Şimdi Ara

JoJo's Bizarre Adventure (Anime) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
62.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vay arkadaş

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Vay arkadaş

Oln ben mi bölüm atladım 4le 5 arasında noldu?

-Spoiler-

Bu yere şarap dökmeme challange yapıyodu 4. Bölümde bölümün sonunda karındeşen jackle tünelde kapıştı to be continued yazdı diğer bölüm hop değişik bir yerdr

Yok kalbimle kolunu ısıtcam felan bu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Serinin açılmaya başladığı kısım 2.part olduğundan o amaçla herkes sana sık dişini dedi

Jojo ile sorularını Sanji'nin numarası yoksa vereyim ona whatsapptan mesaj at,sever o Jojo ile ilgili konuşmayı sabahtan akşama kadar

Hem kafanda ki bulanıklıkları götürür

Senin acilen 2.parta geçmen lazımdı karakter falan tam anlamıyla gidişat değişiyor

Serinin açılmaya başladığı kısım 2.part olduğundan o amaçla herkes sana sık dişini dedi

Jojo ile sorularını Sanji'nin numarası yoksa vereyim ona whatsapptan mesaj at,sever o Jojo ile ilgili konuşmayı sabahtan akşama kadar

Hem kafanda ki bulanıklıkları götürür

Bu anime hakkında konuşcak hiç bir şeyim yok hatta konuyu gizledim gözüm felan çarpar korkusuyla

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

güzel başladı ending müziğinde bi yerden tanıdık geldi

Ending şu:

https://www.youtube.com/watch?v=-Tdu4uKSZ3M

Jonathan Joestar en az sevilen JoJo sanırım. 10. bölümde yeni karaktere geçiş yapılıyor. Joseph Joestar. En sevilen JoJo'lardan biridir.

Aslında hakta veriyorum ilk Jojo ciddi anlamda seriden soğutuyor davranış bakımından beyfendiliğinin bu derece göze sokulması karakteri sevmek açısından işleri zorlaştırıyor

Ama diğer yandan bakıyoruz Joseph'in hiç alakası yok :D kaldı ki en sevdiğim Jotaro'dur

Keşke Jojo'nun ilk partı sıkıcı başlamasaydı,millet çok yanlış yorumluyor diğer partlara geçemeyince

He unutmadan Jojo'nun kendine has çizimleride biraz önyargı oluşturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 22 Temmuz 2017; 15:27:45 >

Kendisi seriyi bıraktı hocam

Aslında hakta veriyorum ilk Jojo ciddi anlamda seriden soğutuyor davranış bakımından beyfendiliğinin bu derece göze sokulması karakteri sevmek açısından işleri zorlaştırıyor

Ama diğer yandan bakıyoruz Joseph'in hiç alakası yok :D kaldı ki en sevdiğim Jotaro'dur

Keşke Jojo'nun ilk partı sıkıcı başlamasaydı,millet çok yanlış yorumluyor diğer partlara geçemeyince

He unutmadan Jojo'nun kendine has çizimleride biraz önyargı oluşturuyor

Elden ne gelir?

Şu part 5 çıksa da izlesek.

Okuyun okutun. Başka bir şey yazmıyorum.

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-06-21/jojo-bizarre-adventure-part-5-golden-wind-manga-gets-tv-anime-in-october/.133202

JoJo's Bizarre Adventure (Anime)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 21 Haziran 2018; 12:18:3 >

• arkadaşlar şu seriye başlamak istiyorudma bi türlü fırsat bulamadım. İzleme sırası nasıl olmalı ?

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

arkadaşlar şu seriye başlamak istiyorudma bi türlü fırsat bulamadım. İzleme sırası nasıl olmalı ?
    Bende aynı şeyi düşünüp bugün başlayayım diyordum işin içinden çıkamadım. Hangisinden başlamalı ne yapmalı bir türlü bilgi bulamıyorum. Zaten çok ön yargılıyım bu seriye karşı, bilgiye de ulaşamayınca hevesim kaçmaya başladı.

Orijinalden alıntı: damn2u

Bende aynı şeyi düşünüp bugün başlayayım diyordum işin içinden çıkamadım. Hangisinden başlamalı ne yapmalı bir türlü bilgi bulamıyorum. Zaten çok ön yargılıyım bu seriye karşı, bilgiye de ulaşamayınca hevesim kaçmaya başladı.

Alıntıları Göster
    Aynen yardım bekliyoruz

• _____________________________
  • Hazır part 5 de duyurulmuşken içimi dökmek için geldim. Yakın zamanda hikayenin 7. partı olan Steel Ball Run ı bitirdim ve seinen manga aşığı olan ve piyasadaki iyi seinenlerin çoğunu okumuş biri olarak son kararımı söylüyorum Steel Ball Run okuduğum ve belki(okuduklarımdan yola çıkarak) şu ana kadar yazılmış en iyi mangadır. Evet hikayesi daha komplike daha çarpıcı daha iz bırakan mangalar var ama her şeyi düşünüp genele vurduğumuzda (hikaye,işleniş,çizimler,savaşların mimarisi mi desem savaşma şekilleri ve özellikle karakterler bakımından yani her şeyi topladığımızda) hepsinin çok iyi seviyesinde olduğunu görüyoruz. JoJo fanıyımdır evet ama bunu fanlığımı bir kenara bırakarak söylüyorum Steel Ball Run ı okuyun pişman olmayacaksınız evet başları biraz yavaş gibi okuyun bitirdiğiniz bu neydi be diyeceksiniz. İçimi de dökmüş oldum şimdi part 5 in animesini beklemek kaldı.

• Yeni video

JoJo's Bizarre Adventure (Anime)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stardust 1. seriye kadar izledim ve diyeceğim o ki Joseph'in gençliğini anlatan hikaye en iyisiydi. Şu an hikayeye katlanamıyorum. Güçler çok kötü ve neredeyse önüne gelende güç var. Sırf seriyi uzatmak için yolculuğu uzatmalar, sürekli karşılarına rakip çıkartmalar falan iyice saçma shounen serisine çevirmişler.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Jotaro Kujo' nun hikayesine katlanamadıysan son sezonunu hiç izleme derim. Son sezonu izledikten sonra keşke Jotaro ve dedesi Joseph'in yolculuğu hiç bitmeseydi diyebilirsin.
    Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.
    Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.