Şimdi Ara

John Wick: Chapter 2 (2017) | Keanu Reeves (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Üçleme olarak tasarlanan filmin ikinci ayağıyla beraber aslında biraz daha kendi jargonunu ispatlamış olduğunu görüyoruz. Karanlık atmosfer, direkt karakter üzerine oynanıyor olması ve underground temasıyla türdeşlerinden sıyrılıyor. Saf aksiyon olmasıyla beraber aslında bu bakımdan kimi seyirciyi halden hale sokarken, kimi izleyici de mantık aramaya itiyor. Bu sürükleyicilik içinde mantık aramanın pek de doğru olmadığı 'John Wick' karakterinin öyküsünde mevcut. Üstelik; ölüm elçisi, karabasan gibi nitelemelere karşımıza çıkan karakter kimle çatışırsa çatışsın mutlak lider olacağı kesinken.

    Devam filminin daha oturaklı, İtalya'nın da yardımıyla daha gotik göründüğünü söylemek gerek. Direkt olarak aksiyona atılmayıp karakterin seçtiği kıyafeti, aldığı ekipmanlarla olan üslubunu görünce empati yoluyla heyecan vermesi önemli bir adım. Bunun yerine çoğu zaman klişe olarak belli senaryonun içine atılan karakterler rakiplerle karşı karşıya getiriliyordu. John Wick dünyasında kurallar, pislikler, gördüklerimizi farklı dille anlatan çeşitli yönergeler mevcut. Bunların yanında hollywood bunaltısının getirdiği yersiz çıplaklık, olmazsa olmaz sevişme sahneleri de yok. John Wick o kadar üst noktaya taşınıyor ki, film evreni içinde karizmasını bozacak tek hareket olmuyor. Keanu Reeves kaynaklı olsa gerek. %95'lik bir oranla aksiyonlarında dublör kullanmaya izin vermeyen başarısı var. Filmdeki birebir dövüşlerin belki de bu bakımdan tabiri caizse cılız ve banal kalıyor oluşu da mutlaka bu yüzden. Silahla olan ilişkileri için aynı şey söz konusu değil. John Wick karakterine de böylece mermilerin adamı gözüyle bakmak gerekiyor sanırım.

    Gelecekte ne olacağı merak konusu.
    Bir saat biçilmiş özgürlükten sonra ne gibi bir kaos bizleri bekliyor merak içerisindeyim.




  • İlkinden çok daha iyiydi kanımca.
  • John Wick evreninde geçen bir dizi çekilebilirmiş



    Keanu Reeves bir bölümlük gözükebilir diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki gibi sıkıcı ama ilkine göre bi tık daha iyi buldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmışlar filmdeki hareketleri özellikle kalem sahnesini falan yapmaya çalışmışlar çok güzel olmuş :)


  • Film biraz ütopik noktalara çekilmiş, şu Community olayı fazla kalabalık gözüktü bana. Film bildiğin assassins creed john wick!

    Sanırım insanların hepsi boş zamanlarında hobi olarak suikastçilik yapıyor. d'oh!

    ilk yarısı o kadar eğlenceli değildi, balon cümlelerle jonathan'ı pohpohladılar. İkinci yarısında elinde silahla john'un üstüne koşan tiplerle doluydu.

    Hepsi kafasına sıkılmak üzere adamın üstüne koştular.

    İkinci yarı tabi daha eğlenceliydi, ikinci film de birinciden daha iyiydi.

    Hani film olduğu için çok acımasızca eleştirmiyim diyorum ama bu kadar da abartmasalardı, pek realite zemini kalmamış filmde. Jason Statham gözleri yaşlı izliyordur

    durun diyordu, vurmayın john wick'e, ama ağlaması gereken düşmanlarıydı, durmuyordu wick, god yazmıştı enterlamıştı, arada no clip açıyordu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Haziran 2017; 1:42:27 >




  • Bir ölen köpek yüzünden koca mafyayı çökertti adam.
  • İlkinden daha iyiydi kesinlikle . Dövüş skillerini daha ciddi rakipler üzerinde , çatışma ve nişanlama potansiyelini de daha çok düşman üzerinde gördük . Her şeyden önemlisi 2.filmde 2-3 kere direk ölme pozisyonundaydı , çelik yelek olmasaydı zaten kafadan 2 sahne de ölecekti ve bu bakımdan biraz daha gerçekçiydi .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Normal insan değil ama adam . Deadshot gibi nişan ve attığını vurma yeteneği var . Meta-insan denebilir bu yönde biraz . Zaten adamda çelik yelek olmasa 2 sahne de direk ölecekti . İlk filmden daha gerçekçi ve daha güzeldi ikincisi .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kral döktürmüş yine. Constantine'den sonra eli ayağı düzgün fazla filmde oynamamıştı ama bu seri sırf kralın hatırına fena sayılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.