Şimdi Ara

Johnny Depp neden Oscar alamıyor:'( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamın hakkı yeniyor bence, Nicolas amcamıza heybeden Oscar veren zihniyet ondan kat kat üstün olan Deep abimize Oscar'ı layık göremedi bi türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gushi

quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

2003,2004 ve 2007'de aday gösterilmiş.

Karayip Korsanları:Siyah İnci'nin Laneti

Düşler Ülkesi

Sweeney Todd

O senelerde Sean Penn,Jamie Fox,Daniel Day-Lewis almış ödülleri.

Wikipedia sağolsun

Sorunun cevabına gelecek olursak,Kemal Sunal da iyi oyuncu,ona da Oscar vermediler

Jamie Fox Ray filminde ki rolüyle aldıysa Oscar'ı,tabii ki Johnny Depp'i geçer Allahım nasıl bir oyunculuktur.Sanki Ray Charles'in kendisi oynuyordu

hmm evet ona bi şey demem
    Ray rolü çok iyiydi
    üf başka sene mi bulamadılar o filmi yayınlıycak

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Adamın hakkı yeniyor bence, Nicolas amcamıza heybeden Oscar veren zihniyet ondan kat kat üstün olan Deep abimize Oscar'ı layık göremedi bi türlü...

üstad sen leaving las vegas ı izledin mi?j d harikadır.ona bende hayranım:)stephen king çevirisinde oynayışından tuta karayibe kadar her tür filmini izleidm ve yine hayranım.ancak leaving las vegasdaki oskarlık adama bunu söylemen olmadı.diğer 9 ödülü veren adamlarada yazık ettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Adamın hakkı yeniyor bence, Nicolas amcamıza heybeden Oscar veren zihniyet ondan kat kat üstün olan Deep abimize Oscar'ı layık göremedi bi türlü...

Sen dur orda bakalim!. JD mi Cage1den kat kat ustun guldurme beni, Cage son 3-4 yilini silersek, adam her filmde cok guzel oynuyor. JD nin lord of war gibi bir filmde oynayabilecegi dusunuyormusun. Depp'i bende cok severim ama Depp her filmde ayni hareketleri sergiliyor. Karakter oyuncusu degil.. Depp'in kendi cizgisinden ayrilip, cektigi Secret Window filminde bile, ayni hareketleri gordum.

Tamam cok tutulan bir isim, ama bazen oyle geliyorki bana dunyanin en iyi oyuncusu saniliyor. Bu adami kac aktor cebinden cikarir.
  • yok yok acilen ciddi bi filmde oynayip kendini iyice kanitlamasi lazim conimin
  • Köpük filmlerde oynadığı için olabilir.
  • Ben kazanacağını düşünüyorum. Kate Winslet de Oscar'ı çoktan haketmiş bir oyuncu kanımca.
  • Ya bırakın Allah aşkına ne oynadı da aldı Leaving Las Vegas'ta? Sağlam bir oyuncu olsa en azından bir kaç tene daha Oscar adaylığı olmaz mıydı? Benim gözümde ikinci sınıf aksiyon oyuncusudur. Deep'in yanına bile yaklaşamaz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.