Şimdi Ara

Just cause 3 alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar just cause 2 yı beğenmistim 3 alınır mı daha doğrusu multisi olmayan bir oyuna 90 TL vermek mantıklı gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer senaryo umrumda değil ben konuyu takip etmek değil açık dünya da istediğimi yapmak kafama eseni denemek, çılgınca şeyler yapmak istiyorum dersen alınır ki ikinci oyunu beğendiğine göre bunu da beğenirsin.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Benim Steam'den alıp sonra da iade ettiğim tek oyundur kendisi. Bana çok düz geldi - grafikler güzel, mekan tasarımları da güzel ama farklı hiçbir şey yok. Sürekli etrafı patlatıyorsunuz. Tek amacınız sağı solu yıkmak; ve ne kadar yaratıcı şeyler yaptığınızın da bir manası yok zira oyun yaptıklarınızı ödüllendirmiyor bu manada. Benim gaz tankerlerini götürüp trafolara bağlayıp patlatmam ile roketatar sıkıp patlatmam veya helikopter ile saydırmamın sonucu aynı. Bu durum beni çok sıkmıştı, eğer yaptığın yaratıcı hareketleri ödüllendirse daha çok zevk alırdım diye düşünüyorum (bu konuda en güzel örnek EA'nın Bulletstorm'u galiba:https://www.youtube.com/watch?v=SsZWJocChAk)

Just Cause 2'yi sevdiysen bunu da sevmen muhtemel, açık dünya, patlatılacak bir sürü yer ve çok güzel tasarlanmış bir harita var.. İnsanın patlatası değil yaşayası geliyor. Sadece bana biraz çerezlik geldi, verdiğim parayı haketmediğini düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Eğer senaryo umrumda değil ben konuyu takip etmek değil açık dünya da istediğimi yapmak kafama eseni denemek, çılgınca şeyler yapmak istiyorum dersen alınır ki ikinci oyunu beğendiğine göre bunu da beğenirsin.

Hocam multisi olmayan oyuna 90 TL vermek mantıklı gelmiyor

Just Cause 5 {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman indirime girmesini bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarını için teşekkürler birşey daha soracam benim RAM 6gb sıkıntı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8EB3E99F -- 30 Nisan 2016; 14:36:13 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.