Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.582
Cevap
110
Favori
841.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1234...214...430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mister No

Sokakta görüp de ilgimi çeken tek araba modeli bu oldu Bu nasıl güzel bi tasarım ya Dışarıda o kadar çok dümdüz araba var ki, bu model resmen renk katıyor.

Bu kadar sevince biraz araştırayım dedim, tasarım love or hate olarak geçiyomuş :D

Bi gün eğer arabam olursa bu model olmasını isterdim Benim gibi arabalara, araba muhabetine falan sıfır ilgi duyan ve ehliyeti bile olmayan birisine kendisini hayran bıraktı

Siz bir de sürüş zevkini tatsanız,( ara hızlanmalarını,turbo tepkisini,kıvraklığını,bakışların her daim üzerinizde olmasını ) sırılsıklam aşık olursunuz.

Ben bazen aracım park halindeyken oturup karşısına, adeta akvaryuma bakar gibi süzüyorum...

İlk aldığımda,
    palyançoya benziyor diyen de oldu,kurbağaya benziyor diyen de.Zamanla göz aşina olunca onlar da sevmeye başladı...

Halen sevmeyenler vardır elbette,verin onlara eski şahin serisini kullansın dursunlar bir ömür boyu...

Juke gerçek bir hırçın, haylaz, zıpır...

İnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler"
    Napoleon Bonaparte - Fransız İmparatoru

• Siz bir de sürüş zevkini tatsanız,( ara hızlanmalarını,turbo tepkisini,kıvraklığını,bakışların her daim üzerinizde olmasını ) sırılsıklam aşık olursunuz.

Ben bazen aracım park halindeyken oturup karşısına, adeta akvaryuma bakar gibi süzüyorum...

İlk aldığımda,
    palyançoya benziyor diyen de oldu,kurbağaya benziyor diyen de.Zamanla göz aşina olunca onlar da sevmeye başladı...

Halen sevmeyenler vardır elbette,verin onlara eski şahin serisini kullansın dursunlar bir ömür boyu...

Juke gerçek bir hırçın, haylaz, zıpır...
    Yapay Zekanın Yanıtı

JUKE KULÜBÜ

Nissan Juke, 2010 yılında piyasaya sürülen ve kompakt SUV segmentinde yer alan bir otomobildir. Şık tasarımı, geniş iç mekanı ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekmektedir.

Nissan Juke Kronik Sorunları

Tüm araçlar gibi Nissan Juke'larda da bazı kronik sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• Otomatik far lambalarının yanıp sönmesi
    • Triger kayışının kısa ömürlü olması (özellikle 1.2 litre benzinli motorda)
    • Yokuşlarda güç kaybı

Nissan Juke Paket Sıralaması

Nissan Juke, farklı donanım paketleriyle satışa sunulmaktadır. Bu paketler sıralamasında en bazdan en doluya doğru şu şekilde bir sıralama bulunmaktadır:

• Visia
    • Acenta
    • N-Connecta
    • Tekna
    • Nismo RS

Nissan Juke En Dolu Paketi Hangisi

Nissan Juke'un en dolu paketi Nismo RS'dir. Bu paket, diğer paketlere göre daha sportif bir görünüme, daha güçlü bir motora ve daha zengin bir donanıma sahiptir.

Juke 1.0 Dig-T 115 DCT Tekna Yorumlar

1.0 litrelik üç silindirli turbo benzinli motora ve çift kavramalı şanzımana sahip Juke 1.0 Dig-T 115 DCT Tekna, kullanıcıları tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Performansı, yakıt verimliliği ve konforu beğenilen özellikler arasındadır.

Nissan Juke Triger Kayış mı Zincir mi

1.2 litrelik benzinli motorlu Nissan Juke modellerinde triger kayışı bulunurken, 1.5 litrelik dizel ve 1.6 litrelik benzinli motorlu modellerde triger zinciri bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim 2015 skypack ve evet sunroof dan 130 üzerinde ses geliyor. Ama motor sesi falan sorunsuz ki aracım dizel.

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

1. Osman Erkul Nissan Juke Tekna 1.6 Benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teeching -- 4 Kasım 2010; 7:34:01 >

sezer korkmaz bu mesajı paylaştı

YENİ JUKE 1.6 Visia Design Düz Vites 52.990 TL
    YENİ JUKE1.2 Visia Turbo Düz Vites 53.990 TL
    YENİ JUKE 1.2 Tekna Turbo Düz Vites 56.990 TL
    YENİ JUKE 1.2 Sky Pack Turbo Düz Vites 58.990 TL
    YENİ JUKE 1.2 Black Edition Turbo Düz Vites 62.990 TL
    YENİ JUKE 1.2 Special Edition Turbo Düz Vites 64.990 TL
    YENİ JUKE 1.2 Platinum Turbo Düz Vites 67.990 TL
    YENİ JUKE 1.2 Platinum Premium Pack Turbo Düz Vites 70.990 TL

YENİ JUKE 1.5 dci Visia Düz Vites 59.990 TL
    YENİ JUKE 1.5 dci Tekna Düz Vites 62.990 TL
    YENİ JUKE 1.5 dci Sky Pack Düz Vites 64.990 TL
    YENİ JUKE 1.5 dci Black Edition Düz Vites 68.990 TL
    YENİ JUKE 1.5 dci Special Edition Düz Vites 70.990 TL
    YENİ JUKE 1.5 dci Platinum Düz Vites 73.990 TL
    YENİ JUKE 1.5 dci Platinum Premium Pack MT Düz Vites 76.990 TL

YENİ JUKE 1.6 Visia CVT Otomatik Vites 56.990 TL
    YENİ JUKE 1.6 Tekna CVT Otomatik Vites 60.990 TL
    YENİ JUKE 1.6 Sky Pack CVT Otomatik Vites 62.990 TL
    YENİ JUKE 1.6 Black Edition CVT Otomatik Vites 66.990 TL
    YENİ JUKE 1.6 Special Edition CVT Otomatik Vites 68.990 TL
    YENİ JUKE 1.6 Platinum CVT Otomatik Vites 71.990 TL
    YENİ JUKE 1.6 Platinum Premium Pack CVT Otomatik Vites 74.990 TL

• york34 kullanıcısına yanıt
    Hepsinde ayni fark yok
    Bir tek juke- r da var
    Tr Psn: Bikuj
  • Juke mi istemeyerek sattim
    4 sene bindim birkere olsun beni yolda birakmadi
    Ilk ciktigi yil almistim 43.500 tl ye 2011 de
    Sportpack 1.6 benzin manuel harika bir aracti gercekten . Zamanla insan baska araclara gozu kayiyor ister istemez
    Benzinli olmasina ragmen istanbulda bakirkoy merter cevresinde okadar aksam trafiklerine ragmen en fazla yaktigi 7.3 lt / 100 km. eco modda kullandim genelde tabi harika degerler bu cussedeki bir crossover icin baska yoktur zaten sanmiyorum .
    Sport modda iciyor deli gibi o baska bir zevkti tabi. Sahlaniyordu arac resmen binen herkese gosterirdim bosluk bulunca inanamazlardi koltuga yapistiryordu milleti
    Sadece yasam alani dardi
    Bagaj ufakti
    Ic malzeme sert plastikten yapilmisti
    Baska derdi tasasi olmayan bir aracti
    Satmadan once foto cektim bolcana icimde kalmasin diye ilerde bakip anilarimi hatirlayayim diye
    Iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ★| OnePlus 9R |★ [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocalarim selam.bayiden geliyorum.kararimizi verdik.vekalet ornegi aldim.pazartesi islemlere baslicaz kismetse.en gec carsamba teslim ederiz dediler.
    Vw bayini aradim.polo icin verdigim kaporayi geri almak icin.st izinliymis.pazartesi yeniden aricam.
    Daha once bu tarz bir tecrube yasayan oldu mu?zorluk cikarirlar mi? Hemen iade ederler mi?
    Kapora tutari 1000 tl ve kredi kartindan cekmislerdi.
    Saygilar.

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alendelonn -- 16 Mayıs 2015; 14:50:58 >

• Arkadaşlar yarın juke u ile bayram için yollara düşecek herkese şimdiden iyi yolculuklar.. karşılaşmak ümidi ile.

biz de eşimle birlikte yarın izmir yollarına düşücez. iftar sonrası mı gitsek yoksa iftardan önce iş çıkışı direk mi bassak gitsek diye kararsız kaldık. malum yollar çok kalabalık.

herkese keyifli sürüşler ve yolculuklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufjuke -- 26 Mart 2016; 16:57:45 >
    İnanılmaz da ekonomik acaba en az ne kadar yakabilirim diyerek haftasonu Zonguldak-Çorum(430km) arası deneme yaptım.Yol deniz seviyesinden başlayıp 1700m ye kadar çıkıp 700metre seviyesinde bitiyor.

Giderken 90 civarı gidip 100ü geçmemeye gayret gösterdim yol bilgisayarının bana verdiği yakıt tüketimi ortalama 3.9 litre.(çok sıkıcı orası ayrı)

Dönüşte ise 100-120 arası geldim ara ara geçmişte olabilirim çok dikkat etmedim 4.3 litre gösteriyordu eve geldiğimde.

Orijinalden alıntı: alpkalp

aracımız 1900 km oldu, benzinli otm platinium.. ilk bin km.de yakıt gideri beklentilerinizden fazla olabilir ama sonra düşüyor. izmire gittik geldik 245 kuruş yaktı . yeni alacak arkadaşlara önerim; gerekirse en düşük donanımı alın ama cvt şanzımanlı olsun . otm fazla yakar diye bir düşünce var millette,haklılar..mazda'nın toyota'nın (ve cvt olmayan diğerlerinin) tork konvertörlü 4 ileri klasik otomatikleri hem seri değildir hem çok yakarlar. cvt daha az yakar,daha performanslıdır . fakat nissan x-tronik adını verdiği bu cvt şanzımanı dünyada ilk kez juke'da kullanıyor ve %20 daha az yakıt ve daha fazla performans kazandırdığını iddia ediyor. denedim ve gördüm. beş binden sonra yakıtın daha da düşecegini sanıyorum.. sessiz ve konforlu bir araç,insanı yormuyor . bu yükseklikte bir aracın yol tutuşuna inanamadım.. daha sonra izlenimlerimi ayrıntılı yazarım

iyi gunlerde gule gule kullanın
    bide dizeline binip o gucu hissetseydiniz hele uzun yolda yada sehır ıcınde benzınlılerın uzerınden atlar gıbı gucu hıssedıp bıde yakıtta 20krs yaktıgını gorseydınız keske :)
    tek kotu tarafı benzındekı gıbı sessız degıl

• Faydalı bilgilerr ...

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
  • KaaPTaaNY hayırlı olsun kazasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bizim aracımız 5. ayını bitirmek üzere 5.000 km'yi gördük, uzun yol bir İzmir - Ankara, Ankara - İzmir deneyimim oldu.

Uzun yolda yormadı, ortalama 6 lt / 100 km yaktı. Bu arada İzmir şehir içinde 7-8 aralığında, ancak boş trafikte, misal gece bir yerden dönüyoruz, sakin kullanımda (standart mod) 5 altına çok rahat iniyor, rekorum 4,1 lt / 100 km, ama gaz pedalı altında yumurta hesabı kullanmıştım o gece.  ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### 

Otomatik cam kapatma konusuna katılıyorum, ancak benim sorunum başka, şöyle tarif edeyim; aracı burnu yokuş aşağı bakacak şekilde park etmişim, ayağım frende çalıştırıyorum, R'ye takıyorum, ayağımı frenden kaldırmamla sanki boşta gibi yokuş aşağı kayıyor, tutunması gerekiyor, nerde auto hold, nerde yokuş desteği? Ben servise göstermeyi düşünüyorum.

• KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt
    Juke platinum için 1365 dedi İstanbul da bir bayi
  • Bence de otomatik tercih edilebilir,sehir içinde gayet rahat bir kullanım sunuyor,sadece arabanın huyuna biraz alısmak gerekiyor,ilk kalkısta biraz atak bir arac,bence autohold buna biraz sebeb oluyor,biraz sportif duruslu bir arac,koltukların tasarımı,surus karakteri,suspansiyon sertliği ile o hava verilmis keyifli bir surusu var,1.0 olmasına ragmen tatmin ediyor,yukarıda da dendigi gibi juke piyasa arabası degil,satısı yavas olabilir,ama artıları fazla olan bir arac bence,dikkat cekici ve farklı bir tasarım,kullanımı rahat,ben ailem ile birlikte cok rahat bir sekilde seyahat ediyorum,bagajı litre olarak buyuk gozukuyor ama aslında o kadar buyuk degil,guvenlik ozelliklerinin neredeyse tamamı standart olarak geliyor bu cok buyuk bir artı ,ve aracta kendinizi guvende hissediyorsunuz,bende ilk basta biraz suphe ile yaklasmıstım,butceme gore captur,tiggo 7,duster,austral,mg hs vs o klasmandaki tum araclara baktım,bana gore juke australdan sonra en iyisi idi,bence bu fiyat aralıgında alınabilecek en iyi araclardan bir tanesi,bizi sadece satarken biraz yoracagını dusunuyorum onun harici cok severek kullanacagınız bir arac

• emrah66 kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

geçen cuma 8 yıllık 2012 Micra aracımı satıp, bugün Juke Platinum çimento rengi :) için parayı yatırdım. Yarın akşam ya da ertesi gün teslim almayı umut ediyorum...

2012 mikrada olup bunda olmayan otomatik kapı kilitleme özelliği beni de şaşırtıyor. Araçta neler neler var ama

- otomatik kapı kilitleme

-arka camlar tek tık değil

-camlar otomatik kapanmıyor

-kumandadan cam açıp kapatma

-adaptif hız sabitleyici

bunların olmaması beni şaşırtıyor, bunlar neredeyse hiç donanım istemeyen yazılımsal özellikler diye düşünüyorum.

Arşiv bilgisi olarak gireyim :)

1440 lira Adana Nissan Okar, fırsat aracı olarak denk geldi ve aldım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.