arkadaşlar 21 haziranda k.k.t.c ye gideceğim . gazi magusada olacağım . sizden ricam örn. lefkoşada şu fiyat , girnede şu fiyat , magosada şu fiyat gibisinden orada yaşayan birileri yazabilirmi ? hem bilgi amaçlı hemde alma amaçlı . birde giriş-çıkışta o kağıdı nereden veriyorlar ?
arkadaslar , ben kibrista okuyorum , finaller bittiginde aldim kendime iphone 4 , oyle geldim 1250 tl ye 16 gb lik siyahini aldim , 2 sene dukkan garantisi verdi , 1 senede uluslararasi garantisi var iste , fiyati pesin verdim ama taksit lide alabilirsiniz ama 1350 den alabilirsiniz yanlis hatirlamiyorsam
quote:
Orijinalden alıntı: nokian73
arkadaşlar 21 haziranda k.k.t.c ye gideceğim . gazi magusada olacağım . sizden ricam örn. lefkoşada şu fiyat , girnede şu fiyat , magosada şu fiyat gibisinden orada yaşayan birileri yazabilirmi ? hem bilgi amaçlı hemde alma amaçlı . birde giriş-çıkışta o kağıdı nereden veriyorlar ?
Giris cikista verilen kagit , senin turist vizen oluyor , o kagidi turkiyeye dondugunde sakin atma , teli alirsan kayit ettiremezsin , o kagit pasaport gibi ( 2 sene de bir kayit hakkin var bu arada ) Birde magosada en ucuzunu bulursun bence , girne turist sehri , kazik olur , lefkosede bisi yok zaten , magosada var en cok telefoncu , bende magosadayim..
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
aynen mustafa abi ordaki cihazlar icin sadece kibris garantili diyorlar ama cok merak ediyorum kibris'ta kim servis yapiyor o cihazlara orası tartisilir... bi keresinde **** diye bi firmanin servisini gördüm kücük bi cocuk vardi o ugrasiyordu ve o dükkanda "garantili abi bunlar" diye satıs yapiyor.. Kıbrıs'ın herşeyi gibi servis olayı da muamma
saygılar
Kibrista garanti olayi falan yalan zaten , esnafi zengin oldugu icin , telefon bozuldumu , yenisini veriyor kutusunda... benim 2 farkli telefonum icin oyle olmustu..
quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Ama Türkiye'de apple store yok Sonuçta uluslararası garanti muhabbeti demek ki
Istanbulda var arkadasim , apple in yetkili servisi var , iphone 3gs yolladik abd den alinma , yapamamislar , sifirini kutusunda kargo ile elimize ulastirildi... Arkadas ta yolladi ipod unu sarji bitiyo diye onada yenisini yolladilar , uluslararasi garanti isi gercekten basarili :)
quote:
Orijinalden alıntı: ukendirli
quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Ama Türkiye'de apple store yok Sonuçta uluslararası garanti muhabbeti demek ki
Istanbulda var arkadasim , apple in yetkili servisi var , iphone 3gs yolladik abd den alinma , yapamamislar , sifirini kutusunda kargo ile elimize ulastirildi... Arkadas ta yolladi ipod unu sarji bitiyo diye onada yenisini yolladilar , uluslararasi garanti isi gercekten basarili :)
Forumda yurtdışı iphoneların tr de garantisi yok yazıyor. Ara da biri çıkıyor ben yaptım oldu diyor. Hadi hayırlısı
Bende yeni KKTC den geldim. O kadar istedim ama bir türlü çarşıdan fiyatları soramadım. En sonunda Ercan havalimanındaki KKTCell bürosundan İphone4 ün fiyatını sordum. 1450 TL. dedi. Ve her türlü kredi kartına 12 ye bölerim dedi.
uygun geldi bana ama o an tatil masrafını düşünerek almadım...
İPhone 4 s geldimi Kıbrıs'a fiyat nedir bilen arkadaşlar yazsın lütfen