Şimdi Ara

Johnny Depp neden Oscar alamıyor:'( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: дltuğ

Hatunlar için depp bir numara olur ama madem böyle bir soru simgesel olarak soruldu depp ten önce önünde dağ gibi Christian Bale var..

(oscar benim için önemli değildir..)

agzımdan çıkmayıpta yeni yyetenekler öbeginin ardına gizlenen deha buydu işte:)

perşembe günü tvde filmi var arkadaslar.rescue dawn sanırım.eger oysa oradaki rolünü iyi izleyiniz.

Hatunlar için depp bir numara olur ama madem böyle bir soru simgesel olarak soruldu depp ten önce önünde dağ gibi Christian Bale var..

(oscar benim için önemli değildir..)

Christian Bale`dede hi mimik yok, hep ayni ablak surat. Ama Rescue Down ve Makinist filmleri hep takdir etmisimdir. Neden bilmiyorum ama CB oscar alamaz.
  • Katılmam katılamam mimik konusunda sana.. Saydığın filmlerin yanına bir Amrecina Psycho bir Prestige birde Batman serisini koy (özellikle batman begins) nasıl katılmamı beklersin..Oscar alır almaz önemli değil ama ben olsam oscar heykeli yerine bale heykeli dağıtırdım ödül yerine..

insaf yahu:)

Batman Begins: Dunyadki tum oscarlari versen yetmez, imzamdanda anlasilacagi gibi en cok sevdigim filmdir diyebilirim. Ama bu CB'nin ruhsuz suratinin degisecegi anlamina gelmez.

Psycho: Bu bir kult film zaten.

Olmuyor, yetmiyor Bale`i kurtarmiyor bu filmler.

(NOT: Bunlar benim kisisel fikrim!)

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orjinalden alıntı: linkinberk

dünyanın en yetenekli oyuncusuna ödül vermiyorlarsa bu kıskançlıktan öte değildir.

Yavas gel!.
    JD farkli bir yetenek, ama Jack Nicholsan veya Morgan Freeman degil, belki ilerde ama sanmiyorum, cunku karakter cercevesi 2-3u gecmiyor, her filminde birbirine benzer hareketler bulabilirsin. Buda onun en buyuk eksigi.

bence eksiği farklı karakterlere bürünememesi değil benzer karakterleri canlandırması. mimikler bu yüzden benzer olabilir. yoksa ona hangi karakter verilirse verilsin üstesinden çok iyi geleceğine inanıyorum

quote:

Katılmam katılamam mimik konusunda sana.. Saydığın filmlerin yanına bir Amrecina Psycho bir Prestige birde Batman serisini koy (özellikle batman begins) nasıl katılmamı beklersin..Oscar alır almaz önemli değil ama ben olsam oscar heykeli yerine bale heykeli dağıtırdım ödül yerine..

ben o adamı bi tek Prestij'de izledim sanırsam. film o kadar güzeldi ki adam nası oynuyo diye hiç dikkat etmedim

Altuğ bu arada şu hatunlar lafı çok gıcığıma gidiyor yav

• Rescue Dawn ı izlemişmiydin:=)

Harsh Times tada fena degildi.Maquinista, El demicem bile.

jd ile yarıştırmasak bile en az onun kadr iyi denilebilir gönül rahatlıgıyla.
  • kimse bilmez ama Secret Window adlı Stephen King uyarlaması filmi vardır sıkıldıkça izlerim mükemmel oyunculuk.bence her şeklide Oscar alırdı ama bu işler lobi meselesi
    quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Ya Million Dolar Baby gibi bir zırva bilmem kaç tane Oscar aldıktan sonra, E. Norton, Fight Club ile Oscar alamadıysa benim nazarımda Oscar diye birşey yoktur artık.
    Bu örnekleri daha da çoğaltabilirim.
    Üstelik J.Depp Oscar alan yüzlerce isimden daha iyi bir oyuncudur.
    Şöyle bir göz önüne alın 3 karakter; Mr. Todd (Sweeney Todd), Jack Sparrow (Karayip Korsanları), Willi Wonka (Çarli'nin çikolata Fabrikası) ve hatta biraz daha geriye gidersek, Sands (Once Upon a Time in Mexico) [yardımcı oyuncu] bu gibi bambaşka karakterlerin hepsinin hakkını vererek oynaması onun mükemmeliyetini gözler önüne sermeye yeter.

• Depp sizin kadar kafa yormuyordur bence

Orjinalden alıntı: .ceylan.

ben o adamı bi tek Prestij'de izledim sanırsam. film o kadar güzeldi ki adam nası oynuyo diye hiç dikkat etmedim

ilk olarak sayılan diğer filmlerini de izle bence..ikinci olarak bende bu depp in özellikle p.o.c. filmlerinden sonra özellikle gözündeki sürmeye hasta olan karşıcins (oldu mu şimdi? ) varlıkların ayy şuna bak ya ,yerim seni yerim tarzı yaklaşımlarına gıcık oluyorum hadi bakalım.. gerçi anlamam p.o.c. serisindeki depp e dibi düşen hatunları ,filmde rol gereği pis pasaklı dişlerinde 50 kavimi doyuracak artık bulunan pis kokan bir tiplemedir (kuvvetle ihtimal)..Yani günlük deyimle yanından geçince "ıyyggh" denilen hor görülen inşaat işçisi tahsin amcadır amele muzaffer abidir..Tabi adamın bir black pearl ü yok gözünde sürmesi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 14 Ocak 2009; 0:35:55 >

• Ben hiç bir macera veya komedi filminin oyuncularına oscar verildiğini hatırlamıyorum, macera derken mesela no country for old var ama bence orda da hakedecek bişey yoktu, sadece rol adamın tipine cuk oturmuştu zaten javier amcada ii oyuncudur ama oscarlık değildi bence o. Mesela jack sparrow gibi bir karakterle mükemmel bir iş çıkardı(komik diye oscar yasak mı) insan birinde verir filmlerin. Ayrıca fight clubda edward en iyi oyuncuyu, brad ise en iyi yardımcı oyuncuyu almalıydı...

...mighτy Ducks of Anaheim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

ilk olarak sayılan diğer filmlerini de izle bence..ikinci olarak bende bu depp in özellikle p.o.c. filmlerinden sonra özellikle gözündeki sürmeye hasta olan karşıcins (oldu mu şimdi? ) varlıkların ayy şuna bak ya ,yerim seni yerim tarzı yaklaşımlarına gıcık oluyorum hadi bakalım.. gerçi anlamam p.o.c. serisindeki depp e dibi düşen hatunları ,filmde rol gereği pis pasaklı dişlerinde 50 kavimi doyuracak artık bulunan pis kokan bir tiplemedir (kuvvetle ihtimal)..Yani günlük deyimle yanından geçince "ıyyggh" denilen hor görülen inşaat işçisi tahsin amcadır amele muzaffer abidir..Tabi adamın bir black pearl ü yok gözünde sürmesi yok..

yav hatunlar deyince ben de işin içine giriyorum ve hafif bi kelime kalıyo günümüzde sanki. bu yüzden rahatsız oluyorum. herkesin ağzında bi hatunlar kelimesi

yav onun tipi yeter ayrıca normalde de gözleri çok güzel ve çok karizma bi tip. ed wood filmini televizyonda gördüğümde gözlerinden tanımıştım adamı

ve hayatta ne korku filmi izlerim ne de gerilim. ama sırf bu adam içim gerilim filmine girmiştim gizli pencere(secret window). gerçi pek gerilmemiştim ama olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Depp sizin kadar kafa yormuyordur bence

Oscar'a ödül gösterilmem yeter,çok güzel bi onurdu ama onca kalabalığın karşısına çıkıp konuşmak korkutuyo demiş

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Oscar ı sonuçta ne kadar sanatçıyız diye geçinselerde(bazıları kesinlikle öyle) belirli kişiler veriyor, asıl internet oylaması filan yapsalar(seviye tabiki düşer ama) kimin gerçekten aldığı belli olur. Sonuçta oscarı veren kişileri nobel ödülü verenlerle karıştırmamak lazım, ortadaki olay herkesin anlayabileceği bir kapasitede ve bu konuda herkesin hakkı olmalı. O zaman görürüz bakalım illa bir dramada mı oynamak gerekiyor...

"sanat herkesin anlayabileceği birşey değildir"

her ne kadar oscar ödüllerinin saçma sapan bi organizasyon olduğunu savunsam da...

Orjinalden alıntı: Miyendiz Bey

quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Oscar ı sonuçta ne kadar sanatçıyız diye geçinselerde(bazıları kesinlikle öyle) belirli kişiler veriyor, asıl internet oylaması filan yapsalar(seviye tabiki düşer ama) kimin gerçekten aldığı belli olur. Sonuçta oscarı veren kişileri nobel ödülü verenlerle karıştırmamak lazım, ortadaki olay herkesin anlayabileceği bir kapasitede ve bu konuda herkesin hakkı olmalı. O zaman görürüz bakalım illa bir dramada mı oynamak gerekiyor...

"sanat herkesin anlayabileceği birşey değildir"

her ne kadar oscar ödüllerinin saçma sapan bi organizasyon olduğunu savunsam da...

sanat sanat içindir
    sanat toplum içindir

görüşlerine göre değişir durum

insana zevk vermediği sürece bence bi halta yaramaz yapılan şey. sanat lafını da hak etmez bence.zırva falan derim anca

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

2003,2004 ve 2007'de aday gösterilmiş.

Karayip Korsanları:Siyah İnci'nin Laneti

Düşler Ülkesi

Sweeney Todd

O senelerde Sean Penn,Jamie Fox,Daniel Day-Lewis almış ödülleri.

Wikipedia sağolsun

Sorunun cevabına gelecek olursak,Kemal Sunal da iyi oyuncu,ona da Oscar vermediler

Jamie Fox Ray filminde ki rolüyle aldıysa Oscar'ı,tabii ki Johnny Depp'i geçer Allahım nasıl bir oyunculuktur.Sanki Ray Charles'in kendisi oynuyordu
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.