Şimdi Ara

jj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenjiektazi -- 7 Ocak 2012; 12:46:24 >

• Biraz büyük ama yaptırma derim çünkü asla eskisi gibi olmuyor estetikten sonra yumruk falan yememen lazım çarpmaman lazım biryığın şey var
  • Benimkide büyük hocam.Yan profilden büyük duruyor aman salla
  • quote:

Biraz büyük ama yaptırma derim çünkü asla eskisi gibi olmuyor estetikten sonra yumruk falan yememen lazım çarpmaman lazım biryığın şey var

hocam doğru diyosun da iyi bir hocaya yaptırırsak bence sorun çıkmaz.
  • kaça patlıyomki ucuzsa yaptır
  • yaş kaç :D
  • hocam kafa şekli olarak arkadan hafif düz olduğu için daha da belirgin bu yüzden yaptırayım diyorum.
  • ee burnun çok gzel bence hem erkeğin burnu biraz büyük olmalı kadın gibi küçük olmamlı estetik sakın yapayım deme hem günah hemde çok mazeretli iş.
  • Bu kaçıncı konun? bıktım artık aynı burnu görmekten burnunda bişey yok birader sen burun görmemişsin
  • yaş 20.
  • Oha burna bak

Diyen olmadıkça yaptırma gerek yok bence gayet normal
  • Burnunuzda birşey yok. Benimki daha kötü ama kabullenecek böyle kabullensin. Ben de rahatsızım bu durumdan fakat nefes alamama gibi veya herhangi başka bir probleminiz yoksa değmez.
  • adın kim ??
  • Yüzünün tam şeklinin bilmiyorum ama bence sende karizmatik duruyo nefes alma problemin yoksa hiç dokunma derim.
  • Benimde burnumdan şikayetim var. Aslında şeklini seviyorum güzel duruyor fakat küçükken düştüm içerden kemik yamulmuş. nefes aldırmıyor. o yüzden yazın amelyat olcam. şekli değişmez değilmi ?
  • değişmez muhtemelen septoplasti ameliyatı olursun. iyi bi hocaya yaptır asistana yaptırma. ortalama 2000 tl ye mal olur eğer estetik olmıcaksan
    quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Benimde burnumdan şikayetim var. Aslında şeklini seviyorum güzel duruyor fakat küçükken düştüm içerden kemik yamulmuş. nefes aldırmıyor. o yüzden yazın amelyat olcam. şekli değişmez değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baseskool

değişmez muhtemelen septoplasti ameliyatı olursun. iyi bi hocaya yaptır asistana yaptırma. ortalama 2000 tl ye mal olur eğer estetik olmıcaksan
    quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Benimde burnumdan şikayetim var. Aslında şeklini seviyorum güzel duruyor fakat küçükken düştüm içerden kemik yamulmuş. nefes aldırmıyor. o yüzden yazın amelyat olcam. şekli değişmez değilmi ?

Tanıdık doktorlar var çok ucuza mal olcak sanırım. o kadar olcağını sanmıyorum
  • gerek yok on numara
  • Sağlık problemin yoksa gereksiz
  • Hocam benim yaş 19 ve yandan bakıldığında senin burnundan daha kemerli, bazen ayna karşısında çok büyük falan diyorum kendi kendi ama çok sorun etmemek lazım, bence senin ameliyatlık bir durumun yok. gayet normal o burun ;))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.