Şimdi Ara

Jungle püf noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'dan videolarını izledim ama yinede bildiğiniz bilgileri paylaşırsanız sevinirim . Jungle oynamaya yeni başlayacağım route' lar , jungle tiperi falan ne biliyorsanız yazın lütfen

• Jungle kanunların işlemediği tek yerdir, o yüzden bol görüş önemli. Bir de ben tam da bunun için bir rehber hazırlamıştım. İmzamdan bulabilirsiniz.
    Bonus:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plat'a kadar sürekli counter jungle yapın. Özellikle blue'dan başlayacağına eminseniz gidin red'inde kesin. Tabi ormanı orta seviye ve üstü dönebilen bi çar varsa sizde. Gidipte Jarvan'la, Gragas falan kesmey çalışmayın.

Gap Closer yada hasar vuran menzilli yeteneğini eğer baskın attığın kişide öyle bir yetenek varsa o atmadan atma.

Gank atması gereken şampiyonlarla at, orman dönmesi gerekenlerle atma orman dön. Gidipte lee'yle 6 olmadan gank yok deme yada WW'yle 6 olmadan bariz pozisyon yoksa deneme.

Yampirileri mutlaka kes.

Bunları yazarken forumda milyon tane püf noktaları konusu olduğunu hatırladım o yüzden yazmayı bırakıyorum.
  • iki şey bilmen lazım bunlar yeterli.

1. oyunun taşıyıcısı sensin açık ve net. ona göre pick yap. Takımın lideri her zaman jungler'lardır her lig'de bu böyledir. Bunun bilincinde oynarsan iyi edersin.

2. ne yaparsan yap hangi ligde olursan ol istersen challanger ol blame+flame e hazırlıklı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

iki şey bilmen lazım bunlar yeterli.

1. oyunun taşıyıcısı sensin açık ve net. ona göre pick yap. Takımın lideri her zaman jungler'lardır her lig'de bu böyledir. Bunun bilincinde oynarsan iyi edersin.

2. ne yaparsan yap hangi ligde olursan ol istersen challanger ol blame+flame e hazırlıklı ol.

bunun dediklerini yapma min platsın bak söyliyim
  • Takımı tamamen sen yöneteceksin , özellikle low eloda(Tr dia5 altı diyebiliriz , dia 5 de leş.)

Laneleri sen iteceksin , baron için gözün mapte olacak rakip junglerı uzakta görürsen baron için yalvaracaksın.(Abartmıyorum emiceoglinin hesabını silverdan çıkarırken 10 dk kadar baron için yalvarmıştım , müsait olduğunda biri bile gelmemişti.Barona-draglara çöp ,gereksiz gözüyle bakıyorlar , BARONNNNNN , ACELE GEL GEL GEL GEL diyip ping spamlayacaksın filan.Ama doğru zamanda yaptırdığından eminsen.Yoksa maç bile gidebilir.Bu da jungle tecrübesi ile olur malesef rehber okuyarak olmaz.)

Daha yazacaktım da bence jungle oynama , herkes kaldıramaz.Tecrübe ve bilgi olarak oynadığın ligin 2 gömlek üstünde olursan rahat rahat doğru jungle herolarıyla taşırsın ama jungle'da yeniysen uzun bir süre normal maçlarda oynamanı tavsiye ederim.Amatör jungler rankedda maç kaybettirir , low elo hesaplarda her jungle bıraktığımda bilmeyen birine geldiğinde feedleyip, gank atamayıp , çarp kaçırıp vs. maçı veriyordu.

Rotalar için hangi hero ile oynuyosan youtube dan aratmanı öneririm.Evelynn rotası istiyosan yt ye "evelynn jungle" yaz rotaya bak.Nasıl oynadığına da bak.Kamp kitelemek denen şeyi öğren.(Autoattack yaptıktan sonra yürüme.)Kogmaw-twitch-graves gibi heroları oynuyorsan aa lar arası baya bi mesafe koşma da denebilir buna.1-0 önde başlarsın.

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+kite+camps&page=&utm_source=opensearch

Üstteki linkte daha az alarak kampları kiteleyerek nasıl temizleyeceğinle ilgili videolar çıkıyor bakabilirsin.

Boş zamanında bu adamı izleyebilirsin her gün yayın yapar ;

https://www.twitch.tv/nightblue3

Gerekirse 1-2 maç eksik at ama nasıl oynadığını hangi herolarla ne yaptığını izle.Ben yayın izlemem kendi bildiğimle gelişirim dersen gelişimin çok yavaş olur , plata gelip "main jungle sal" diyen ama kamp kiteleyemeyen , lvl3 den sonra %20 can kalıp gank atamadığından b atmak zorunda kalan junglerlardan olursun çoook yetenekli değilsen.(Buradaki yetenek = kavrama becerisi.İyi oynayanı izlersen hazıra konarsın işi doğru yapanı izleyerek öğrenirsin.Yetenekliysen de üstüne koyarsın , kendi taktiklerini geliştirirsin.Kendin yaparsan bu süre kat kat uzar belki de bazı detayları asla keşfedemeyebilirsin.)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Allahtan Kamp kite yapmayı öğrenmişsin sürekli bunu yazıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3hree6ix5ive

Sana bi zararı mı var neden zoruna gitti ?

Tek bildiğim kite kamplamak değil , sana tüm bildiğimin zekatını versem trde jungler olarak diaya çıkarsın.Jungler olacaksa bilmesi gereken en önemli şeylerden biri de kamp kitelemek.Diğer konulara çokça yazdım diye burada es mi geçeyim ?

Kamp kiteleme dışında jungle ile ilgili öğretebileceklerin varsa her konuya sen yaz senden öğrenelim.O mesajda sanki sadece kamp kitelemeyi yazdım , ne gıcık tipler var şu forumda ya.Ara ara senin gibi kompleksli tipler geliyor , blocklayıp geçmek lazım da yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 17 Ağustos 2016; 0:52:54 >
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    sakin yaa hohanıma gofret verin
  • quote:

Abi çıldırıyorum tek dikkat eden benim sanıyodum

• Düzgün yazan 3 4 kisi kaldi.
    Onlari da biktirin da rahat edin.
    Konusuna göre isterse 10 kez yazsin sanane yani.
    Adam sanki gelip her konu altina kamp kitele kamp kiteleyemezsen kaybedersin yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz vuruşlarıyla öne çıkan junglerlarda red'in oradaki golemlerden başlarsın smite atarak. Smite bonusu çok güzel sersemletmeli. Ordan eğer canın çok azaldıysa tavukları kes, smite ın gelmiş olur. Redi kesersin smite atıp canını yenilersin.

Bazı karakterlerde mana sıkıntısı olur. Mesela khazix için blue tarafından başlanır genelde. Nidalee elise gibi şampiyonlarda ap olduğu veya mana sıkıntısı olacağı için blue tarafından başlanır.ilk olarak gromp(mavideki) veya golemleri (kırmızıdaki) kesiyorsun ve sonraki öncelikli hedefin kırmızı ve maviyi kaptırmamak. Sen bluedayken takımından redi totemlemelerini iste mesela. Çalmaya gelen olursa deli gibi ping at oraya. İttirilmiş lane e early de gank atmaya çalışma kill çıkmaz. Üstüne ölürsünüz. Pozisyon buldunmu gank atarsın. Baktın flame yapıyolar mute la hepsini. Bir de genelde bot ve mid tarafında üstünlük kurmak güzel oluyor(drake de var mid ve bot carry roller bi de). Ben solo toptaki düşman snowball olabilecek gıcık bi şampiyonsa kasmasın diye yukarı çıkarım. Bunun dışında bota atacağın başarılı erken bir gankle drake e konabilirsin adc ve suppun da gelirse(gelsinler pingle) drake önem sırası alev ejderi, dağ ejderi, okyanus ejderi, hava galiba o hız veren. Ve jungler olarak levelda karşıdaki jungledan geri kalma.lvl olarak İlerde ve mobil bir şampiyon oynuyorsan adamlar drake yaparken çalıp kaçarsın. Smite ın daha yüksek vuruyor seviyen yüksek oldukça. Bu yüzden junglerın mutlaka seviyede geri kalmaması lazım.

Yampiri yengeçi unutmayalım, görüş sağlıyor tecrübe veriyor lifesteal yapıp canını arttırıyorsun daha ne olsun. stun ve snare yiyince defansı çok düşüyor o yengecin bunu kullan. Golem buffın varken mesela cok rahat kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1076 -- 17 Ağustos 2016; 7:05:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gragas reksai kindred elise gibi karakterlerde el alışıklığın olsun ilerde bi buffla yine tavan yapabilirler
  • quote:

silver elosun büyük ihtimalle ama jungle oynarken en önemli şey kamp kitelamayı başarmak. arkadaş gayet önemli bir şeyi söylüyor sen hem bilgisizlikten hem de dikkat çekmek için saçmalıyorsun. elon yükseldiği zaman anlarsın.

arkadaşın dediğin gibi @HonanımDaber early-game de sırf kamplardan yüzünden canım kalmadığı için ct gank veya gank atamazdım hatta bu yüzden 3 pot alıyordum ki para olarak çok etki ediyordu. kha ve rengar oynayamıyordum sırf kampları alırken canımaz kalıyor iş yapamıyorum diye
  • Mesajlar için özelliklede özenle yazılan mesajlar için çok teşekkür ederim . 2 eldir fiddle oynuyorum şimdilik gayet iyi gidiyor , yazılanları dikkate alarak oynamaya çalışıyorum .
  • QueLks kullanıcısına yanıt
    kahvaltı yaparkan kite yapın arkadaşlar daha çok doyuyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

gragas reksai kindred elise gibi karakterlerde el alışıklığın olsun ilerde bi buffla yine tavan yapabilirler

* Gragas, Rek'Sai ve Elise buff değil nerf bekleyen karakterler şu an zaten
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    * Kindred buff bekliyor.

* Gragas,Rek'sai ve Elise'de el alışkanlığı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.