Şimdi Ara

JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T 1999 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
24
Favori
98.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel bu JVC (ve Toshiba) cihazlari aslinda ilgili markalarin lisansi ile avrupa pazari icin uretiyor. Benzer bir model olan Toshiba 49U6763'un Trusted Reviews incelemesinde konu ozetlenmis (haftasonu Teknosa'da 2097 TL + 200 cek hediyesi ile satildi). JVC de ayni sekilde degerlendiriliyor, sadece logolari eski JVC/Toshiba. Ozellikle HDR destegine cok aldanmamak gerek. Bu tur dusuk butceli LED'lerin HDR yerine SDR olmasi renk doygunlugu, keskinlik, motion vs. yonlerden daha iyi. Cunku ucuz TV'lerdeki HDR "olmasa da olur" kivaminda oluyor. Hele uretici Vestel ise. Vestel, Axen, Regal, SEG, Telefunken, Toshiba, JVC... hepsi gunun sonunda ayni know-how'in, budget seviyesi urunu. Hicbirini abartmaya gerek yok. Urunun fiyat/performans degerlendirmesini yaparsin, ekonomik omrunu, servisini, ariza oranin vs. degerlendirir alirsin.

    http://www.trustedreviews.com/reviews/toshiba-49u6763db
    quote:

    ...While the Toshiba 49U6763DB is the first television bearing the Japanese brand’s name to grace UK shores for three years, it’s not actually a full-blooded Toshiba TV. The brand name in Europe was sold to Turkish LCD manufacturer Vestel, and the 49U6763DB is the first fruit of that ‘union’. Although the 49-inch, 4K-resolution 49U6763DB is predominantly Vestel’s work, however, we’re assured that Toshiba engineers have had plenty of oversight on it. Though if that’s true, it seems those engineers have been willing to jettison more picture quality to hit the set’s £499 price than most AV fans will likely feel comfortable with....

    ...On the evidence of the 49U6763DB, the relaunch of the Toshiba brand in the UK isn’t quite the triumphant return we’d hoped for. In truth, the only thing about it that really feels like Toshiba is the logo. Here’s hoping that the (re)brand’s step-up LCD and OLED models prove more persuasive.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 21 Mayıs 2018; 3:07:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzak durun şu lanet Vestel'den. Odama 32 inç tv ararken gittim SEG'in 32 inçini aldım, kırmızı renkleri pembe gibi gösteriyor aptal televizyon. Berbat kısaca. HD'si de hd değil adam akıllı.




  • Geçen 49 olanı kaçırmıştım bunu alırım artık.



    Önceden ayırtma, sabah gidince ''onu kaynım aldı yaa'' diyen görevlilerle karşılaşmayız umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Ps4 pro 4k performansı nasıl peki ? Hızlı oyunlarda vs sıkıntı oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorunla karşılaşmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 inç olanla ilgili sağlıklı bir bilgi yok sanırım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin vestel la bu . Kumandadan malın ne olduğu kendini belli ediyor. sony samsung panasonik lg tv nin kumandasında bakın birde buna. arada daglar kadar fark var. Tv hi görmedim ama sonuçta kumandada tv nin aynasidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    Bildiğin vestel la bu . Kumandadan malın ne olduğu kendini belli ediyor. sony samsung panasonik lg tv nin kumandasında bakın birde buna. arada daglar kadar fark var. Tv hi görmedim ama sonuçta kumandada tv nin aynasidir.
    valla dogru demişsin bir tv nin kalitesi kumandasından da belli oluyor
  • Vestel, vestelin yan markaları ve diğer markalar için ürettiği televizyonlarda kumandalar genel anlamda beğenilmiyor. Fakat bu genel anlamda kalite belirtisi olamaz.
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Ne abartan insanlarsınız be seg var bende 46 inch gayette tüm yayonlarda tatminkar yok öyle çöp möp 5 para etmez falan

    İkisini yan yana koysam karar verecem diye göbeğin çatlar boş boş yorum yapmayın 4 yıldır sorunsuz hadi yaylanarak şöyle alayım seni
  • Jvc bugün yuvasında gördüm.



    Biraz kararsızlık var alıp almamaktada

    JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T 1999

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 55 gelir mi diye bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel’den bir mühendis gelip sövse de rahatlasak. 3 yıl garantili bu özelliklerde ve boyutta daha iyi mal gösterin onu alalım çok bilmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony led tv var kumandası 3ayda pert oldu tuşlar basmamaya başladı falan. Kumanda diyorum yahu. 20 liralık uydunun kumandası bile daha sağlamdır. Tv kötü mü değil tabi. Memnun muyum hayır.orası ayrı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UzunEsmer

    Vestel’den bir mühendis gelip sövse de rahatlasak. 3 yıl garantili bu özelliklerde ve boyutta daha iyi mal gösterin onu alalım çok bilmişler
    Aynen öyle arkadaşlar, bende JVC 50 4k Televizyonunu almakta kararsızım. Ancak eleştirenlere sesleniyorum. Yakın fiyatlarda daha iyisi varsa söyleyin de ona bakalım..
  • Evet ben de beklemedeyim bu karşılaştırmayı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mnr980

    Jvc bugün yuvasında gördüm.



    Biraz kararsızlık var alıp almamaktada

    Yuvasında derken? Mağaza? Depo? Ya da?




  • Vestel diye küçümsemeyin. Kullandığınız zaman internette yazılanlarla gerçeklerin birbirine uymadığını görebiliyorsunuz. Bence bu TV sunduğu özellikler bakımından güzel bir noktada bulunuyor. Vestel'de en fazla nereden kısabilirler? Kullanılan plastikten ve yazılımdan. Bunlar sizin için geçer kalitede ise milleti dinlemeye gerek yok demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeMETH_

    Ülkenin ekonomik durumu belli, dolar kuru belli.
    Alınır mı? Alınır.
    İyi tv mi? Değil.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte.

    Bir akıllı bizm iyiz? Ya da bu adamlar enayi mi? Samsung Sharp Sony LG 3-4-5-6... bin liralara tv satacaklar, elin adamı gelecek size aynı özellikte aynı kalitede tv'yi yarı fiyatından aza verecek. Kendinizi kandırmayın beyler. Hemde bu adam Vestel ya.
    Neyse tv neden iyi değil?
    Chi Mei, Au falan bunlar ucuz panel üreticileri(Samsung sony bile alt seviye giriş tvlerine bu adamların panellerini takıyor.).
    Bu adamların yüzlerce farklı paneli var. Tv'deki panelin model numarası belli mi? Yok. Ghosting var mı bu panelde? PWM var mı? RGBsi kaç?

    Arkadaş samsung panellerden daha iyi falan gibi bir ifade yazmış,
    bende Fiat Punto bence Audi Mercedes Bmw'den daha iyi diye bir ifade yazsam şimdi bana g****e gülersiniz.

    Ama bu tvyi alıp ortamlarda ya bu tv Samsung'dan iyi derseniz bende size g****e gülerim. İkimize görede tv. Ayağımızı yerden kesiyor işte. Ama biri Audi diğeri Punto. Yaa bu aslında japon acayip kaliteli jvc bu falan dersiniz ortamlarda kim bilecek.

    Alınır mı? Alınır. Bende alıp anne babanın evine koymayı düşünüyorum. Ama ne paneli ne kendi model numarası hakkında evrende hiç bir bilgi olmayan bu sevgili tvyi öyle cindirella gibi allayıp pullamayada gerek yok. Yanına üst seviye adam gibi kaliteli panelli bir tv getirir koyarsanız bal kabağına dönüşür bu arkadaş. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
    Zamanında vestel 9090 ile Sony braviayı Yanyana teknosada görüp yüzlerce tv içinde 2200 tl ye hemen yanındaki 4500 tl ilk Sony braviadan neredeyse daha iyi görüntü veren Vestel’i almıştım dostum

    Evet vestel in bu tv si Sony görüntü kalitesi olarak Sony Den aşağı kalmıyor birisi 2200 lira diğeri 4500 lira neden 2 katından fazla vereydim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.