Şimdi Ara

Juventus küme düşürülmese şuan dünyanın en iyi takımımıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalya'daki 'Kirli futbol' operasyonu sonrasında küme düşürülen Juventus'un yıldızlan birer birer gidiyor. Siyah-beyazlı takımdan şu ana kadar 8 oyuncu ayrılırken, Çizme ekibi de boş durmadı ve 3 yeni oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Son 2 yılda kazandığı şampiyonluklar geri alınan İtalyan ekibinde Cannavaro ve Emerson Real Madrid'e giderken, Thuram ile Zambrotta da Barcelona'nın yolunu tuttu. Juventus'un düşürülmesine kuşkusuz en çok Barça ve R.Madrid sevindi

Real Madrid'in başına geçen Juve'nin eski hocası Capello iki eski öğrencisini transfer ederken siyah-beyazlılar'da ayrıca Patrick Vieira İnter'e transfer oldu. Bu beş oyuncunun yanısıra Mutu ve Blasi Fiorentina, Miccoli Benfica'nın yolunu tuttu. Sezon başında 42 oyuncusu bulunan Juventus, Cristiano Zanetti, Bojinov ve Marchionni'yi kadrosuna dahil etti.

Fifa 2005 ve 2006 da Juvenin as kadrosunda 90 dan aşşa overall'i olan yoktu gibi zaten.

Juvenin kümeye düşmesiyle Juvenin oyuncularını real ve barça alıp meydanı devraldılar.

Juventus yerine başka bir takımın başına böyle birşey gelse bu kadar iyi toparlanamazdı bence.

İtalya Serie A 2000 lere kadar kuşkusuz en iyi ligti eğer şike skandalı olmasaydı bugün Real-Barça yerine en iyi 2 takım Juve-Milan olur muydu sizce?

• Oyuncular gider adamlar kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real herzaman en iyisiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Real herzaman en iyisiydi.

Artık değil.

• Başbakan Pirlo kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan bi laf. Şikeci takımda kalan adam mı oluyor yani? Alakası yok.

• Hayır değildi .Juve 2006 da küme düşürüldü fakat 2006 dan önce de Barcelona Ronaldinho faktörüyle dünyanın en iyi takımıydı . Kadro olarak da o yıllarda Milan dünyanın en kaliteli kadrosuna sahipti , pirlo maldini nesta seedorf dida cafu shevckenko vs .

Fakat Barcelona çok sağlam bi jenerasyonla geldi .Özellikle Xavi ve İniestanın formunun zirvesinde oynadığı yıllar ve Messi gibi bi futbolcunun ortaya çıkması rakipsiz yaptı . Yani juve küme düşmeden önce de dünyanın en iyi takımı değildi . Ha kadrosu mükemmeldi ona laf atan çarpılır .

Bi de Real her zaman en iyisiydi diye . Milattan önce aldığı 5 CL haricinde Real Madridin avrupada ne gibi bi büyüklüğü var Milan gibi bi kulüp dururken.Milan her zaman avrupada daha fazla söz sahibi bi takımdı , Real Madrid ise çıkıp ara sıra parlayan bi takım oldu .

Şu an en başarılı takım barcelonadır , 9 yılda 4 kez CL olmak üzere sayısız kupa aldı rekorlar kırdı .

İşin özeti Juventus küme düşürülmeden önce dünyanın en kaliteli 3 kadrosundan birine sahipti diğerleri Milan ile Real Madriddi .Gelgelelim oyun anlamında Barcelona dünyanın en iyisiydi ardından Milan geliyordu .

• FIFA 2005'e bakıyorsak Milan eziyor Juve'yi.
     Juventus küme düşürülmese şuan dünyanın en iyi takımımıydı? Juventus küme düşürülmese şuan dünyanın en iyi takımımıydı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gene bilip bilmeden saçma sapan sallamış Reale. İşsiz midir nedir.

• Yok ya ? Şike yapmasalardı. Yakalanmasaydık dünyanın zenginlerinden olurduk diyen uyuşturucu kaçakçısı gibi hava estirmeye gerek yok. Şike yapmak şeref yoksunluğudur. Cezasını da çektiler.
  • Yalnız Juve 2011 de davadan aklanmıştı
  • Sen takımıma zırvalarsan ben de sataşırım, sorunu olan ben değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Hayır değildi .Juve 2006 da küme düşürüldü fakat 2006 dan önce de Barcelona Ronaldinho faktörüyle dünyanın en iyi takımıydı . Kadro olarak da o yıllarda Milan dünyanın en kaliteli kadrosuna sahipti , pirlo maldini nesta seedorf dida cafu shevckenko vs .

Fakat Barcelona çok sağlam bi jenerasyonla geldi .Özellikle Xavi ve İniestanın formunun zirvesinde oynadığı yıllar ve Messi gibi bi futbolcunun ortaya çıkması rakipsiz yaptı . Yani juve küme düşmeden önce de dünyanın en iyi takımı değildi . Ha kadrosu mükemmeldi ona laf atan çarpılır .

Bi de Real her zaman en iyisiydi diye . Milattan önce aldığı 5 CL haricinde Real Madridin avrupada ne gibi bi büyüklüğü var Milan gibi bi kulüp dururken.Milan her zaman avrupada daha fazla söz sahibi bi takımdı , Real Madrid ise çıkıp ara sıra parlayan bi takım oldu .

Şu an en başarılı takım barcelonadır , 9 yılda 4 kez CL olmak üzere sayısız kupa aldı rekorlar kırdı .

İşin özeti Juventus küme düşürülmeden önce dünyanın en kaliteli 3 kadrosundan birine sahipti diğerleri Milan ile Real Madriddi .Gelgelelim oyun anlamında Barcelona dünyanın en iyisiydi ardından Milan geliyordu .

Aldığı 5 cl dışında ne gibi başarısı varmış sfsgdhdaaggsghjksasghcdsfgcggdshhh

• tenno bey futbol siz izlerken var olmadı, sanıyorsun ki dünyada senden önce var olan şeylerin önemi yok.

ama işinize gelince marodonaya övgüler yazmasını da bilirsiniz.ben de gideyim marodona futbolcu mu taş devrinde oynayan futbolcuyu övüp durmayın derim.ya da şişko yu 10 sene sonra yereyim. şimdi liverpool da takım mı be dersin.

30 sene sonra torunun çıkıp barcelona da takım mı dede belli yıllar arasında jenerasyon yakalayıp başarılı olmuş sadece derse ne diyeceksin?

seni tanımayıp futbol cahili diyen olacaktır ama ben biliyorum sen işgüzarsın, her şeyi kendine yontmayı o kadar güzel biliyorsun ki tebrim ederim.

barcelona tekrar sıradan bir kulup olacak, içinde bunu bilip ne kadar reddetsende gerçek bu tennocum.

• Hocam fikrini senin kadar iyi savunan adam görmedim vallaha. Yılmadan tartışmalara girip çıkıyorsun.

Yazdıklarının çoğuna katılsam da sen tartışırken bir gülme tutuyor beni. Sanki elinde silah at üstünde savaşa gidiyor gibi bir halin var, şuursuzca, Allah ne verdiyse saldırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 23 Eylül 2015; 21:02:23 >
  • Ben avrupada süreklilik bakımından örnek veriyorum adam anlamıyor anlamıyor yapacak birşey yok. Sanki kalkıp milattan önce aldığı 5 CL sayılmaz demişim.

Bir de barcelona sıradan bi kulüp olacakmış.Allah akıl fikir versin sana todo

--------------

Hocam beni bunlar böyle yaptı.Allahtan scheweinsteiger7 artık takılmıyor adam tam tehlikeydi küfür müfür falan ediyordu bunlar sadece sataşıyor yine iyi.Dikkat et bak ne zaman realle veya ronaldoyla ilgili birşey yazsam mutlaka biri sataşıyor bana,adamlar cemaat gibi olmuşlar topluca hareket ediyorlar
  • Avrupa akımlarını tutup fanatikmiş ayağı yapanlar sizce de çok itici değil mi :((((
  • İtalya futbolunda çöküş şike olayından önce başlamıştı. Şikeden sonra doruklara ulaştı.
  • quote:

Hayır değildi .Juve 2006 da küme düşürüldü fakat 2006 dan önce de Barcelona Ronaldinho faktörüyle dünyanın en iyi takımıydı . Kadro olarak da o yıllarda Milan dünyanın en kaliteli kadrosuna sahipti , pirlo maldini nesta seedorf dida cafu shevckenko vs .

Güldüm kardeş.Real barçadan 2kat büyük bir takım.Ne lig,ne kupa,ne şampiyonlar liginde kupa olarak geçememişsiniz.Ha 1-2 fark olsa tamam ama şl de x2 ligdede +10 fazla şampiyonluk farkına rağmen bunu söyleytebiliyorsan diyecek laf kalmıyor.Barça jenerasyon takımıdır bir zamanların ajaxı gibi.10 sene sonra yine eski fos günlerine dönecek.Bu jenerasyondan önce 1 şl kupanız varmış yani 100 küsür yılda 1 şl.Ayrıca Roni varken bile Realin zidane lı ronaldo lu beckham lı kadrosu daha da iyiydi.Ancak eto messi falan gelince dengelendi durumlar.Kafandan atıp tutmaya devam et.Bu Real in barçadan x2 büyük kulüp olduğunu değiştirmeyecek ;)

• Real ve Barcelona gerçekten futbol ortamını çok değiştirdi. Bayernin bile 3-4 senede ancak yakaladığı bir ortamdan bahsediyoruz. Dönemin güçlü takımı vardır ve birde süreklilik vardır. Atıyorum Barcelona'nın üst üste 7 yarı final olması gibi.

Milan-İnter gibi devlerin yok olduğu İngiliz klüplerinin ortalarda olmadığı bir dönem. Büyük ihtimal Juventus düşürülmeseydi sonunun İnter yada Milan gibi olmayacağını bilebilirmiydiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Güldüm kardeş.Real barçadan 2kat büyük bir takım.Ne lig,ne kupa,ne şampiyonlar liginde kupa olarak geçememişsiniz.Ha 1-2 fark olsa tamam ama şl de x2 ligdede +10 fazla şampiyonluk farkına rağmen bunu söyleytebiliyorsan diyecek laf kalmıyor.Barça jenerasyon takımıdır bir zamanların ajaxı gibi.10 sene sonra yine eski fos günlerine dönecek.Bu jenerasyondan önce 1 şl kupanız varmış yani 100 küsür yılda 1 şl.Ayrıca Roni varken bile Realin zidane lı ronaldo lu beckham lı kadrosu daha da iyiydi.Ancak eto messi falan gelince dengelendi durumlar.Kafandan atıp tutmaya devam et.Bu Real in barçadan x2 büyük kulüp olduğunu değiştirmeyecek ;)

Birader ben barcelona Realden büyük takım mı dedim ? Algı problemin var galiba .

Ayrıca barcelona eski fos günlerine geri dönecek diyorsun , avrupa tarihi hakkında bilgin yoksa boş boş laf yapma.Barcelona dediğim takım 9 CL finali , 18 kez de Avrupa kupalarında final oynamış bi takım ki bu konuda rekor barcelonaya ait.

Kupa galipleri kupası ( sen şimdi önemsiz dersin buna ya neyse ),Uefa süper kupa,Kral kupası ( ki bu Real Madrid için önemli bi kupadır ),İspanya süper kupası,UEFA kupasında Real Madrid'in önünde . Tamam Real daha başarılı fakat Real Madridi öveceğim diye barcelona hakkında cahilce yorumlar yapma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.