Şimdi Ara

John Wick: Chapter 2 (2017) | Keanu Reeves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
13.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  John Wick: Chapter 2 (2017) | Keanu Reeves

IGN Türkiye
    John Wick 2 mi Geliyor?

Chad Stahelski ve David Leitch geçtiğimiz sene vizyona giren John Wick'e bir devam filmi çekmek istiyor.

2014 yılının en iyi aksiyon filmleri arasında gösterilen John Wick emekli olmuş bir tetikçinin yeniden işe dönmesini konu ediyordu. Bir çete tarafından köpeği öldürülen John, emekliliği bir kenara bırakıp intikam peşine düşünüyordu. Gişede elde ettiği başarıyla şaşırtan filmin başroldeyse Keanu Reeves yer alıyordu.

Chad Stahelski, Movies.com'un kendisiyle gerçekleştirdiğini röportajda farklı fikirleri olduğunu ve kolayca ilk filmden daha iyi bir aksiyon hikayesi çıkartabileceklerine inandığını açıkladı. Her ne kadar ikinci film henüz geliştirilme aşamasında olsa da, yönetmen bu röportajda Keanu Reeves'le yeniden çalışmak istediğini de açıkça belli etti. Reeves cephesindense henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Chad Stahelski ve David Leitch'in John Wick 2 ile ilgili çalışmalara ne zaman başlayacağı bilinmiyor. İkilinin Chris Pratt'in başrolünde yer alacağı Cowboy Ninja Viking filmini yönetecek olması ikinci John Wick filminin gecikmesine neden olabilir.

5 Mayıs 2015 - Beyazperde
    Keanu Reeves, John Wick İle Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz ay John Wick serisinin yeni halkasında yer alması istenen Keanu Reeves'in muhtemelen yeniden silah kuşanacağı yazılıp çizilmişti. Lionsgate, yeni John Wick filminde Reeves'in başrolde yer alacağını resmen duyurdu!

Hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden geçer not alan John Wick, geçtiğimiz yılın en sevilen aksiyon filmlerinden biri olmuştu. David Leitch ve Chad Stahelski ikilisinin kamera arkasına geçtiği filmin ardından ekibin çizgi roman uyarlaması olan Bloodshot'ı da kotaracaklarının haberini almıştık.

Beklenen müjde de sonunda yapımcılar tarafından verildi ve önümüzeki sezonu oldukça yoğun geçirecek olan Keanu Reeves'in projede yer alacağı açıklandı! Senaryosuna yeniden Derek Kolstad'ın imza atacağı film, büyük çaplı bir serinin ikinci halkası mı olacak dersiniz?

27 Ekim 2015 - Beyazperde
    Ünlü Oyuncu John Wick'e Geri Dönüyor!

Lionsgate yapımı John Wick 2 eski ekibi yeniden topluyor! Matrix serisinde canlandırdığı Neo rolüyle hatırlanan oyuncu Keanu Reeves'in yeniden başrolü üstleneceği yapımda eski kadrodan bir isim daha olacak.

İlk filmin yönetmen koltuğunda oturan Chad Stahelski ve David Leitch'in yeniden yönetmen koltuğuna geçeceği projede Ian McShane ikonik suç yuvası otel Continental'in sahibi Winston rolü için tekrar kamera karşısına geçecek. Filmin kötü adamı ise Özgürlük Yürüyüşü ve Tehlikeli Aslar gibi yapımlarda boy göstermiş olan Oscar ödüllü isim Common olacak. Eski tetikçi olan Wick kendini bu kez de bir mafya babasının hedef tahtasında bulacak.

2014 yapımı John Wick filmi dünya çapında 78 milyon dolar hasılat elde etmişti. Eski tetikçi John Wick'in aşık olup evlendiği kadınla temiz bir sayfa açarak tehlikeli işinden ayrılmasını, ancak eşinin ölümünün ardından bir grup saldırganın evine girerek eşinin hediye ettiği yavru köpeği öldürmesi üzerine eşinden ona kalan son hatırayı yok eden saldırganlarını peşine düşmesini anlatan film gerek görselliği, gerek müzikleriyle beğeni toplamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ekim 2016; 11:39:32 >

• Ben ilk filmi beğenmiştim ki keanu filmi ise beğenmeme ihtimalim çok düşük. 2.filmi de merakla bekliyorum.
  • Hala izleyemedim ilk filmin alt yazısı hala yok boşa mı bekliyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Hala izleyemedim ilk filmin alt yazısı hala yok boşa mı bekliyorum acaba

http://www.opensubtitles.org/tr/search/sublanguageid-tur/idmovie-184577
  • Keanu reeves'in uzun bi aradan sonra oynadığı en iyi filmdi bence. matrix'den sonra o kadar boş filmlerde oynadı ki bu film bile ona ilaç gibi gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Teşekkürler,bilmiyordum burayı.

• Konstantin gibi 6-7 yıl sonra hortlatırım bu konuyuda. Buda çekilmez.

Film iyiydi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu habere çok sevindim.Arkadaşlarla diyorduk keşke 2. filmi çıksada sinemada izlesek diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Teşekkürler,bilmiyordum burayı.

Rica ederim. Bazı filmlere altyazı yüklenemiyor Türkçe altyazı sitelerinde, sanırım telif hakları yüzünden. Türkçe altyazı sitelerinde altyazı bulamayınca bu tip sitelere bakmakta fayda var.

• Yav Keanu şu sakalı ve saçı kes, şu takım elbiseden çık ve Matrix gibi kaliteli filmlere yönel artık, çok geçmeden. Yine izleyeceğiz o ayrı da. Bir kere izleyip geçmek var Matrix gibi defalarca izlemek var.
  • ilk filmde keanu reeves oynamasaymış. bu kadar beğenmezdim belki. onun oyunculuğu ve o adamın olması filmi yükseltmiş. yoksa dövüş ve çatışma sahneleri çok hantaldı. tabi son zamanlar bu tarz aksiyon filmlerinin çıkmaması da filmi yükselten unsurlardan. aksiyon filmi (dövüş, çatışma, silahlı çatışma, araba sahneleri tarzı) son zamanlar fazla yok. o yüzden bu tarz filmlere aç insanlar ister istemez beğeniyor.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    BS player yükle içerisinde otomatik altyazı ekleme modülü var filme göre uygun olanı seçip indirmene olanak sağlıyor.

• keanu varsa her türlü izlenir
  • Bu sefer de kedisi öldürülecekmiş

• Arkadaşlar filmi neden bu kadar abarttınız anlamıyorum, klasik bi intikam filmi. Ayrıca John Wick'i de tanrı gibi göstermişler. Adam 100 kişinin arasına girip hepsini öldürüyo, sizce de saçma değil mi biraz? Bence aldığı puanı haketmiyo.
  • digerkisi D kullanıcısına yanıt
    bar sahnesi saçma olmasa da, 10-20 kişiyi öldüren birinin filmin sonunda yaşlı bir adamı öldürememesi ajans smith misali dövüşmesi saçma olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Ben ilk filmi beğenmiştim ki keanu filmi ise beğenmeme ihtimalim çok düşük. 2.filmi de merakla bekliyorum.

Bir tek sevmeyen benim galiba bana çok overrated geldi
  • 10 üzerinden 1 puan alması gereken filmin hayranlarına bak yav.Bi adamı seviyorsanız her çektiği filmi beğeniceğiniz anlamına gelmiyor son derece gereksiz saçma bir film
  • Bilgisayarda yüklü hala izleyemedim. Bugün izleyeyim bari.

Ekleme: ilk filmden bahsediyorum tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 6 Şubat 2015; 17:28:56 >
  • aksiyon klasmanında kötü film değil ama neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.