Şimdi Ara

( JL W7 ) ses sistemi fikirleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar... yaptırmak istediğim set hakkında fikirlerinizi almak istedim... taktıracağım set fuar amaçlı yapılan bir araçta bulunuyordu belirttiğim gibi araç sadece fuar amaçlı yapılmıştı... şu anda araç dağıtılmakta ve ben ses sisteminin bir kısmına talibim.. düşüncelerinizi almak istedim...

1- JL W7 subwoofer...
    2- JL 2 takım mit. tiz takımı...
    3- JL anfi 6 kanal..
    4- 30 luk bas (kutulu)
    5- 1000 ytl fiyata anlaştık

ne diyorsunuzzzzz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconeyed -- 3 Mayıs 2007; 20:13:38 >

• düşünmeden al sadece 12w7 ın fiyatı nerdeyse 1000 ytl
  • lütfen bu konuda yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum fazla zamanım yok elimi çabuk tutmalıyım yardımcı olursanızzz sevinirim arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

düşünmeden al sadece 12w7 ın fiyatı nerdeyse 1000 ytl

arkadaş zaten söylemiş..

durum ortada JL kalitesi ortada ne duruyorsun sen almayaksan adres ver ben alayım :D
  • yaaa kusura bakmayın ben ses sisteminden anlamam... bu bana verilen liste ordan yazdım emin olmak istiyorum...
    yinede cevbınız için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: falconeyed

merhaba arkadaşlar... yaptırmak istediğim set hakkında fikirlerinizi almak istedim... taktıracağım set fuar amaçlı yapılan bir araçta bulunuyordu belirttiğim gibi araç sadece fuar amaçlı yapılmıştı... şu anda araç dağıtılmakta ve ben ses sisteminin bir kısmına talibim.. düşüncelerinizi almak istedim...

1- JL W7 subwoofer...
    2- JL 2 takım mit. tiz takımı...
    3- JL anfi 6 kanal..
    4- 30 luk bas (kutulu)
    5- 1000 ytl fiyata anlaştık

ne diyorsunuzzzzz....

• jlaudio arkadaşım ne diuyorsun bu set doyururmu beni... sanırım bu konuya hakimsini fiyat nasıl verilen parçalara???bilenlere danışmadan iş yapmayalım dedik ama kise doğru dürüst yardımcı olmuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım nasıl yardımcı olalım? fiyat oldukça ucuz..JL Audio,oto müzik sistemlerinde kaliteli cihazlar üreten bir markadır..W7,subwooferlarının en üst serisidir,tonlaması oldukça güzeldir..
  • Çok ucuza ve ok kaliteli bir ses sitemi yapmış olursun bence hiç durma .Keşke bana denk gelseydi.
  • Eğer gerçekten bu ürünleri bu fiyata vericeklerse çok iyi bir fiyat ama ben zaannetmiyorum çünkü sadece sub'ı o fiyata alırsın
  • dediğim gibi set başka bir araçtaydı ondan söküp bana takacaklar sadece fuar amaçlı takılmıştı...düşünceleriniz böyle ise taktırmamam delilik olur sanırım önümüzdeki hafta taktırmayı düşünüyorum inşallah...
    cevaplarınız için teşekkürler...
  • yalnız şunu da söyleyeyim,o sistem eğer fuar aracında kullanıldıysa büyük ihtimal tamir görmüştür..
  • konuyu tekrar gündeme getiriyorum kusura bakmayın arkadaşlar...
    ben ufak bir araştırma neticesinde W7 serisinin bir kaç subwoofer u ve bana takılacak anfi hakkında bilgi topladım...
    subwooferlerde fiyat farkı watt' tanmı kaynaklanıyor sadece yoksa başka etkenlerde varmı?
    ben bulduğum bir kaç örneği yazım en iyisi tam anlayamdım olayı...
    ---------------------------------------------------
    amplifier
    6 kanal 45watt * 6@ 4ohm
    75watt * 6@ 2ohm
    ---------------------------------------------------

13W7-D1,5
    13,5 1000 watt çift 1,5ohm sub. fiyatı 1 405 ytl

Çerçeve Çapı: 14 inç (356mm)
    Montaj Deliği Çapı: 11,9 inç (302mm)
    Montaj Derinliği: 10,5 inç (267mm)
    Toplam Derinlik: 12 inç (305mm)
    Mıknatıs Çapı: 8,38 inç (213mm)
    Mil Derinliği Kleransı: 0,75 inç (19mm)
    Boşluk: 0,21 inç (4,5 lt.)
    --------------------------------------------

12W7-3
    12 750 watt 3ohm sub. fiyatı 1 155 ytl

Çerçeve Çapı: 12,5 inç (318mm)
    Montaj Deliği Çapı: 10,5 inç (267mm)
    Montaj Derinliği: 9,5 inç (241mm)
    Toplam Derinlik: 11,25 inç (286mm)
    Mıknatıs Çapı: 7,5 inç (191mm)
    Mil Derinliği Kleransı: 0,75 inç (19mm)
    Boşluk: 0,14 inç (3,03 lt.)
    --------------------------------------------

10W7-3
    10 500 watt 2ohm sub. fiyatı 870ytl

Ürün Cinsi: 10,5 inç (267mm)
    Ön Kanallar: 8,74 inç (222mm)
    Arka Kanallar: 8 inç (203mm)
    Subwoofer Kanalı: 9,63 inç (245mm)
    Uzaktan Kumanda Kontrolü: 6,55 inç (166mm)
    Bass EQ: 0,75 inç (19mm)
    Crossover Tipi: 0,09 inç (1,78 lt.)
    ------------------------------------------------------

8W7-3
    8 300watt 3 ohm sub. fiyatı 585 ytl

Ürün Cinsi: 8,5 inç (216mm)
    Ön Kanallar: 6,94 inç (176mm)
    Arka Kanallar: 6,83 inç (173mm)
    Subwoofer Kanalı: 8,32 inç (211mm)
    Uzaktan Kumanda Kontrolü: 5,8 inç (147mm)
    Bass EQ: 0,75 inç (19mm)
    Crossover Tipi: 0,06 inç (1,7 lt.)
    ----------------------------------------------------

şimdi bu woofer larda dikkate almam gereken şey ne olmalı???
    tahminimce bana takacakları son iki örnektekinden olmalı önerileriniz nedir???
    işini görmez bişeye yaramaz derseniz tesisatı ertelicem yok çok iyi kaçırma derseniz inşallah 1-2 hafta içinde anlaşacaz...

ben ses sisteminden anlamam daha öncede belirtmiştim lütfen yardımcı olun güzel bişeyler çıksın ortaya.ayrıca belirtim benim taktıracağım set başka araçtan söküldüğü için fiyat tartışmasına girmeyelim sabit ve uygun bir fiyata anlaştık arkadaşla zaten...

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Eğer alacağın sistem maket değilse ve de sağlamsa niye bekliyrsun ki?
    Bencee uyuma yeme içme git al
  • fiyat farkı watt ve subwooferın çapından kaynaklanıyor.

sana takacakları 12w7 ama o amfi ile verim alamazsın çok güçsüz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

fiyat farkı watt ve subwooferın çapından kaynaklanıyor.

sana takacakları 12w7 ama o amfi ile verim alamazsın çok güçsüz..

öneriniz için çok teşekkür ederim ama 12w7 takacaklarını nasıl anladınız? ayrıca neden önermiyorsunuz, yani hangi bakımdan verim alamam??? fiyatta uygun demiştiniz oysa şimdi napmalıyım başka türlü iyi bir sistem yapmaya kalksam çok masraflı olur taminimce... amfi denmi ferim alamazsın diyorsunuz. farklı bir amfi kullanabilirmiyim...veya 12w7 amfi yerşne 13w7 nasıl olurdu? yani dedim ya ben tam olarak bilmiyom memlekete gidince tekrar konuşacam neler takacağını iyice öğrenim size tekrar başvurup başınızı ağrıtacam kusura bakmayın lütfen... çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için...

• 30cm dediğin için 12w7 dedim..amfi güçsüz ama ilerde başka amfi alırım dersen bunlarla idare edersin şimdilik.
  • bu Kadar ucuza bunLarı kacırma derim...Nefes bİle almadan hemen urunLere yapış
  • MB QUART verim alamazsın derken basın tokluğu dedikleri şeyden mi basın gücündenmi yoksa akustiğindenmi bahsettin acaba? senin bir önerin varmı bu konuda???
  • gücüyle alakalı bir durum..o amfi köprülenince 150w olur,subwoofer 750watt olduğu için sub.dan tam performans alamazsın,150wattlık bir subwoofer kadar çalar..
    ayrıca amfiyi limitlerinde kullanacağın için thd artar(kısaca ses bozulur) ve amfi çok ısınır,uzun süre dinlemeye gelmez..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.