Şimdi Ara

Jose Mourinho, 2 yardımcısını Tayfur Havutçu'nun yanına verecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jose Mourinho, 2 yardımcısını yanına verdiği Tayfur Havutçu'nun kariyer planlamasını yaptı

Portekizli, 2 yardımcısını 2+1 yıllık anlaşma yapan Havutçu'ya verecek. Quaresma transferi ile başlayan Beşiktaş-Mourinho dostluğunda amaç genç teknik adamdan şampiyon hoca yaratmak

Beşiktaş'ta herkes şimdi Tayfur Havutçu'dan Josip Guardiola olur mu diye tartışıyor... Oysa işin başka bir boyutu var... O da Inter'den Qauresma'nın transferi sırasında başlayan Beşiktaş-Mourinho aşkının son olarak Tayfur Havutçu projesine dönüşmesi.
    HİKAYE şöyle... Q7 alınırken Asbaşkan Serdar Adalı, İtalyan kulübüyle sıcak ilişki kurdu. Jose Mourinho ile de temasa geçti. Bu ilişki Başkan Yıldırım Demirören'in Mourinho ile görüşmeleriyle devam etti. Hatta Mourinho taktik bile verdi; başta Arjantinli Diego Maradona olmak üzere Demirören'e bazı hocalara önerdi. Ancak Demirören buna yanaşmadı.

TARAFLAR en sonunda ilginç bir projede buluştu. Demirören, Tayfur Havutçu'nun yanına Mourinho'dan geleceği parlak 2 yardımcı istedi... Porto'ya bugün Avrupa Ligi finali oynatacak olan Andre Villas Boas'ı yetiştiren Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho da 'Seve seve' dedi. Hatta şöyle devam etti: 'Tayfur Havutçu da başarılı olsun, bizim çeteye katılsın...'

FARİO VE MORAİS'İ VERECEK
    İŞTE proje bu... Jose Mourinho büyük ihtimalle Rui Fario ve Jose Morais'i Kara Kartal'a verecek. Yani bir anlamda Beşiktaş, Jose Mourinho ortaklığıyla yeni bir sezona hazırlanıyor. Amaç Mourinho asisti ile Tayfur Havutçu'nun başarılı olması... Sonra da bu modelle seneye kupaları toplamak...

Havutçu gelince coştular
    KARA Kartal'ın Portekizli futbolcuları Simao ve Almeida, Tayfur Havutçu'nun takımın başına geçmesiyle coştu! Schuster döneminde 2'şer gol atan Simao ve Almeida, Havutçu yönetiminde 6'şar gole imza attılar. Bu dönemde Simao ligde ve kupada 3'er; Almeida ise ligde 4, kupada 2 kez ağları sarstı.

- AKŞAM -

http://www.haber1903.com/ceteye-gel-tayfur_3_52254

AKŞAM -

İlginççç.

• Bu morinho realden sonra bizde kesin adam demirörenle kanka olmuş resmen aralarından su sızmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Bu morinho realden sonra bizde kesin adam demirörenle kanka olmuş resmen aralarından su sızmıyor

bırakalımda oyle kalsın araları hiç bozulmasın
  • Eğer Doğruysa fena. Ama doğruysa
  • Mourinho da kankamız oldu artık ya.

Tanımayan 1 kişi kalmadı . Şu gelen/gelecek yıldızlarla REKLAMIN babasını yaptık bu sene. En azından Türkiye Kupasını alarak da haberlere konu olduk. Çete kupa aldırttı diye yazıldı sonuçta .

Sportif başarı olarak bu sene geri de kalsak da reklam yönünden dünya da bu sene kesinlikle 1. sıradayız :)
  • Haberi okuduğumda çok mutlu oldum ama kaynak..
  • Lig TV'de de bu tarz bir konu geçti.Bir yardımcısını verecekmiş.Bu da başkanın Mourinho'dan bir isteği olsa gerek.Ben yararlı olacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mourinho ile aramızı iyi tutmamız güzel. Bu konuya gelirsek, gerçekleşirse muhteşem olur.
  • Morinho ve C.Ronaldonun Beşiktaşa gelmek için can attıklarını ve hatta "Beşiktaşa gitsek ne süper olur" diye kendi aralarında konuştuklarını duyar gibiyim.
  • Bu kadar haberden sonra bekliyorum zaten, Mourinho cikip diyecek "Kim ulan Demioren? " diye kal gelecek herkese..

2 yardimci Tayfur'a + kendisi de gelip trubunde Denizli'ye yardimcilik yapacakmis...

"Isimizi gucumuzu biraktik, ekipce Tupcu baskanin yanindayiz yardimcisiyiz" demis

quote:

Bu morinho realden sonra bizde kesin adam demirörenle kanka olmuş resmen aralarından su sızmıyor

• quote:

'Tayfur Havutçu da başarılı olsun, bizim çeteye katılsın...'

Bu ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Bu kadar haberden sonra bekliyorum zaten, Mourinho cikip diyecek "Kim ulan Demioren? " diye kal gelecek herkese..

2 yardimci Tayfur'a + kendisi de gelip trubunde Denizli'ye yardimcilik yapacakmis...

"Isimizi gucumuzu biraktik, ekipce Tupcu baskanin yanindayiz yardimcisiyiz" demis

quote:

hiç sanmıyorum öyle birşey diyeceğini

• Hahaha habere bak ya. Spor yazarlarimiz muhabirlerimiz cag atladi walla... Artik dahankomplike hikayeler uyduruyorlar. Derin devlet gibi olmus bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Bu kadar haberden sonra bekliyorum zaten, Mourinho cikip diyecek "Kim ulan Demioren? " diye kal gelecek herkese..

quote:

hiç sanmıyorum öyle birşey diyeceğini

İlk verildiğinde de denmişti, şimdi de ben tekrarlıyorum adam resmen bu kim acaba diye poz vermiş

• Böyle bir şey olursa b.ku yedik

Not : gsliyim :D
  • madem bir hayır yapcak,kakayı da yollasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

madem bir hayır yapcak,kakayı da yollasın

ronaldo ve mesutu kiralık verecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Hatta şöyle devam etti: 'Tayfur Havutçu da başarılı olsun, bizim çeteye katılsın...
    '

• Ensest hikaye gibi.
  • Bizim başkanın twitter ı var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.