Şimdi Ara

JVC CS-HX6945 15cmx23cm 4 Yollu Coaxial Hoparlör Aldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JVC CS-HX6945 15cmx23cm 4 Yollu Coaxial Hoparlör aldım. Arabaya montaj gerçekleşince,sizlerle de yorumlarımı paylaşacağım... Herkese bol müzikli günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 9 Aralık 2005, 23:43:57 >

• arkadaşlar biraz yardım bekliyorum ama...
  • pm attım
  • aldım mesajı... ama bu benim dediğim ürün değil,bir de ben fikir alma aşamasındayım henüz... eyvallah!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 5 Aralık 2005, 19:50:17 >
  • Bu pioneerlardan uzak dur derim. eski pioneer degil. gercekten berbat bir sesi var. Ben Cerwin-Vega! HED -1693 aldim. 120W yaziyor ustunde ama , hayallerinizin otesinde ses veriyor. 3 yollu, titanyum tweeterli vs. tavsiye ederim. yalniz fiyati 200$'dan biraz pahali. ucuz degil yani.
  • ARKADAŞIM BENDE VAR 2 AY ÖNCE ALDIM EĞER AMPLİ YOKSA ALMA AMA MANYA BİR GÜCE SAHİP BENCE SINIFININ EN İYİLERİNDEN 1100 WATT LIK BASTA VAR AMA KABNLER WOOFERI BASTIRIYOR
  • Cerwin-Vega / Cerwin-Vega Hed-1693 60W Oto Hoparlör

155,84 YTL KDV Dahil

17,32 YTL X 9 Taksit
    148,05 YTL Kredi kartıyla tek ödeme
    143,38 YTL Havale ile (KDV Dahil)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevada

ARKADAŞIM BENDE VAR 2 AY ÖNCE ALDIM EĞER AMPLİ YOKSA ALMA AMA MANYA BİR GÜCE SAHİP BENCE SINIFININ EN İYİLERİNDEN 1100 WATT LIK BASTA VAR AMA KABNLER WOOFERI BASTIRIYOR

o kdr da abartılacak bir hoparlör değil, çoğu hoparlör zaten bası bastırır, tiz sesler herzxaman basslardan fazla duyulur, zaten prof sistemlerde pioneer'ın lafı bile geçmez, ama adı yayılmış bir kere.

prof ve ses kalitesi yüksek olsun dersen alma derim, ama stdart hoparlörlerden daha iyi olsun bana yaeter dersen alabilirsin
  • ADAMLAR SENİN DEDİĞİN FİYATIN YARI FİYATINA VERİYORLAR 1---- 120 WAT YAZIYOR 60 WATT 2----- PİONEER İNKİSİ 460 WAAT YAZIYOR 200 WATT 3------ 60 WAT MI 200 WAT MI ANLA BUDA 4
  • ARKADAŞIM BANA BİR PROFF SİSTEM OLUSTURSANA
    4 HOPARLÖR 2 BAS 2 AMPLİ DEN OLUŞAN EKRAN BAŞINDAYIM BEKLİYORUM
  • quote:

ARKADAŞIM BANA BİR PROFF SİSTEM OLUSTURSANA
    4 HOPARLÖR 2 BAS 2 AMPLİ DEN OLUŞAN EKRAN BAŞINDAYIM BEKLİYORUM

sen bütçe belirt, SQ mu SPL mi istediğini söyle, ben sana çok güzel prof sistem tavsiye ederim
  • arkadaşlar,profesyonel sisteme girmeyi düşünmüyorum... arabanın arkadaki mdf'ye 2 adet oval düşünüyorum. O da bas ve mid sesleri daha tok alıyım diye... Eskiden JVC'nin orta halli olan 3 yollu ovallerini kullanıyordum ve memnundum! Pioneer 6991 i gördüm ve bu aletin serinin en son modellerinden biri olduğunu fark ettim. O kadar da kötü olduğunu sanmıyorum... Belki çoğunuzda pro sistemler var, o yüzden çok daha kaliteli markaları örnek veriyorsunuz...
  • quote:

ARKADAŞIM BENDE VAR 2 AY ÖNCE ALDIM EĞER AMPLİ YOKSA ALMA AMA MANYA BİR GÜCE SAHİP BENCE SINIFININ EN İYİLERİNDEN 1100 WATT LIK BASTA VAR AMA KABNLER WOOFERI BASTIRIYOR

bir de ampli yoksa neden almıyım? onu merak ettim... amplisiz de bu alet kendini gösterir gibi geliyor...
  • peki ya JVC CS-HX6945 4 YOLLU HOPARLÖR nasıldır? kullanan ya da bilen var mı?
    adres:http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=251196&productid=otmurcshx6945
  • 4 yol-5 yol bunlar gereksiz,sana kaliteli tiz ve mid verebilen bi coaxial lazım,bence bu fiyatlara git, daha kaliteli bi markadan al. önemli olan kaç watt verdiği değil, nasıl ses verdiğidir. zaten amfi de yokmuş,teypten beslemek için mesela DLS coaxial alabilirsin, yada JL Audio yada...

anlıycağın seçenek çok,ama yukarıda yazdığım markalardaki kalite, pioneer le fln karşılaştırılamaz.

biraz bas sesi istiyorum demişsin,eğer bas duymak istersen component almalısın, tiz ve mid ayrı bu sistemlerde, ve araya takılan bir crossover sayesinde mid hoparlörüne sadece mid, tiz hoparlörüne sadece tiz frekanslar gönderilir. yani sana tavsiyem bir takım component almandır. bütçe belirtirsen marka/model tavsiyesi de yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodrive

4 yol-5 yol bunlar gereksiz,sana kaliteli tiz ve mid verebilen bi coaxial lazım,bence bu fiyatlara git, daha kaliteli bi markadan al. önemli olan kaç watt verdiği değil, nasıl ses verdiğidir. zaten amfi de yokmuş,teypten beslemek için mesela DLS coaxial alabilirsin, yada JL Audio yada...

anlıycağın seçenek çok,ama yukarıda yazdığım markalardaki kalite, pioneer le fln karşılaştırılamaz.

biraz bas sesi istiyorum demişsin,eğer bas duymak istersen component almalısın, tiz ve mid ayrı bu sistemlerde, ve araya takılan bir crossover sayesinde mid hoparlörüne sadece mid, tiz hoparlörüne sadece tiz frekanslar gönderilir. yani sana tavsiyem bir takım component almandır. bütçe belirtirsen marka/model tavsiyesi de yaparım

şimdi söyle açıklıyım... eski arabamda teyp ve 4 tane hoparlör orjinal olarak vardı, ben de 3 yollu Jvc oval takım aldım... Bu bana yetti... Bas da mid de tiz de yeterli derecede geliyordu... Sonra anfi olayına girdim falan,o ayrı... Şimdi de JVC'nin 4 yollu olanını alıyım diyorum... Eminim onun sesi de bana yetecektir,çünkü eski kullandığımdan daha üst bir model... Fiyat 155 ytl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 7 Aralık 2005, 22:53:08 >

• Pioneer a bok atanın aklına şaşarım ben.Tüm dünyanın en ünlü ses sistem ve gereçlerinin en kalitelilerinin başında gelir pioneer.Her modeline kefil olunur anfi olsun veya olmasın mükemmel ses verir.Bende kendi aracımda TS-A 6901 kullanıyorum anfili de anfisiz de kullandım zamanında hiçbirinde menuniyetsizlik yaşamadım.Bahsini ettiğin hoparlörler 80Watt nominal güce sahip en deli anfiyle bile başeder.Frkans aralığı da yeterli seviyede.Bunları almayacak olsan bile kenwood ve pioneerin dışına çıkmanı tavsiye etmem.Bunu almayacaksan bile Kenwood un buna eşdeğer modelini al ama şu yeni türeyen amerikan modellerine aldanma sakın şu DSL-Rockford falan hepsi hikaye.Sadece anfileri para eder o da yine pionnerin ses kalitesiyle asla kapışamaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: ogokhan83

ARKADAŞLAR BU HOPARLÖRLERİ BİLEN VAR MI? ALMAYA DEĞER Mİ,TAVSİYE EDER MİSİNİZ? YA DA BAŞKA MARKA TAVSİYELERİNİZ... TEŞEKKÜRLER...
     JVC CS-HX6945 15cmx23cm 4 Yollu Coaxial Hoparlör Aldım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steadyrockin -- 8 Aralık 2005, 3:00:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: steadyrockin

Pioneer a bok atanın aklına şaşarım ben.Tüm dünyanın en ünlü ses sistem ve gereçlerinin en kalitelilerinin başında gelir pioneer.Her modeline kefil olunur anfi olsun veya olmasın mükemmel ses verir.Bende kendi aracımda TS-A 6901 kullanıyorum anfili de anfisiz de kullandım zamanında hiçbirinde menuniyetsizlik yaşamadım.Bahsini ettiğin hoparlörler 80Watt nominal güce sahip en deli anfiyle bile başeder.Frkans aralığı da yeterli seviyede.Bunları almayacak olsan bile kenwood ve pioneerin dışına çıkmanı tavsiye etmem.Bunu almayacaksan bile Kenwood un buna eşdeğer modelini al ama şu yeni türeyen amerikan modellerine aldanma sakın şu DSL-Rockford falan hepsi hikaye.Sadece anfileri para eder o da yine pionnerin ses kalitesiyle asla kapışamaz.

demek hiçbir marka pioneer in ses kalitesine yaklaşamaz!

bak bakalım Eisa veya benzeri yarışmalarda birincilikleri kimler almış, pioneer hangi yarışmayı kazanmış.
    demek bunca insanın kafası çalışmıyor, gidip RF,Kicker,JL Audio,FOCAL, MB Quart gibi markalara para veriyor pioneer varken. bu dediğine bu işten anlayan herkes ancak güler...

• Peki o zaman 200 ytl'ye kadar hangi component'i tavsiye edersin ve de coaxial? Ayrıca woofer olmadan component'ler bas vermez heralde woofer olmayan sistemlerde coaxial daha iyi ses verir galiba?
  • parodrive 2500 ytl honda jazz a bi sistem ku bakalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.