Şimdi Ara

joystick direksiyon lütfen yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana joystick direksiyon ne önerirsiniz arkadaş vitesli almış sorun yaşamış vitesli alsam bişey olurmu şimdiden saolun

• arkadaşım bende direksiyon olmak istiyorum internetten çok uzun süreler araştırma yaptım birsürü direksiyon var ama en başta snopy leri çıkartalım çünkü iç güzel direksiyonları yok logitechin g25 g27 serisi var ama onlarda fazla pahalı gereğinden fazla pahalı yani logitech driving force gt var ben zaten bayram sonunda alacağım direksiyonu herkez o direksiyon ile ilgili güzel yorumlar yapmış
  • ama snopylerede güzel yorumlar yapmışlar hani eski marka diye ? Birde SNOPY V5H USB PRO'da el freni ve vites ayrı fiyatıda seninkinde ucuz seninkinde el frenide yok ??
  • arkadaşım söylediklerine göre çok fazla direksiyon kullanmamışsın bana öyle geldi zaten senin dediğin el freni oyunda sadece fren görevi görüyor yani elfrenini çekince frene basmış gibi oluyorsun ayrıca dönüş açısı ne kadar biliyormusun o direksiyonların dönüş açılar maksimum 180 derece ama benim sana önerdiğim direksiyon hem 900 derece dönüyor hem daha kaliteli malzemeden üretiliyor ben snopy kullandım 1 hafta içinde gaz ile fren pedalı öyle yumuşadıki sanki dokunmatik oldu direksiyon zaten gıcırdamaya başladı el freni dediğim gibi normal fren ya el freni kullanıyorsun yada fren kullanıyorsun snopy direksiyonla yön tuşlarının bir farkı yok kısacası gaza az basınca az gidiyo çok basınca çok gidiyo olayı yok gaza bastığımda sanki yön tuşundan ileriye basmışsın gibi ayarı yok ayrıca direksyon 180 derece dönüyor ama benim önerdiğim 900 derece ayrıca el freni çok önemli birşey olsaydı logitech g27 ye koyarlardı okadar 1 milyarlık direksiyon setinde bile yok bunları okuduktan sonra atığım linke tıka ve yorumları oku kararını öyle ver ben sadece senin paranı boşa harcamanı istemiyorum buyur linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_58420156/tm.htm bişey daha diyeceğim sonnuna kadar logitech

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu26

arkadaşım söylediklerine göre çok fazla direksiyon kullanmamışsın bana öyle geldi zaten senin dediğin el freni oyunda sadece fren görevi görüyor yani elfrenini çekince frene basmış gibi oluyorsun ayrıca dönüş açısı ne kadar biliyormusun o direksiyonların dönüş açılar maksimum 180 derece ama benim sana önerdiğim direksiyon hem 900 derece dönüyor hem daha kaliteli malzemeden üretiliyor ben snopy kullandım 1 hafta içinde gaz ile fren pedalı öyle yumuşadıki sanki dokunmatik oldu direksiyon zaten gıcırdamaya başladı el freni dediğim gibi normal fren ya el freni kullanıyorsun yada fren kullanıyorsun snopy direksiyonla yön tuşlarının bir farkı yok kısacası gaza az basınca az gidiyo çok basınca çok gidiyo olayı yok gaza bastığımda sanki yön tuşundan ileriye basmışsın gibi ayarı yok ayrıca direksyon 180 derece dönüyor ama benim önerdiğim 900 derece ayrıca el freni çok önemli birşey olsaydı logitech g27 ye koyarlardı okadar 1 milyarlık direksiyon setinde bile yok bunları okuduktan sonra atığım linke tıka ve yorumları oku kararını öyle ver ben sadece senin paranı boşa harcamanı istemiyorum buyur linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_58420156/tm.htm bişey daha diyeceğim sonnuna kadar logitech

kesinlikle katılıyorum +1 el freni diye aldım ben tıs tıs fren yapıyorum ancak. ayrıca arkadaki kulakcıklarda gazla frenle aynı görevde bence alma snoopy ama illa alcam dersen ben satayım sana ucuza =)

• quote:

Orijinalden alıntı: ardasaydar

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu26

arkadaşım söylediklerine göre çok fazla direksiyon kullanmamışsın bana öyle geldi zaten senin dediğin el freni oyunda sadece fren görevi görüyor yani elfrenini çekince frene basmış gibi oluyorsun ayrıca dönüş açısı ne kadar biliyormusun o direksiyonların dönüş açılar maksimum 180 derece ama benim sana önerdiğim direksiyon hem 900 derece dönüyor hem daha kaliteli malzemeden üretiliyor ben snopy kullandım 1 hafta içinde gaz ile fren pedalı öyle yumuşadıki sanki dokunmatik oldu direksiyon zaten gıcırdamaya başladı el freni dediğim gibi normal fren ya el freni kullanıyorsun yada fren kullanıyorsun snopy direksiyonla yön tuşlarının bir farkı yok kısacası gaza az basınca az gidiyo çok basınca çok gidiyo olayı yok gaza bastığımda sanki yön tuşundan ileriye basmışsın gibi ayarı yok ayrıca direksyon 180 derece dönüyor ama benim önerdiğim 900 derece ayrıca el freni çok önemli birşey olsaydı logitech g27 ye koyarlardı okadar 1 milyarlık direksiyon setinde bile yok bunları okuduktan sonra atığım linke tıka ve yorumları oku kararını öyle ver ben sadece senin paranı boşa harcamanı istemiyorum buyur linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_58420156/tm.htm bişey daha diyeceğim sonnuna kadar logitech

kesinlikle katılıyorum +1 el freni diye aldım ben tıs tıs fren yapıyorum ancak. ayrıca arkadaki kulakcıklarda gazla frenle aynı görevde bence alma snoopy ama illa alcam dersen ben satayım sana ucuza =)

proluğu sadece isminde

• ee arkadaşım bana önerecegin direskyon ne olabilir ? hani joystickten anlıyorsun onu bende anladımda önerebileceğin direskyion modelleri varmı 60-150 tl arasında ? ama sağlam bişey olsun peder biraz cimride
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

ee arkadaşım bana önerecegin direskyon ne olabilir ? hani joystickten anlıyorsun onu bende anladımda önerebileceğin direskyion modelleri varmı 60-150 tl arasında ? ama sağlam bişey olsun peder biraz cimride

kardeş bayram geliyor onla beraber bayram paralarını birleştir dfgt al memnun kalıcaksın ayrıca snopylerin hepsi aynı yani hiçbiri farketmez yön tuşlarının aynısı

• Paramı biriktirip pederide ikna edip almak istiyorum eğer sıkılmazsan sorularımı cevaplarmısın german truck die güzel bi oyun var o bunla uyumlumudur ? aldıktan sonra içinden cd çıkarmı ? birdehttp://forum.donanimhaber.com/m_45741505/tm.htm burada bi arkdaş pedallar çok yumuşuyor falan demiş o konuda sorun yaşarmıyım ?ŞİMDİDEN SAOL KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godfather113 -- 11 Ağustos 2012; 21:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

Paramı biriktirip pederide ikna edip almak istiyorum eğer sıkılmazsan sorularımı cevaplarmısın german truck die güzel bi oyun var o bunla uyumlumudur ? aldıktan sonra içinden cd çıkarmı ? birdehttp://forum.donanimhaber.com/m_45741505/tm.htm burada bi arkdaş pedallar çok yumuşuyor falan demiş o konuda sorun yaşarmıyım ?ŞİMDİDEN SAOL KARDEŞİM

german truck ile tam olarak uyumlu kendim test ettim aldıktan sonra içinde cd çıkıyor ve o cd yi yüklüyorsun bütün tuşları tanıtıyorsun ve oyunlara girip keyfine bakıyorsun adam frenler çok yumuşuyor demiş demekki adam çok yüklenmiş yada üretim hatası olan bir direksiyon olabilir ayrıca vatan bilgisyarada bu direksiyona 55 yorum yapmışllar 55 kişide sevdiklerine önermiş ve dirkesiyonun puanı 5 üzerinden 4.9 buyur buda linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000021-driving-force-gt-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40045

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu26 -- 11 Ağustos 2012; 21:44:41 >

• Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin fren sorunu falan olursada bantla hallederim daha fiyati dusmezmi acaba ya :/ her sitede 132 usd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.