Bildirim
joystick soru?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bide gidip alalım senin yerine kapına teslim edelm
-
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
bide gidip alalım senin yerinekapına teslim edelm
ne alaka.çokmu şey istedim -
-
quote:
Orjinalden alıntı: AhMeT.
pcye joystick alacam bugün neyi tavsiye edersiniz 25 ytlyi geçmesinresim eklerseniz sevinirim
Sayın arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam aşagoda linkini verecegim ürünü 2 senedir sorrunsuz şekilde kullandım baya iyi ve yüksek kaliteli bir üründür
http://www.jwin.com.tr/pinfo.asp?pid=7
Ben izmir kipadan 24 ytl almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 10 Mart 2008; 15:29:27 >
-
yön tuşları çaprazlarda iyi değil ancak analoğu süper tavsiye ederim 15 liraya almıştımplatoon plj 105 modeli
-
saolun arkadaşlar -
ne oyunu oynayacan -
quote:
Orjinalden alıntı: ornapsen
ne oyunu oynayacan
mahallede fifa 2008 turnuvası düzenleyecem.bi bakıma ticaret için alıyorum.yoksa ben oyun oynamamakıllı olacan bu devirde kafayı çalıştıracan. 10 kişi katılsa turnuvaya katılım 7 ytl edermi 70 ytl
1.=20 ytl kazansa.
bana kalır 50 ytl. 2 haftada bi düzenlesem parayı kırarım.
5 kişi hazır 5 kişi daha ayarlayacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 10 Mart 2008; 16:30:43 >
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ornapsen
ne oyunu oynayacan
mahallede fifa 2008 turnuvası düzenleyecem.bi bakıma ticaret için alıyorum.yoksa ben oyun oynamamakıllı olacan bu devirde kafayı çalıştıracan. 10 kişi katılsa turnuvaya katılım 7 ytl edermi 70 ytl
1.=20 ytl kazansa.
bana kalır 50 ytl. 2 haftada bi düzenlesem parayı kırarım.
5 kişi hazır 5 kişi daha ayarlayacam
o zaman arkadaşların örnek verdiği gibi bir game pad işini görür.. şu kırmızı renkli olandan bende de var gayetiyi ışıklı mışıklı hoş bir şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 10 Mart 2008; 16:31:52 >
-
-
joystick bunlar değilki ya bunların ismi başka bişi joystick benim bildiğim genelde uçak simülasyon oyunlarında falan kullanıyorlar uzun sopa gibi eline kavrayıp sağa sola yatırıyorsun
Kısaca bu
-
quote:
Orjinalden alıntı: Cashh23
sende katılcanmı la? ama sen anlamıyon fifadan işin gücün cs.neyse bizim bebelerden kırarız parayı kırışırız kardaş -
quote:
quote:
sende katılcanmı la? ama sen anlamıyon fifadan işin gücün cs.neyse bizim bebelerden kırarız parayı kırışırız kardaş
olm sen 1. olsan memet o 2+1 vermez la sen tanıdıksın boşver der zduahsuda
-
quote:
quote:
quote:
sende katılcanmı la? ama sen anlamıyon fifadan işin gücün cs.neyse bizim bebelerden kırarız parayı kırışırız kardaş
olm sen 1. olsan memet o 2+1 vermez la sen tanıdıksın boşver der zduahsuda
olm o ayrı lan.memetin düzenlediği turnuvaya katılan kim.benim turnuvam daha manyak olacak
-
20 ytlye bişey aldım işte ya. idare eder -
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
joystick bunlar değilki ya bunların ismi başka bişijoystick benim bildiğim genelde uçak simülasyon oyunlarında falan kullanıyorlar uzun sopa gibi eline kavrayıp sağa sola yatırıyorsun
Kısaca bu
/>
bunlar çok pahalı kardeş ya
-
pcye yükledikten sonra herhangi bir ayara gerek varmı? -
neyse herkese tekrar teşekkür ederim hallettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X