hiçbir ülke tanımıyor orada resmi iphone 4 satışı yokki gidenlerde Türkiyeden giden iphone 4 lerdir.
kıbrısta bi arkadaşım bana 1250 lira oldugunu söledi tr ye getirsek garantilik durumu nedir
Bir kıbrıslı bulun ve rum tarafından aldırın. Iphone 4 16gb 450euro oldugunu bir kaç kıbrıslı arkadaşımdan duydum.
Kıbrıs'ta turkiyeye nazaran ucuz olan iki şey var: -Alkollü içkiler -Otomobil&benzin
Diğer hiç birşeyin ucuz olduğunu görmedim, duymadım :)
ben kıbrıstayım kim demiş daha pahalı :) daha bugün sordum iphone 4 16gb 1300 TL 'ye buldum ama o kadar param olmadığı için daha düşmesini bekliyorum bir arkadaşın dediği gibi rum tarafı AB'de olduğu için orada daha ucuz ama rum bulmak zor asıl ana babası asıl kıbrıslı olanlar rum tarafına gidebiliyor tabi onlarada nasıl güvenilir bilmiyoruz :) kıbrıs rezil bir yer ama KDV yok burada ;) varsa sorunuz cevaplayabilirim sorabilirim.
KIBRIS GAZIMAGUSADA OGRENCIYIM SUAN İ PHONE 4 1500 LIRA NASIL TURKIYE ILE AYNI FIYAT OLUYO BU FIYATA BULUN BAKALIM ZATEN İ PHONE 4 YOJ TURKIYEDE KIBRIS TURKIYE ARASI FIYATLAR EN AZ 300 LIRA OYNUYO DAHA DA ARTABILIYO ALIYOSUNUZ GIRIS CIKIS KAGIDINA ISLETIYOSUNUZ HICBIR SORUNDA YASAMIYOSUNUZ BASKA BISEY MERAK EDENLER PM ATSINLAR
quote:
Orijinalden alıntı: dustt1907
KIBRIS GAZIMAGUSADA OGRENCIYIM SUAN İ PHONE 4 1500 LIRA NASIL TURKIYE ILE AYNI FIYAT OLUYO BU FIYATA BULUN BAKALIM ZATEN İ PHONE 4 YOJ TURKIYEDE KIBRIS TURKIYE ARASI FIYATLAR EN AZ 300 LIRA OYNUYO DAHA DA ARTABILIYO ALIYOSUNUZ GIRIS CIKIS KAGIDINA ISLETIYOSUNUZ HICBIR SORUNDA YASAMIYOSUNUZ BASKA BISEY MERAK EDENLER PM ATSINLAR
lefkoşaya gel 1300 burda ;)
lefkosada tam olarak nerde 1300 lira acaba? haftasonu bi gideyim (=
Ben de takip ediyorum bu konuyu, KKTC fiyatları konusunda bilgisi olanlarını mesajlarını bekliyorum. Ayrıca fiyat konusunda bilgim olmasa da Kıbrıs'a giderken verilen Giriş-Çıkış kağıdı vasıtasıyla kaydının yapılabildiğini duymuştum..
200-250 tl arası bulursun 16 gb olanları
bende lefkosada okuyorum 1400 cıvarı burda pıyasası ben tr den aldım aldıgımda daha gelmemıstı buraya garantı sorunu flanda olmuyor unlock derdı fılanda yok
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur77
Ben de takip ediyorum bu konuyu, KKTC fiyatları konusunda bilgisi olanlarını mesajlarını bekliyorum. Ayrıca fiyat konusunda bilgim olmasa da Kıbrıs'a giderken verilen Giriş-Çıkış kağıdı vasıtasıyla kaydının yapılabildiğini duymuştum..
yok o kadar değil malesef :) sadece pasaport ile kayıt yapılıyor ben 2 telefon kaydı yapmıştım. o kağıtlarla olmuyor malesef olsa telefon taşırdım walla :D