Şimdi Ara

Johnny Depp neden Oscar alamıyor:'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kemalton

2003,2004 ve 2007'de aday gösterilmiş.

Karayip Korsanları:Siyah İnci'nin Laneti

Düşler Ülkesi

Sweeney Todd

O senelerde Sean Penn,Jamie Fox,Daniel Day-Lewis almış ödülleri.

Wikipedia sağolsun

Sorunun cevabına gelecek olursak,Kemal Sunal da iyi oyuncu,ona da Oscar vermediler

ton ton yapma yav,Kemal Sunal ne alaka şimdi sen bu yerellere fazla takılmışsın
    hem zaten Kemal Sunal öyle ahım şahım bi oyuncu değildi,tipi iyi gidiyodu o rollere,avantajı oydu. bi de senaryolar komikti. hareketleri abartıya kaçıyodu bazen bence

Am@deus, teşekkürler. kendine uygun bi rol almış

• Torpili yok da ondan alamıyor. Artık bu oscar işi iyice çirkefleşti ota b.ka oscar veriliyor. Erovizyon 1. Oscar 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 13 Ocak 2009; 17:43:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

2003,2004 ve 2007'de aday gösterilmiş.

Karayip Korsanları:Siyah İnci'nin Laneti

Düşler Ülkesi

Sweeney Todd

O senelerde Sean Penn,Jamie Fox,Daniel Day-Lewis almış ödülleri.

Wikipedia sağolsun

Sorunun cevabına gelecek olursak,Kemal Sunal da iyi oyuncu,ona da Oscar vermediler

ton ton yapma yav,Kemal Sunal ne alaka şimdi sen bu yerellere fazla takılmışsın
    hem zaten Kemal Sunal öyle ahım şahım bi oyuncu değildi,tipi iyi gidiyodu o rollere,avantajı oydu. bi de senaryolar komikti. hareketleri abartıya kaçıyodu bazen bence

Am@deus, teşekkürler. kendine uygun bi rol almış

Burada duracaksın işte,iyi oyuncuydu

Neyse ciddi bir şeyler yazayım bari,Akademi'nin kararlarına saygı duymak lazım

O heykelciği alırsa değil,heykeli dikilirse büyük oyuncu derim ben oyuncuya

• ben dikerim heykelini onun şu vanessa da eşi mi değil mi hala anlayamadım hee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ceylan. -- 13 Ocak 2009; 18:01:45 >
  • Oscar kazanıp da bunu haketmeyen bir film yada oyuncu söyleyebilirmisiniz,sonuçta bu ödül rasgele verilmiyor işini bilen insanlar tarafından verilen değerli ve prestijli bir ödül,biz burada 5-10 film izliyoruz diye kendimizi akademidekilerin seviyesinde göremeyiz,Johnny Depp'i severim çoğu filmini de izledim ama öyle ahım haşım bir oyunculuğunun olduğu filmini görmedim,populer olmak ve çok hayranı olmak başka şey,oscarı hakedecek kadar iyi bir oyuncu olmak başka bir şey diye düşünüyorum.

ekleme:potansiyeli var ve yaşı daha genç ilerde alır bakalım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 13 Ocak 2009; 18:08:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Oscar kazanıp da bunu haketmeyen bir film yada oyuncu söyleyebilirmisiniz,sonuçta bu ödül rasgele verilmiyor işini bilen insanlar tarafından verilen değerli ve prestijli bir ödül,biz burada 5-10 film izliyoruz diye kendimizi akademidekilerin seviyesinde göremeyiz,Johnny Depp'i severim çoğu filmini de izledim ama öyle ahım haşım bir oyunculuğunun olduğu filmini görmedim,populer olmak ve çok hayranı olmak başka şey,oscarı hakedecek kadar iyi bir oyuncu olmak başka bir şey diye düşünüyorum.

ekleme:potansiyeli var ve yaşı daha genç ilerde alır bakalım:)

işte maalesef ki oyunculuğunu gözler önüne serecek ciddiyetteki filmlerde oynamadığı için öyle oluyo yoksa oyunculuğu ahım şahım benim conimin

bence de ilerleyen yıllarda muhakkak alacaktır bu ödülü

• quote:

son yıllarda çektiği Adam akıllı filmleri soruyorum.
    Karayip Korsanları Eğlencelik film ama oscarlık değil.

keşke tüm filmler böyle eğlencelik olsa.Umarım eğlencelik diyerek "çerezlik bir filmdi" şeklinde imada bulunup da hakkını yememişsindir filmin.
  • £32M alicak POC Fountain of youth icin!. Gelmis gecmis en yuksek ucret 1 oyuncuya verilern ikinci Tom hanks £29M. Adam ne yapsin Oscari
  • Blow filminde gayet güzeldi performansı bende severim keratayı
  • iyi oyuncu ama artık daha düzgün filmlerde oynaması lazım
    sean pennin filmlerine bir bakın bir de deppinkilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: telsim81

iyi oyuncu ama artık daha düzgün filmlerde oynaması lazım
    sean pennin filmlerine bir bakın bir de deppinkilere

adam çılgın ama naapsın
    böyle deli deli şeylerden zevk alıyo
  • Johnny Depp'in filmlerine çocuksu diyenleri anlamıyorum.Filmin,oyuncunun vermek istediği mesajı anlamıyorsunuz sanırım.Bence johnny bu tarzından taviz vermemelidir..Oscar alan filmleride görüyoruz büyük bir çoğunluğundan bi cacık olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultura

Johnny Depp'in filmlerine çocuksu diyenleri anlamıyorum.Filmin,oyuncunun vermek istediği mesajı anlamıyorsunuz sanırım.Bence johnny bu tarzından taviz vermemelidir..Oscar alan filmleride görüyoruz büyük bir çoğunluğundan bi cacık olmaz

Ya Charlie'nin Çikolata Fabrikası çocukçaydı mesela.ama bence yine de güzeldi :) Çocukça dediğime bakma,ne yapsa yakışıyo ve izletiyo :}

Bazen çok saçma filmlere ödül veriliyo ya. Mesela Lost in Translation(Bir konuşabilse) filmi En İyi Özgün Senaryo Oscar'ı almıştı.

Tür: Comedy | Drama | Romance

diyor ama ne ağladım(ki ağlamam çok kolaydır,hemen zırlayıveririm:D ) ne de bir iki sahne dışında güldüm. Ortada doğru dürüst bir hikaye de yoktu.
    Özgünlüğe anlamsızlık olarak bakıyolar heralde

yani dediğin gibi bi cacık olmayan filmler de ödül alabiliyo

• Şu adamın her zaman çılgın tarafı hoşuma gitmiştir her zama ciddi bir filmde oyniyip ne yapacak paşa paşa parasını alsın yıldızı yükselsin yeter. Gerçi Johhny'nin Blow'u izlemedim ama iyi olduğu söylenir. Chocolate ve Sweeney Todd'da adam müthişti.Yeni filmi Public Enemies'de de iyi olduğu söyleniyor ama o adam ödüle gene bir Batman filminde aday gösterilecek ;) Belki Alice'te çok sevilecek onu da diyim :)
  • Ya Million Dolar Baby gibi bir zırva bilmem kaç tane Oscar aldıktan sonra, E. Norton, Fight Club ile Oscar alamadıysa benim nazarımda Oscar diye birşey yoktur artık.
    Bu örnekleri daha da çoğaltabilirim.
    Üstelik J.Depp Oscar alan yüzlerce isimden daha iyi bir oyuncudur.
    Şöyle bir göz önüne alın 3 karakter; Mr. Todd (Sweeney Todd), Jack Sparrow (Karayip Korsanları), Willi Wonka (Çarli'nin çikolata Fabrikası) ve hatta biraz daha geriye gidersek, Sands (Once Upon a Time in Mexico) [yardımcı oyuncu] bu gibi bambaşka karakterlerin hepsinin hakkını vererek oynaması onun mükemmeliyetini gözler önüne sermeye yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 13 Ocak 2009; 22:32:43 >
  • Allah aşkına bir kaç istisna dışında hangi oscar almış filmi zevkle izliyoruz ki?
  • dünyanın en yetenekli oyuncusuna ödül vermiyorlarsa bu kıskançlıktan öte değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkinberk

dünyanın en yetenekli oyuncusuna ödül vermiyorlarsa bu kıskançlıktan öte değildir.

Yavas gel!.
    JD farkli bir yetenek, ama Jack Nicholsan veya Morgan Freeman degil, belki ilerde ama sanmiyorum, cunku karakter cercevesi 2-3u gecmiyor, her filminde birbirine benzer hareketler bulabilirsin. Buda onun en buyuk eksigi.
  • yeni yeteneklerde hızla geliyor:)j d ye sıra gelemeyecek bu gidişle
  • Hatunlar için depp bir numara olur ama madem böyle bir soru simgesel olarak soruldu depp ten önce önünde dağ gibi Christian Bale var..

(oscar benim için önemli değildir..)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.