Şimdi Ara

Jiayu G4 Stoklarda (1G Modeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar jiayu official sitesinde 1gb ramli modelini satışa sunmuş..

http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-g4-mtk6589-quad-core-1g-ram-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-phone.html

2Gb ne zaman çıkar bilgim yok ama almak isteyenlere duyrulur..

• 21 gun fazladan beklerım dıyenler 15 martta 2 gb 3000 mah lı g4 u bekleyebılır
  • Sonunda en çok beklenen çinli stoklara girdi. Birileri alsa da bir intibamız olsa.
  • basic modeli 250$ ise advanced modeli 300-330$ gibi bir fiyattan çıkma ihtimali yüksek.

basic modelini bekleyen pandawill'den alım yapsın 7 gün sonra stokta olacak ve fiyat 219$.
  • advanced modelini bekleyeceğim..Tabi birde imei değiştirme yöntemini
  • advanced modelinin 3000 mah lık bataryası basic modeline uyar mı acaba?
    uyarsa ben basic alcam 218 dolar gayet iyi bir fiyat bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

advanced modelinin 3000 mah lık bataryası basic modeline uyar mı acaba?
    uyarsa ben basic alcam 218 dolar gayet iyi bir fiyat bence.

Arka kapaksız kullanacaksan belki olma ihtimali var :)
  • 1gb model bence alinmaz o batarya ile 1gun bile gitmez sarji hele 4cekirdek islemci ile birde bence ilk cikan urun alinmaz g3deki ekran problemini unutmamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazın ekranı gerçekten ips ve retinamı acaba?Bir arkadaş çin e gitti ve almak istiyorum onun vasıtasıyla bu cihazı.Şekil olarak çok güzel.Fiyat olarak ta güzel.Ama siyahı yok herhalde cihazın.Yada ben bulamadım bir görselini.Sizce alınırmı.Bu chipset daha az enerji harcıyormuş diye okumuştum.1 günü çıkarsa yeter bana.Çıkarmazmı ki?:)
  • mtk6589 da imei değiştirebilen var mı ? yada araştıran varmı mesela diğer ülkelerde durum nasıl?
  • mtk6589 da imei değiştirilemiyormu mtk6577 gibi ?
  • Aslinda bi dusundumde one x 1800 mah batarya ile gunu cikariyordu. Bu cihazda cikarir bence. Tabi kullanima gore degisir ama normal kullanimda yeterli olur bence. Yetmezse bide extra batarya ile sorun cozulur gibi. Ama ekran hala bende soru isareti. Dendigi gibi gorilla glass ips ve retina ise harika cihaz. Bir alan olsada sorularimizi cevaplasa:)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Aslinda bi dusundumde one x 1800 mah batarya ile gunu cikariyordu. Bu cihazda cikarir bence. Tabi kullanima gore degisir ama normal kullanimda yeterli olur bence. Yetmezse bide extra batarya ile sorun cozulur gibi. Ama ekran hala bende soru isareti. Dendigi gibi gorilla glass ips ve retina ise harika cihaz. Bir alan olsada sorularimizi cevaplasa:)))))

ekran konusunda g3'den daha iyi görünüyor batarya konusunda basic modeli 1 günü rahat çıkarır advanced modeli ise 2 günü rahat çıkarır tabi kullanıma bağlı değişir. kerneli de +/- etkili tabiki.
    ben motorola atrix telefonum ile (1930mah batarya) normal kullanımda 1.5 - 2 günü görüyorum (wifi tüm gün açık 1 saat kadar internet 50-60 sms 10-15dk konuşma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B173D8BE7 -- 24 Şubat 2013; 17:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

mtk6589 da imei değiştirilemiyormu mtk6577 gibi ?

??????
  • wifi de N desteği halen yok :(((( bluetooth hadi neyse diyorum. Umarım bu ürün ÇİFT SİM KARTLI dır. ( açıklamada dual sim deniyor )
    UMİ X1 alacaktım eğer yetişirse bütçeyi arttırmak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Şubat 2013; 20:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

wifi de N desteği halen yok :(((( bluetooth hadi neyse diyorum. Umarım bu ürün ÇİFT SİM KARTLI dır. ( açıklamada dual sim deniyor )

wifide N destegi nedir ne işe yarar olsa ne olmazsa ne kaybederiz bilgim yok ondan soruyorum
  • ilk cikan telefonu almak ne derece dogru olur bilemiyorum benim jiayi g3 herturlu isimi goruyor butun oyunlari kaldiriyor hizida gayet iyi degistirirmeyide dusunmuyorum ama jiayu kullanmayalar g4 alip bi denesinler g3gibi sorunsuz olursa belki dusunurum. ama ilk cikan telefon teretudum devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

wifi de N desteği halen yok :(((( bluetooth hadi neyse diyorum. Umarım bu ürün ÇİFT SİM KARTLI dır. ( açıklamada dual sim deniyor )

wifide N destegi nedir ne işe yarar olsa ne olmazsa ne kaybederiz bilgim yok ondan soruyorum

glonnas+nfc+dlna+wıfıdırect+bluetooth4+ndraft ve yenı cıkan ac teknolojık terım olsada sonradan eklenemıyor. Hatta lte veya otg ve mhl cok onemlı. N draft wıfı demek 6kat daha fazla kapsama alanı ve 6 kat a kadar daha fazla verı alıs verısı demek. Apple patentlı ve 3yıldır kullanıyorum. a-b-g ve n vardı artık htc one ıle ac de cıktı. Yanı 450mbps. Benım ıcın wıfı cekım ve 3g yı n draft olarak hot-spot yapmak onemlı. Bu 3g sebeke hızının 3 - 7 - 14 - 21 ve sımdı 43mbps olması gıbı hatta lte de bu hız 150mbps

• quote:

quote:

mtk6589 da imei değiştirilemiyormu mtk6577 gibi ?

??????

Cevap verebilecek bir allahın kulu yokmu yafff :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.