Şimdi Ara

Johnny Depp'e 10 Yıl Hapis Şoku!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ünlü aktör Johnny Depp'in başı önümüzdeki günlerde biraz ağrıyacak gibi görünüyor. Depp, köpeklerini gümrük beyanı olmaksızın Avustralya'ya soktuğu ileri sürülerek 10 yıl hapis cezası alabilir! Hollywood.com'un haberine göre, Depp'in özel uçağını kullanan pilotunun da 2 yıl ceza alması da gündemde görünüyor.

Depp'in Yorkshire Terier cinsi köpekleri Boo ve Pistol'ün hükümet denetiminden bağımsız bir biçimde ülkeye sokulması, Avustralya'daki bir Senato Komitesi'nin ve Senatör John Williams'ın bu olayı hükümet gündemine taşımasına sebep oldu. Depp'in özel uçağıyla köpeklerini ülkeye sokmasının mahkemeye taşınmasıyla birlikte, ünlü aktör için 10 yıl hapis istemi söz konusu olacağı ya da 265 bin dolar para cezasına çarptırılabileceğini belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatmaz filminin çekimlerine devam etmek için Avustralya'ya seyahat eden Depp'in bu süreç ile nasıl başa çıkacağı ise büyük merak konusu!

Kaynak: Beyazperde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 27 Mayıs 2015; 19:11:06 >

• Çekimler bitmeden almasınlar içeri yeter.

Sanmıyorum hapis yatacağını da hadi bakalım. Ayrıca böyle bir sebepten 10 yıl nedir yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 27 Mayıs 2015; 23:10:01 >
  • İzinsiz köpek soktu diye hapis yatar mı hiç, gereksiz bir haber.
  • Oynadığı filmler üst üste tutmayıp paralar çöpe gidince adamı hapise atıyolar. işte kapitalizm budur. iyi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 27 Mayıs 2015; 23:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

İzinsiz köpek soktu diye hapis yatar mı hiç, gereksiz bir haber.

Haber doğru. Yalnız Beyazperde'de 10 yıl hapis yatıp üzerine bir de para cezası ödeyecek yazıyordu. Yanlış olan nokta o. Ya hapise girecek ya da para cezasını ödeyecek. İkisinden biri.

Not: Beyazperde sitesinin boş yere, gereksiz haber yapacağına inanmıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 27 Mayıs 2015; 23:46:24 >
  • Bir an paralelden içeri aldılar sandım. Bir şey olmaz reyize.
  • böyle bir adamı nasıl hapse atarlar aklım hayalim almıyor dogrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir şey olmaz
  • Konuya girmeden önce dedim yoksa vergi konusunda usulsüzlük mü yapmış vergi mi kaçırmış? 10 yıl hapis ciddi bir ceza çünkü. Wesley Snipes vergi borcundan hapis yatmıştı hatta. Ama sadece osuruktan bir sebepmiş. Bence ünlü ve zengin biri diye söğüşlemek için üzerine gidiyorlar. En fazla 265 bin doları basar geçer. Bir şey olmaz reyize. Bu arada Karayip Korsanları'nın 6. filmini de çeksinler de ertesi yıla gösterime girsin izleyelim. Adam yaşlanıyor, vakit geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Mayıs 2015; 20:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bir an paralelden içeri aldılar sandım. Bir şey olmaz reyize.

• köpeklerle hastalık v. s girermi ülkeye diye...
    Bazı ülkelerde hırsızlık bile serbest.. abartmışlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle basit bir olaydan 10 yıl alması imkansız. Ceza ile kurtarır.
  • bizde küçük çocuğu ısıran pitbull'u sahibine geri veriyorlar ceza bile vermeden, bunlar neler neler yapıyor
  • Pilota neden 2 yıl hapis onu anlamadım. Depp'e verilmesi de çok saçma köpek sokmanin suç olduğu nerede görülmüş yahu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Uzana Hapis Şoku !
  • Avustralya'da ciddi bir suçmuş demek ki. Hastalık falan getirebilir diyerek

• idam etselerdi bari
  • Ula bizim ülkemizde tecavüze 10 yıl veriyorlar. Köpek sokmaktan 10 yıl nedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olcak parayı bulup bulup kuduruyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Çekimler bitmeden almasınlar içeri yeter.

Sanmıyorum hapis yatacağını da hadi bakalım. Ayrıca böyle bir sebepten 10 yıl nedir yahu..

Arada sırada Discovery channel da denk geliyorum Avustralya da havaalanında kontrol ve ülkeye getirilen mallar inanılmaz detaylı bir şekilde inceleniyor ve hicbiri de affedilmiyor.

Hatta bildirmedigin şeyleri gizli sokarken yakalanirsan getirdigin şey onemsizse el konuluyor biyolojik ise veya önemli bir şey ise yargılanıyorsun ve ülkeye girişin suresiz engelleniyor olması lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 3 Haziran 2015; 13:45:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.