Şimdi Ara

joystick soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcye joystick alacam bugün neyi tavsiye edersiniz 25 ytlyi geçmesin resim eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 10 Mart 2008; 22:23:44 >

• bide gidip alalım senin yerine kapına teslim edelm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

bide gidip alalım senin yerine kapına teslim edelm

ne alaka.çokmu şey istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

pcye joystick alacam bugün neyi tavsiye edersiniz 25 ytlyi geçmesin resim eklerseniz sevinirim

Sayın arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam aşagoda linkini verecegim ürünü 2 senedir sorrunsuz şekilde kullandım baya iyi ve yüksek kaliteli bir üründür

joystick soru?

http://www.jwin.com.tr/pinfo.asp?pid=7

Ben izmir kipadan 24 ytl almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 10 Mart 2008; 15:29:27 >

•  joystick soru?

yön tuşları çaprazlarda iyi değil ancak analoğu süper tavsiye ederim 15 liraya almıştım platoon plj 105 modeli
  • saolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Kulaklık sorusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne oyunu oynayacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

ne oyunu oynayacan

mahallede fifa 2008 turnuvası düzenleyecem.bi bakıma ticaret için alıyorum.yoksa ben oyun oynamam akıllı olacan bu devirde kafayı çalıştıracan. 10 kişi katılsa turnuvaya katılım 7 ytl edermi 70 ytl

1.=20 ytl kazansa.
    bana kalır 50 ytl. 2 haftada bi düzenlesem parayı kırarım.

5 kişi hazır 5 kişi daha ayarlayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 10 Mart 2008; 16:30:43 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

ne oyunu oynayacan

mahallede fifa 2008 turnuvası düzenleyecem.bi bakıma ticaret için alıyorum.yoksa ben oyun oynamam akıllı olacan bu devirde kafayı çalıştıracan. 10 kişi katılsa turnuvaya katılım 7 ytl edermi 70 ytl

1.=20 ytl kazansa.
    bana kalır 50 ytl. 2 haftada bi düzenlesem parayı kırarım.

5 kişi hazır 5 kişi daha ayarlayacam

o zaman arkadaşların örnek verdiği gibi bir game pad işini görür.. şu kırmızı renkli olandan bende de var gayetiyi ışıklı mışıklı hoş bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 10 Mart 2008; 16:31:52 >

• joystick bunlar değilki ya bunların ismi başka bişi joystick benim bildiğim genelde uçak simülasyon oyunlarında falan kullanıyorlar uzun sopa gibi eline kavrayıp sağa sola yatırıyorsun

Kısaca bu

• quote:

Orjinalden alıntı: Cashh23

sende katılcanmı la? ama sen anlamıyon fifadan işin gücün cs.neyse bizim bebelerden kırarız parayı kırışırız kardaş
  • quote:

quote:

sende katılcanmı la? ama sen anlamıyon fifadan işin gücün cs.neyse bizim bebelerden kırarız parayı kırışırız kardaş

olm sen 1. olsan memet o 2+1 vermez la sen tanıdıksın boşver der zduahsuda

• quote:

quote:

quote:

olm sen 1. olsan memet o 2+1 vermez la sen tanıdıksın boşver der zduahsuda

olm o ayrı lan.memetin düzenlediği turnuvaya katılan kim. benim turnuvam daha manyak olacak

• 20 ytlye bişey aldım işte ya. idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

joystick bunlar değilki ya bunların ismi başka bişi joystick benim bildiğim genelde uçak simülasyon oyunlarında falan kullanıyorlar uzun sopa gibi eline kavrayıp sağa sola yatırıyorsun

Kısaca bu

/>

bunlar çok pahalı kardeş ya

• pcye yükledikten sonra herhangi bir ayara gerek varmı?
  • neyse herkese tekrar teşekkür ederim hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.