Şimdi Ara

JİLETLE SAKAL KESMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende sakal yok denebilir çeninin alt ve orta kısımlarında siyah tüyler var. Jiletle hepsini aldım uzama hızı artar mı?
    Veya gürleşmesi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gürleşir
  • Artar sert sert olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanla gürleşir sıklaşır sertleşir
  • kestiğin için ucu sert olur.
    çok çıkar hızlı çıkar falan bilimsel olarak kanıtlanmadı diye biliyorum
  • Arkadaşlar bana saçma gelıyor, jilet vurunca sakal neden sertleşir veya gürleşir cidden merak edıyorum ben 6 senedir sakal traşı oluyorum jiletle. Saçı kazıtınca saç gürleşmiyor artmıyor sakal nedne artsın bence yanlış inanıç var. Göğüs tüylerime hayatımda hiçbirşey vurmadım çok sertler gürler mesala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar bana saçma gelıyor, jilet vurunca sakal neden sertleşir veya gürleşir cidden merak edıyorum ben 6 senedir sakal traşı oluyorum jiletle. Saçı kazıtınca saç gürleşmiyor artmıyor sakal nedne artsın bence yanlış inanıç var. Göğüs tüylerime hayatımda hiçbirşey vurmadım çok sertler gürler mesala.

valla kardeşim saçını sıfıra neyle vurduruyosun bilmiyorum ama küçükken köyde benim saçımı permatik veya jilet gibi bişeyle sıfırlamışlardı saçlarım o zamandan beri aşırı gür şekil verilemez hale geldi lanet olsun o güne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Sakal Çıkarma
    11 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesme sakın odun gibi çıkar
  • Ben jiletle kesiyorum ama makineyle kesen arkadaşımla aynı hızda çıkıyor, sadece onun yumuşak benimki sert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sert olur ucu ama jiletle kes daha hızlı uzasın daha çok çıksın olayına inanmıyorum
  • Yazları sıcak kışları soğuk geçer [simage][/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkadaş bistüri ile etek kıllarını kesiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.