Şimdi Ara

JXD S7800B - ANDROID OYUN KONSULU - Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışında üretilen bir firma olan JXD'in S7800B modeli, cihazla ilgili olan sorunlarınızı bana sorabilirsiniz. Ürün Türkiye'ye DX vb. yollarla gelebiliyor ben Gittigidiyor'dan makul bir fiyata almışitım.

Android bir oyun konsolu olmakla beraber tablet gibi de kullanılabilir.

Tablet hoş bir plastik ve düğmeler ile donatılmış, kalitesiz bir malzeme hissi vermemekte. Yeterince yere düşürdüğüm için biliyorum . Şimdilik bir sıkıntı olmadı bu düşmeler sonucunda.

İçinde mükemmel denilebilecek bir Happy Chick adlı bir uygulama bulunuyor, diğer telefonlarda GP Store'da bulunuyor sanırım. Ama nedenini bilmediğim bir şekilde JXD desteklmiyor şekilde gözükmekte.

Happy Chick uygulaması PSP-PS1-NDS-ARCADE vb. emulatorlere destek vermekte, ayrıca GP Store'da ücretli bulunan bir çok oyun/uygulamayı bu uygulama sayesinde ücretsiz indirebilirsiniz. Hadi yırttınız

Tablette Rockchips RK3188 (Quad Core) - MALI400 GPU (Quad Core) ve 2GB DDR3 ram bulunmakta. 8GB dahili hafızası yetmeyebilir. 32GB microSD kullanmaktayım şahsi olarak. Oyunları Directory Bind ile taşıyorum.

Tablet arka 2.0 ön 0.3 megapiksellik kameraya sahip, bu cihazı alıp kamerası kötü diye dert yanmayın aman ha :D Kamerası rezil ayriyetten haberiniz ola ayriyetten 5000mAh bir batarya ile gelmekte, oyun için oldukça güçlü bir batarya, süresini test etmedim ama 4-5 - 5 saat oyun keyfi çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum

Belirtmek isterim ki bu ürünün S7800A adlı bir kardeşi var, o 2GB ram yerine 1GB rame, 1.6 GHZ Quad Core işlemci yerine 1.0 GHz Quad Core işlemciye sahip aralarında ki fiyat farkına değmez bence.

Üstünde bulunan sağ analog içinde bulunan keymapper ile biraz sıkıntılı gerçek bir kol gibi gördüğü için Tincore ile halledebilirsiniz FPS oyunlarında joystick 360 derece dönmediği için sıkıntı oluyor.

Üstünde bulunan 2 hoparlör (stereo) güçlü ve kaliteli ses vermekte, oyun oynarken çıkan sesler sizi yeterince tatmin etmekte. Lakin aynı şeyi içinde gelen kulaklık için söyleyemem.

Tablet 4.2.2 ile geliyor, ilk geldiğinde açılması biraz uzun sürüyor dert etmenize gerek yok. Ama size şunu söylemek istiyorum ki ürün daha sonra da hızlı açılmıyor onu söylemek isteyeyim

JXD S7800B - ANDROID OYUN KONSULU - Ana Konu

Videoyu kendim çektim lakin kamera ile FPS biraz düşmüş, kusura bakmayın.

Bunlar da diğer videolar

• Ürünü satın alabileceğinzi linkler;

GeekBuying
    AliExpress

• Ben bu ürünü almak istiyorum ama türkiyede satışı yapılmıyor,yabancı firmalardanda güvenip getirtemiyorum ürün sağlam çıkarmı diye,daha önce hiç yurtdışından ürün getirtmedim,alternatif olarak archos gamepadi düşündüm oda hakkında olumsuz yorum yaptıkları için soğudum,android bir tuşlu tablet almak istiyorum ama kararsız kaldım,bana yardımcı olabilirmisiniz?
  • jjj23 J kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından ürün getirebilirsiniz, önemli olan site, ben GittiGidiyor'dan aldım, ilan kalkmış. Archos Gamepad 300 TL civarında linki şu.

Cihazı çok övemem ama idare eder seviyede. JXD S7800B 4 bu 2 çekirdek, JXD S7800B 2 bu 1 gb ram.
  • Benimde çok hoşuma gitti bu tablet.Umarım yurt içinden satan birileri olurda alırız yoksa yurt dışından garantisiz almak istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 10 Nisan 2014; 13:19:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba
    ben bu ürünü ilk çıktığı zaman oğlum için getirtmiştim.
    paketi açtığımda ekranın kasadan çıktığını gördüm ve acaip canım sıkıldı.
    Firmaya mail attım cevap gelmedi. daha sonra ekranı kendim yerine oturttum ancak görüntü gelmedi.
    cihazı tamamen dağıttım. ve ekran bağlantı filminin çıktığını gördüm. bunu tekrar bağladım ve ürün çalıştı.
    ekran birkaç defa daha yerinden çıktı sonra tekrar taktım. şimdilik bir problem yok.
    tuşlardaki yazılar belli bir süre sonra silinmeye başladı.
    cihazın açılması biraz uzun sürebiliyor.
    Üretim kalitelerini arttırmaları gerekiyor.
    bu karşılaştığım problemler haricinde cihaz özelliklerine göre güzel.
  • Can sıkcı bir sorun ile karşılaşmışsınız.Acaba tableti nereden aldınız sakıncası yoksa kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insurrection İ kullanıcısına yanıt
    Cihazı 400TL'e GittiGidiyor üzerinden 2 yıl Türkiye garantisi ile aldım.
  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, ben tableti alalı 4 ay oldu.
    4 aydır en ufak problemim yok şu LCD ışık sızması dışında.
    Bi'gün batarya kendiliğinden boşaldı 2 gün boyunca açılmadı, daha sonra açıldı
    Fakat şu an tek sorunum batarya kalibrasyonu, bi %77'de kalıyor, %69 olup %73 falan oluyor.
    Onun dışında oyun performansı gayet iyi.
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    Şuan ne gittigidiyor nede sanalpazar üerinde satış yok umarım yurtiçinden alabiliriz.Umarım pil sorununu halledebilirsiniz arkadaşım.

Sağolun hocam, oyundan pek pile bakmaya vakit bulamıyorum o ayrı
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunlarda pil süresi ne kadar gidiyor acaba birde bu tabletin pilini değiştirmeye imkan varmı ? Malum bazı tabletlerin pili yazıldığı süreleri vermiyor yada bir süre sonra pilin performansı düşüyor.

5 saati görüyorum hocam. Pil değiştirme konusunda bir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resul Sever

Geçmiş olsun hocam, ben tableti alalı 4 ay oldu.
    4 aydır en ufak problemim yok şu LCD ışık sızması dışında.
    Bi'gün batarya kendiliğinden boşaldı 2 gün boyunca açılmadı, daha sonra açıldı
    Fakat şu an tek sorunum batarya kalibrasyonu, bi %77'de kalıyor, %69 olup %73 falan oluyor.
    Onun dışında oyun performansı gayet iyi.

oyun performansında problem yok.
    ancak ürün ve üretim kalitesi sitede belirtildiği gibi iyi değil.
    bizim çocuklarda sarj etmiyor diye şikayet etmişlerdi. okul nedeni ile cihazı kaldırmıştık :) şu an problem varmı yok mu kontrol etmedim.
  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam
  • http://forum.donanimhaber.com/m_92746663/f_//tm.htm#92746663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerzilya -- 5 Haziran 2014; 0:19:09 >
  • Hocam tekrar merhabalar,ben bu ürünü açıkçası çok beğendim,tam istediğim tarzda bir ürün,geçen seferlerde alacaktım ama türkiyede satılmıyordu,şimdi kargo dahil sanalpazarda 390 tl ye satılıyor,fakat;aklıma takılanlar var;
    bataryası bittiğinde bu ürüne batarya bulabilirmiyim ve garantisi yok,cihazın başka sorunu var mı?
    sizce bu fiyata alayımmı?
    cevaplarsanız sevinirim,iyi günler dilerim.
  • bende dün aldım 2 haftada singapurdan elime ulaştı sanalpazar.com aracığılıyla aldım bir kaç sorum var elimde psx,android ve binlerce arcade-atari oyunu var bunları nasıl makinaya- yada hafıza karta atacağım neresine atılacak

-ayrıca tablete göre kılıf nasıl bulabilirim uygun şekilde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal24 -- 18 Ağustos 2014; 8:51:41 >
  • ürünün yedek bataryası olsa ve tuş takımı falan bozulduğunda yaptıracak bir servisi olsa ben hiç düşünmeden siparişi şimdi vereceğim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.