Şimdi Ara

Jungle püf noktalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: InsignAce

* Kindred buff bekliyor.

* Gragas,Rek'sai ve Elise'de el alışkanlığı olsun.

* Kindred'e uzunca bir süre kayda değer bir iyileştirme yapmazlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: projojuk2009xD

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: 3hree6ix5ive

Allahtan Kamp kite yapmayı öğrenmişsin sürekli bunu yazıyon

Sana bi zararı mı var neden zoruna gitti ?

Tek bildiğim kite kamplamak değil , sana tüm bildiğimin zekatını versem trde jungler olarak diaya çıkarsın.Jungler olacaksa bilmesi gereken en önemli şeylerden biri de kamp kitelemek.Diğer konulara çokça yazdım diye burada es mi geçeyim ?

Kamp kiteleme dışında jungle ile ilgili öğretebileceklerin varsa her konuya sen yaz senden öğrenelim.O mesajda sanki sadece kamp kitelemeyi yazdım , ne gıcık tipler var şu forumda ya.Ara ara senin gibi kompleksli tipler geliyor , blocklayıp geçmek lazım da yapamıyorum.

knk sana diss atıyorlar ama kesinlikle haklısın.
    sonuçta bota gank atmaya giderken full can gitmek var ya da kitelemeden bodoslama yaratık kesip yüzde 50 can gitmek var...

Forumda bildiğini anlatan adam kalmamış herkes 3 satır post yazıyor.Ben oturup zamanımı ayırıp yazıyorum ki jungle da eksik olan dhliler kendini geliştirsin.Beyimiz de birden fazla konuda kitelemekten bahsettim diye trip atıyor.Kompleksli velet , kendisine soralım jungle hakkında ne anlatabilir acaba ?Sanki her konuya tek satır "kitelemezsen ölürsün , maç gider , bronza düşersin , sadece kiteleyeceksin ,ötesi yok." yazıyorum.Uzunca bir mesaj yazmışım , 30 iq beyni ile bunu okuyup "iyi bi kite öğrenmişsin .d.d.d" diye ağlıyor.Mesajın kalan kısmının önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: QueLks

quote:

Abi çıldırıyorum tek dikkat eden benim sanıyodum

Ayrı ayrı konulara jungler'ın bilmesi gereken en önemli şeylerden birini mi yazmışım OHA .

Ne kadar da komik bişey yazmışım , komedyen miyim neyim çıldıvıyovum çıldıvıyovum.

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Hocam sen canını sıkma ve kompleske sahip arkadaşlar yüzünden ne yazılarını kes ne de moralini boz. Bu konuda yazılmış en faydalı yorum için tekrar teşekkürler
  • Bazı kişiler baya post kasmış jungle kitelamak hakkında. Çoğu jungler bunu bilmez ve ortalıkta yarı canla dolaşır. Sonra efendim jungler yarı canla gank attı karşımdaki adama öldü diye ağlıyorsunuz.

Konuya gelecek olursak biraz ingilizcen varsa lcs2 kanallarında artık matchuplsrı veriyorlar. Clg-TL maçında jungle matchupını vermişlerdi ve adamların neler yaptıklarını gayet güzel anlatıyorlardı. Bunlar dışında youtubeda junglerların videolarını izleyebilirsin. Nasıl kamp döndükleri, gank atarken neler yaptıklarını vs bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Bazı kişiler baya post kasmış jungle kitelamak hakkında. Çoğu jungler bunu bilmez ve ortalıkta yarı canla dolaşır. Sonra efendim jungler yarı canla gank attı karşımdaki adama öldü diye ağlıyorsunuz.

Konuya gelecek olursak biraz ingilizcen varsa lcs2 kanallarında artık matchuplsrı veriyorlar. Clg-TL maçında jungle matchupını vermişlerdi ve adamların neler yaptıklarını gayet güzel anlatıyorlardı. Bunlar dışında youtubeda junglerların videolarını izleyebilirsin. Nasıl kamp döndükleri, gank atarken neler yaptıklarını vs bulabilirsin.

Eve oyna diye tavsiye verdiklerimden kampa ölenler oluyodu.Hah işte onlar bu konuda boş yapan golda bile şansına çıkmış tipler oluyor.Bunlar xin maho oynayıp full clear yapamayacak kadar kapasitesizler.
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Onun amacı zaten post kasmak zaten. Böyle konuları forumda tartışabileceğin kişiler belli diğerlerini blokla geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

silver elosun büyük ihtimalle ama jungle oynarken en önemli şey kamp kitelamayı başarmak. arkadaş gayet önemli bir şeyi söylüyor sen hem bilgisizlikten hem de dikkat çekmek için saçmalıyorsun. elon yükseldiği zaman anlarsın.

arkadaşın dediğin gibi @HonanımDaber early-game de sırf kamplardan yüzünden canım kalmadığı için ct gank veya gank atamazdım hatta bu yüzden 3 pot alıyordum ki para olarak çok etki ediyordu. kha ve rengar oynayamıyordum sırf kampları alırken canımaz kalıyor iş yapamıyorum diye

Çok haklısınız. Oyunu 4 senedir oynuyorum ana rollerim jungle middi şu an sadece mid jungleda çok can kaybediyorum diye oynayamıyordum. Belki onlarca kere bot oyununa girip kite denedim jungleda. Şu an tekrar mainlemeye çalışıyorum düşük elo hesaplarda çünkü şu an bile yeterli gelmiyorum diamond eloya.

• jungle oynuyorum ama malsef kite işini güzel yapamıyorum o yüzden bende artık şu taktigi uyguluyorum 3 kamp kesiyorum orman iksiri alıyorum sonra o orman iksirini adını unuttum işte onu 250 golda bi üst seviye yükseltiyorsun onun sayesinde full can dolaşıyorum artık ama 3 kamp kesesiye kadar ct gank yersen ölürsün canın çok az oluyor base dönüorsun jungle da kite yappamıyorsan kırmızı iksir alma ormancılık iksirinden al onun sayesinden kampları keserke nfull can olursun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.