Şimdi Ara

Justice League (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.159
Cevap
60
Favori
313.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Fabian Wagner, Zack'in JL filminde Superman'i siyah kostümüyle sahne çektiğini doğrulamış.







    .


    (
    )






    Henry Cavill zaten paylaşmıştı solar suit fotoğrafını da gaza getirmişti. Sonradan silmiş tabi.




  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Aynen onu diyorum. Hala supergirl diye tutturuldu anlam veremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Warner Bros, Justice League'in gişede yaşadığı başarısızlığın ardından evreni revize edecek. Variety'nin haberine göre Ben Affleck, The Batman filminde yer almayacak! aynı zamanda Jon Berg, DC Films'deki görevinden istifa etti.

    http://variety.com/2017/film/news/dc-films-justice-league-1202632214/

    Evrenin tek iyi yanı ben affleck ti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Affleck olmadı bence bu evrene.Bir WW veya Superman kadar etkili bir oyunculuk ortaya koyamadı.

    Batman çok daha efektif, biraz robot gibi olmalı.Her filmde tokat delisi oluyor adam, değişim şart.
  • hayir herseyi gectim Batman,Superman,Wonder Woman,Flash,Cyborg,Aquaman'nin OLDUGU BIR FILMDE 'EPIC' MUZIK OLMAZ MI ? MUZIKLERIN BU KADAR KOTU BU KADAR BERBAT OLMASINI GERCEKTEN BEKLEMIYORDUM.

    muzikleri epic olsaydi 8/10 film olurdu


    tuyleri diken diken olmayan var mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 8 Aralık 2017; 11:52:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

    Ben Affleck olmadı bence bu evrene.Bir WW veya Superman kadar etkili bir oyunculuk ortaya koyamadı.

    Batman çok daha efektif, biraz robot gibi olmalı.Her filmde tokat delisi oluyor adam, değişim şart.


    Hala Ben Affleck den iyi Batman oldu diyen var agizlarina kurekle vurasim var. BEN AFFLECK HICBIR ZAMAN BATMAN OLAMADI OLAMAZDA..

    Henry cavill cuk diye oturdu Super-man'e. ayni sekilde Gal Gadot'da cok iyi Wonder Woman oldu.

    WB'nin yeni filmi Man of Steel 2 olmali bence . zaten evrenin en yuksek puanli filmi Man of Steel
  • Man of steeldeki çizgiyi korusalar daha iyi olurdu bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

    Ben Affleck olmadı bence bu evrene.Bir WW veya Superman kadar etkili bir oyunculuk ortaya koyamadı.

    Batman çok daha efektif, biraz robot gibi olmalı.Her filmde tokat delisi oluyor adam, değişim şart.


    Bu sence oyuncu sorunu mu yoksa senaryo sorunu mu ?

    Affleck bana kalirsa ne yazildiysa onu sonuna kadar vermeye calisti. Sacma diyalog ve sahne yazimlarina yapacak bir sey yok

    -------------

    Ayrica ben filmden cikinca cok keyif almistim, kisa gelmisti hatta film. Ama su an ikinci kez izler misin deseler, acip izleyecegimi sanmam. Rastlarsam anca. Bu da uzucu film adina

    Daha iyisi olacaksa varsin degistirsinler evreni. Hatta yemisim evreni, film versinler duzgun yeter. Hepsi birbirine baglanmayiversin

    Flashpoint falan ismi cok heyecan verici, sadece hikayeyi birebir uygulasalar yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 8 Aralık 2017; 13:23:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Fabian Wagner, Zack'in JL filminde Superman'i siyah kostümüyle sahne çektiğini doğrulamış.







    .


    (
    )






    Haberin içeriğinden çok şu resmi görünce için acıdı. Şura da ki adama bak filmdeki azı yüzü kaymış garip supermane bak. Yazık etmişler birde üstüne cgı içi eşek yükü ile para vermişler. Şu haliyle çok iyi duruyor ve farklı bir havası var. Cidden yazık olmuş. Rezil etmişler supermani

    Konuya yazmışken batmani çöp gibi ataması da çok hoşuma gitti. Bsv de gereksiz ezmişlerdi oh olsun Batman'a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zack versiyonu hem serinin havasına daha uygun olacaktı hem de şu seyrettiğimiz filmden çok daha iyi olacaktı. Kesilen sahnelerin eklenmesi pek birşey ifade etmez diye düşünüyorum, çıkacağını da sanmıyorum. Zack versiyonu çıksa işte o zaman süper olur fakat onun da olanağı yok. İki farklı film ortaya çıkar, ve zaten Zack filmi bitirmeden ayrıldı daha doğrusu kovuldu.. Yine de utanmadan filmin yönetmeni olarak Zack'i yazıyorlar..

    Fakat Zack versiyonu yine bildiğimiz gibi olacaktı, yine tam anlamıyla beğenmeyecektik o ayrı bir konu. Zack hikayeyi işlemeyi, seyirciye aktarmayı yeterli düzeyde beceremiyor. Tek tek sahnelerle çizgi roman sayfaları göstermeye çalışıyor. Çizgi romanda sayfa çeviriyormuş hissi veriyor. Yalnız bu sinema da işlemiyor. İnsanlara hikayeyi sinemaya uygun bir dille anlatmanız gerekiyor..

    Filmi tekrar seyrettiğim için yazasım geldi. Daha önce filmin tek başına iyi olduğunu söylemiştim ama geri alıyorum. Film ikinci üçüncü sınıf yönetmenler tarafından çekilmiş gibi. Zack dahil umarım yazar yönetmen filmin hikaye ve kurgu işine dahil kim varsa bundan sonraki filmlerde kendilerini görmeyiz. Filmde amatörce işler o kadar göze batıyor ki..

    Kendimce sahne sahne detaya gireceğim, çoğu olumsuz olacak, kaba tabirle gömeceğim..


    Superman giriş sahnesi.. Cgi rezaleti, cezanı bul wb..

    Batman'ın giriş sahnesi.. Batman'in parademondan tekme yemesi saçmalık..
    Ayrıca parademonun patlamasının ardından çatıda ordan oraya atlaması tamamen amatörlük kokuyor yahu, o ne rezalet bir çekim. Eline ilk defa kamera geçen film çekmeye meraklı bir iki çocuğun çekimi gibi..

    Wonder woman'ın Adalet heykelinin üzerindeki sahnesi, ne kadar estetikten yoksun bir sahne yahu, filmin kalitesini düşüren bir başka çekim..

    Wonder woman'ın doğruluk kementi ile adamı yukarı çektiği sahne, bir başka cgi rezaleti. Wonder woman adama göre Steppenwolf cüssesinde..

    Burada Zack versiyonu yine değiştirilmiş. İlk fragmanlarda bomba binanın içinde patlıyordu. Belki de içerideki rehineler zarar görüyordu, önceki filmlere ve Superman'in yokluğundaki kaotik dünyaya daha uygun bir sahne olurdu. İyi olurdu.. Ayrıca Wonder'la ilgili de dramatik bir an olurdu. Tam Zack işi..

    Batman'in Aquaman'a giderken ki sahneleri kırpılmış, değiştirilmiş. Aquaman'ın göbeğine kadar denize girip sırtüstü suya atladığı an da bir başka amatörlük abidesi, bir başka kalitesiz çekim..

    Hemen ardından Bruce Alfred uçak sahnesi.. Sizce de Bruce'un yüzünde bir gariplik yokmuydu? Ayrıca mekan tamamen cgi, bir başka rezalet. O kadar yapay gözükyor ki.. Yahu ulan bir iç mekan sahnesi. Mekanı neden cgi ile yaparsın bre mankafa..

    Cyborg.. Arkadaş filmde bu adamın sahnesi neden bu kadar çok diye düşünmeden edemiyor insan. Sanki adamın solo filmi gibi üzerinde durmuşlar. Cyborgla ilgili silinen sahnelere çok sevindim hatta daha da fazlası kesilmeli daha uygun sahnelere yer açılmalıydı. Babasının Star Lab sahnesi, babasıyla evdeki konuşmaları bu film için tamamen gereksiz sahnelerdi. Solo filmde olması gereken sahneler bunlar..

    Steppenwolfun Amozonlarda mother box'a elini uzattığı sahne nedir arkadaş..

    Tünele geldiklerinde 4 karakterin birden aynı şekilde araçtan atlaması, o Batman'in atlayışı nedir..

    Sonrasında Parademon'un Batman'i ordan oraya savurması.. Yuh yahu, yuh. Batman sever biri sayılmam ama yeter yahu bu Batman'i soktuğunuz haller. Kusurabakmasın bazı arkadaşlar var Nolan'ın Batman'inin çizgi romanla alakası yok deyip ( ben de sonuna kadar katılıyorum ) bu filmlerdeki Batman'i beğenenler. Zack ve diğerleri Batman'i yerin dibine sokmuşlar kimilerine çaktırmadan. BvS de Wonder olmasaydı ölecek bir Batman vardı yahu. Batman dediğin adam film boyuncu korkmuş bir surat ifadesiyle gezen bir adam olamaz. Kim nerde görmüş korkmuş bir Batman surat ifadesi şimdiye kadar.. İki filmdir Batman'in suratında sürekli bunu görüyoruz. Batman Wonder onu kurtardığını sanıp arkasını dönüp Batmobile'a bakarken başka bir yönden gelip cidden sen olmasan öleceğimi mi düşünüyordun bakışı atacak bir adam.. Doomsdayden kaçarken dahi suratında kendinden emin cool bir ifade olacak bir adam. Doomsday'e dahi bu kadar aciz kalmayacak bir adam. Çok daha fazla işler yaptırılması gerekirdi.. Bu filmde de Superman'i uyandırdıktan sonra Superman herkesle işini bitirdikten sonra oraya varacak bir adam değil, anında oraya ulaşabilecek bir adam.. İki filmdir adamın tek edavatı şu grapnel gun dedikleri silah gibi gösteriyorlar yahu, ayıptır. Bir iki batarang atmışlığı da var tabi.. Steppenwolf'a da hiç bir şey yaptırmamaları ayrı bir olay, bir iki silahla en azından sersemlettir yahu..

    Ayrıca Superman'in Flash'a omuz attığı sahne de berbat.. Flash'ın da komik olması ayrı salak olması ayrı olaylar. Adam Steppenwolf'la dövüş sahnesinde doğuyu batıyı bulamıyor.. Tamam bulamayabilir ayrı olay da bunu göstermenin mantığı nedir..

    Filme katılım yönünden dozu en iyi ayarlanan Aquaman olmuş, adamın gereksiz sahnesi yok. Direk katmışlar. Flash'ın babasıyla sahneleri gibi, Cyborg'un bol sahneleri gibi değil. Tak tak oturtmuşlar adamı filme..

    Neyse yeter şimdilik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 10 Aralık 2017; 10:59:44 >




  • beyler WB filmi Superman trilogy olarak mı ne sunacakmış, MoS, BvS ve JL birlikte. JL extended olarak gelecekmiş ama sinema sürümünün extended versiyonu.
  • O değil de hasılat hala 500 lerde. Şaka gibi. Skandal bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmobile ve batwing baya iyi

    Flying fox tatmin edici

    Dark knight serisindeki tumbler değil de motor versiyonu (batpod) baya keyifli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 10 Aralık 2017; 0:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel şu zavallılara 1.5- 2 milyar dolar bağışta bulunsa da bir daha film çekmeseler.
  • WB karışmaya devam ettikçe evren iyice rezilleşiyor. Koskoca DC'yi bitirdiler. Sırf marvele yetişeyim diye Jl'yi erkenden çıkarttılar jl yerine diğer karakterlerin hikayelerine odaklanıp JL'yi çıkarsalardı çok daha başarılı olurdu. Sinemaya gidenlerin çoğu bu karakterlerin alt yapısını bilmiyor gidip filmde öğreniyorlar. Marvel karakterleri tanıttığından dolayı filmleri daha oturaklı gibi duruyor. Batman Superman Wonder Woman Flash Aquaman Cyborg var bunların hikayelerini düzgün versen ileride gl ile martian manhunteri eklesen al sana mis gibi evren. Daha sonraları diğer karakterleride eklersin zaten. Bütün karakterlerin hakları ellerinde yanlış bilmiyorsam. Marvel gibi biri Foxta biri Sony'de değil. K.J gibi çoluk cocuklara yorum yapma şansı verdiği için WB'den ayrı bir nefret ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MinikYas

    Zack versiyonu hem serinin havasına daha uygun olacaktı hem de şu seyrettiğimiz filmden çok daha iyi olacaktı. Kesilen sahnelerin eklenmesi pek birşey ifade etmez diye düşünüyorum, çıkacağını da sanmıyorum. Zack versiyonu çıksa işte o zaman süper olur fakat onun da olanağı yok. İki farklı film ortaya çıkar, ve zaten Zack filmi bitirmeden ayrıldı daha doğrusu kovuldu.. Yine de utanmadan filmin yönetmeni olarak Zack'i yazıyorlar..

    Fakat Zack versiyonu yine bildiğimiz gibi olacaktı, yine tam anlamıyla beğenmeyecektik o ayrı bir konu. Zack hikayeyi işlemeyi, seyirciye aktarmayı yeterli düzeyde beceremiyor. Tek tek sahnelerle çizgi roman sayfaları göstermeye çalışıyor. Çizgi romanda sayfa çeviriyormuş hissi veriyor. Yalnız bu sinema da işlemiyor. İnsanlara hikayeyi sinemaya uygun bir dille anlatmanız gerekiyor..

    Filmi tekrar seyrettiğim için yazasım geldi. Daha önce filmin tek başına iyi olduğunu söylemiştim ama geri alıyorum. Film ikinci üçüncü sınıf yönetmenler tarafından çekilmiş gibi. Zack dahil umarım yazar yönetmen filmin hikaye ve kurgu işine dahil kim varsa bundan sonraki filmlerde kendilerini görmeyiz. Filmde amatörce işler o kadar göze batıyor ki..

    Kendimce sahne sahne detaya gireceğim, çoğu olumsuz olacak, kaba tabirle gömeceğim..


    Superman giriş sahnesi.. Cgi rezaleti, cezanı bul wb..

    Batman'ın giriş sahnesi.. Batman'in parademondan tekme yemesi saçmalık..
    Ayrıca parademonun patlamasının ardından çatıda ordan oraya atlaması tamamen amatörlük kokuyor yahu, o ne rezalet bir çekim. Eline ilk defa kamera geçen film çekmeye meraklı bir iki çocuğun çekimi gibi..

    Wonder woman'ın Adalet heykelinin üzerindeki sahnesi, ne kadar estetikten yoksun bir sahne yahu, filmin kalitesini düşüren bir başka çekim..

    Wonder woman'ın doğruluk kementi ile adamı yukarı çektiği sahne, bir başka cgi rezaleti. Wonder woman adama göre Steppenwolf cüssesinde..

    Burada Zack versiyonu yine değiştirilmiş. İlk fragmanlarda bomba binanın içinde patlıyordu. Belki de içerideki rehineler zarar görüyordu, önceki filmlere ve Superman'in yokluğundaki kaotik dünyaya daha uygun bir sahne olurdu. İyi olurdu.. Ayrıca Wonder'la ilgili de dramatik bir an olurdu. Tam Zack işi..

    Batman'in Aquaman'a giderken ki sahneleri kırpılmış, değiştirilmiş. Aquaman'ın göbeğine kadar denize girip sırtüstü suya atladığı an da bir başka amatörlük abidesi, bir başka kalitesiz çekim..

    Hemen ardından Bruce Alfred uçak sahnesi.. Sizce de Bruce'un yüzünde bir gariplik yokmuydu? Ayrıca mekan tamamen cgi, bir başka rezalet. O kadar yapay gözükyor ki.. Yahu ulan bir iç mekan sahnesi. Mekanı neden cgi ile yaparsın bre mankafa..

    Cyborg.. Arkadaş filmde bu adamın sahnesi neden bu kadar çok diye düşünmeden edemiyor insan. Sanki adamın solo filmi gibi üzerinde durmuşlar. Cyborgla ilgili silinen sahnelere çok sevindim hatta daha da fazlası kesilmeli daha uygun sahnelere yer açılmalıydı. Babasının Star Lab sahnesi, babasıyla evdeki konuşmaları bu film için tamamen gereksiz sahnelerdi. Solo filmde olması gereken sahneler bunlar yahu..

    Steppenwolfun Amozonlarda mother box'a elini uzattığı sahne nedir arkadaş yahu..

    Tünele geldiklerinde 4 karakterin birden aynı şekilde araçtan atlaması, o Batman'in atlayışı nedir yahu..

    Sonrasında Parademon'un Batman'i ordan oraya savurması.. Yuh yahu, yuh. Batman sever biri sayılmam ama yeter yahu bu Batman'i soktuğunuz haller. Kusurabakmasın bazı arkadaşlar var Nolan'ın Batman'inin çizgi romanla alakası yok deyip ( ben de sonuna kadar katılıyorum ) bu filmlerdeki Batman'i beğenenler. Zack ve diğerleri Batman'i yerin dibine sokmuşlar kimilerine çaktırmadan. BvS de Wonder olmasaydı ölecek bir Batman vardı yahu. Batman dediğin adam film boyuncu korkmuş bir surat ifadesiyle gezen bir adam olamaz. Kim nerde görmüş korkmuş bir Batman surat ifadesi şimdiye kadar.. İki filmdir Batman'in suratında sürekli bunu görüyoruz. Batman Wonder onu kurtardığını sanıp arkasını dönüp Batmobile'a bakarken başka bir yönden gelip cidden sen olmasan öleceğimi mi düşünüyordun bakışı atacak bir adam.. Doomsdayden kaçarken dahi suratında kendinden emin cool bir ifade olacak bir adam. Doomsday'e dahi bu kadar aciz kalmayacak bir adam. Çok daha fazla işler yaptırılması gerekirdi.. Bu filmde de Superman'i uyandırdıktan sonra Superman herkesle işini bitirdikten sonra oraya varacak bir adam değil, anında oraya ulaşabilecek bir adam.. İki filmdir adamın tek edavatı şu grapnel gun dedikleri silah gibi gösteriyorlar yahu, ayıptır. Bir iki batarang atmışlığı da var tabi.. Steppenwolf'a da hiç bir şey yaptırmamaları ayrı bir olay, bir iki silahla en azından sersemlettir yahu..

    Ayrıca Superman'in Flash'a omuz attığı sahne de berbat.. Flash'ın da komik olması ayrı salak olması ayrı olaylar. Adam Steppenwolf'la dövüş sahnesinde doğuyu batıyı bulamıyor.. Tamam bulamayabilir ayrı olay da bunu göstermenin mantığı nedir..

    Filme katılım yönünden dozu en iyi ayarlanan Aquaman olmuş, adamın gereksiz sahnesi yok. Direk katmışlar. Flash'ın babasıyla sahneleri gibi, Cyborg'un bol sahneleri gibi değil. Tak tak oturtmuşlar adamı filme..

    Neyse yeter şimdilik..









    Hocam mesajına katılıyorum fakat şu yahu kelimesini biraz az kullan rica ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kairros. kullanıcısına yanıt
    Yahu. Farkettim aslında mesajı yazarken ama uygunsuz kelime kullanmayınca yahu fazla çıkıyor tepki belirtme açısından. Yazdıkça daha fazla kızıyor insan filmi ortaya çıkaranlara..



    Düzelttim bir kısmını Nedir sorusunu fazla sormuşuz şimdi de..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Justice leauge yerine manofsteel2 çekselerdi bundan çok daha fazla hasılat yapardı. Daha güzel bir film olurdu, direk supermanin kendi kendine canlanması üzerine konu edinilebildi ve sonra justice çekilirdi. Acele ederek evreni batırdılar. Bari filme karışmasalardı zacke sonuna kadar bitirmesine izin verselerdi yine en kötü bukadar olurdu. Şimdi işleri çok zor, burdan toparlamakta mümkün değil, cyborg, aquaman solo filmleri bile tutmaz. Supermani o kadar cgi yapmışlarki manofsteel2 bile çekilse heyecan duyulmaz artık. Bence tek yapıkacak şey, evreni sıfırlayıp yeni den baştan başlamak, belkii bu kurtarır DCyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 10 Aralık 2017; 11:28:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devcitybg


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

    Ben Affleck olmadı bence bu evrene.Bir WW veya Superman kadar etkili bir oyunculuk ortaya koyamadı.

    Batman çok daha efektif, biraz robot gibi olmalı.Her filmde tokat delisi oluyor adam, değişim şart.


    Hala Ben Affleck den iyi Batman oldu diyen var agizlarina kurekle vurasim var. BEN AFFLECK HICBIR ZAMAN BATMAN OLAMADI OLAMAZDA..

    Henry cavill cuk diye oturdu Super-man'e. ayni sekilde Gal Gadot'da cok iyi Wonder Woman oldu.

    WB'nin yeni filmi Man of Steel 2 olmali bence . zaten evrenin en yuksek puanli filmi Man of Steel

    Aynen, man of steel2, wonderwomen 2 çekilmeli bu filmlerde aralara batman, greenlatern, aquman gibi karakterler eklenirse başarılı olabilir. Marvelde böyle yaptı önce, DC bunu yapmadan direk birlik işine girerekhata etti. Tabi daha az cgi kullanmalılar, birdaha böyle superman görmek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haydaaaa güzel ve ilginç bir teori

    Justice League
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.