Şimdi Ara

JOY RIDE-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birinci filmini çok beğendiğim bir yol filmi.Bu sefer -anladığıma göre- 3 arkadaş tır şoförünün gazabına uğruyor.Fragmanından izlediğime göre kanlı sahneler çoğaltılmış.Torrent sitelerine de düşmüş film ama henüz altyazı yok.

JOY RIDE-2

Fragman:www.youtube.com/watch?v=RZ88phUTrUg (Nereden açacaığınızı biliyorsunuz)

Yapım :2008, ABD

Tür :Aksiyon / Korku

Yönetmen :Louis Morneau

Senaryo :Bennett Yellin, James Robert Johnston

Oyuncular :Nicki Aycox, Nick Zano, Aisling Walsh, Laura Jordan, Kyle Schmid, Mark Gibbon, Rebecca Davis, Kathryn Kirkpatrick, Daniel Boileau

Yapımcı :Connie Dolphin

Görüntü Yönetmeni :Robert C. New

Güzel bir film olacağını düşünüyorum,yolda geçen filmlere de ayrı bir sempatim var.(Joy Ride,Jeepers Creepers,Hitcher vs)

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Yeni bir kadro birincisi güzel filmdi bakalım nasıl olacak

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: unconscious

Yeni bir kadro birincisi güzel filmdi bakalım nasıl olacak

Aynen 1.sini çok sevmiştim,2.si çıksa keşke diyordum 1-2 sene kadar önce.İyiki yapmışlar.İnşallah tutar 3.sü 4.sü gelir.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Devamının gelmesine sevindim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 RENAULT CLIO 1.2 JOY
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.