Şimdi Ara

John Marston gibi bir karakter daha gelmez ! SPOİLER İÇERİR!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum ya oyu nbeni ço kfena etkiledi, en son san andreasta bu kadar etkilenmiştim sanırım, red dead redemption çok fena etkiledi beni, JOHN MARSTONNN! o ses tonu hiçbi oyun karakterinde yok şu ana kadar hatta oyunun son çeyreğinde artık johnun diyaloglarda nasıl cevaplar vereceğini falan kestiriyordum. Bilmiyorun RDR 2 RDR 3 gelsede john marston gibi gelmez.! Oyunu oynayan bitiren anlar ne demek istediğimi! Ses tonuna kurban olayım be, yıl 2010, 2020 de bile seni hatırlıyıcağım john! biraz alkollü kafayla yazıyorum idare edin.

Oynamayan varsa da temin etsin biryerlerden, konsolcuyum diyen adam ps3 xbox farketmez, rdr oynamadan ölmeyin,konsolu satmayın.!!!

John Marston gibi bir karakter daha gelmez !            SPOİLER İÇERİR!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla etkileyici son

bir kaç güne kalmaz bende gelirim diyesim geldi :D
  • Madem adamı bu kadar beğendin bari koluna dövmesini yaptırda tam olsun.
  • inan yaptırasım var hoca ya, bu adam da benim gibi yanlız yaşadı çok uzun bi gameplay süresi boyunca, sonra böyle bi son,

-DİKKAT SPOİLER VAR!!!!!

sanki kendim öldüm beeeee
    -spoiler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • john motson gibi bir spiker de bir daha gelmez

• Zaten Red Dead'ın İlk Oyunu Değil. Bildigim Kadarıyla Red Dead İlk Önce Capcom'undu, 2004 Yılından Sonra Rockstar deviraldı. Bundan Önceki Red Dead, Red Dead Revolver'di Yanlış Hatırlamıyorsam.

Valla Ben Daha Bitiremedim Oyunu En Son Blackwater'daki Profesörü Trene Yolcu ettim. Bakalım Sonrasında Ne Olacak.( Gerci Biliyorum John Ölecekte )
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_19

Bildigim Kadarıyla Red Dead İlk Önce Capcom'undu, 2004 Yılından Sonra Rockstar deviraldı.

Capcom Red Dead Revolver'ın sadece Japonya daki dağıtımcılığını üstlendi oyunun yapımcısı Rockstar San Diego idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  John Marston gibi bir karakter daha gelmez !            SPOİLER İÇERİR!!!!

JOHN MARSTON 'ı buldummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalke® -- 18 Aralık 2010; 0:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_19

Bildigim Kadarıyla Red Dead İlk Önce Capcom'undu, 2004 Yılından Sonra Rockstar deviraldı.

Capcom Red Dead Revolver'ın sadece Japonya daki dağıtımcılığını üstlendi oyunun yapımcısı Rockstar San Diego idi.

Ne Bileyim Kaç Yıllık Bilgi.
  • Son bitirdi beni be valla oyundan sonra icesim geldi :d
  • Kesinlikle oyun dünyasının en sağlam karakterlerinden birisi.
  • SPOILER SPOILERRR

John öldükten sonra ben oyunu birdaha acmadim walla , O sümsük ogluyla hic oynayamadim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

inan yaptırasım var hoca ya, bu adam da benim gibi yanlız yaşadı çok uzun bi gameplay süresi boyunca, sonra böyle bi son, -spoielrrrrr sanki kendim öldüm beeeee
    -spoiler

hocam keşke spoiler butonu kullansaydınız. oyunun sonunu öğrendim sizin yüzünüzden
    bu arada ben daha oyuun başındayım. gameplay süresi ne kadar. sadece ana görevleri yaparsak
  • sonunda gözlerim doldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385
    quote:

inan yaptırasım var hoca ya, bu adam da benim gibi yanlız yaşadı çok uzun bi gameplay süresi boyunca, sonra böyle bi son, -spoielrrrrr sanki kendim öldüm beeeee
    -spoiler

hocam keşke spoiler butonu kullansaydınız. oyunun sonunu öğrendim sizin yüzünüzden
    bu arada ben daha oyuun başındayım. gameplay süresi ne kadar. sadece ana görevleri yaparsak

Ana görevler sanırım 20-30 saat, ek görevleri bitirmek 100 saatten bahsediyorlar yabancı forumlarda, oyun siteleri en uzun gameplay süresine sahip oyunlardan kabul ediyor, bu arada kusura bakmayın, :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385
    quote:

-spoiler

Ana görevler sanırım 20-30 saat, ek görevleri bitirmek 100 saatten bahsediyorlar yabancı forumlarda, oyun siteleri en uzun gameplay süresine sahip oyunlardan kabul ediyor, bu arada kusura bakmayın, :/

cevap için teşekkürler. napalım sonunu bilerek oynayacağız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

JOHN MARSTON 'ı buldummm

Aynısını ekleyecektim. Eomer'e çok benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

john motson gibi bir spiker de bir daha gelmez

Yorum budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

john motson gibi bir spiker de bir daha gelmez

Belki dünyanın en iyi oyunu diyemeyiz rahatça ama oyun dünyasının en iyi karakteriydi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.