Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer Jiayu G4 basic modelini $250,00 den satarsa advanged modelini almayı düşünen biri olarak bu markadan uzak dururum. Basic $250 olursa Advanged modeli $300 ün üzerinde olur bence. Ön sipariş verenlerin inşallah iptal edilmez.
  • ben bu g4 advanced modelini pandawill sitesinden sipariş ettim fakat bu bekleme işinin uzaması beni rahatsız etti iptal etmek istiyorum. yalnız şöyle bir sorun var ben siteye üye olmadan paypal üzerinden sipariş verdim siparişin iptali için ne gibi bir yol izlemem gerekir bu konuda fikir verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum
    teşekkürler
    oceangoingmaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceangoingmaster -- 14 Mart 2013; 18:39:50 >
  • Bune lan onden Samsung S serisi Arkada İphone 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım jiayu g4 arıyorum bu aralar meşgulum sen ilgilenir misin diye rica etti . telefonun cıkıs tarihi ile alakalı birsey soylemedi . Bende çıktı sandım .Tam olarak piyasaya ne zaman çıkıyor bu telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Arkadaşım jiayu g4 arıyorum bu aralar meşgulum sen ilgilenir misin diye rica etti . telefonun cıkıs tarihi ile alakalı birsey soylemedi . Bende çıktı sandım .Tam olarak piyasaya ne zaman çıkıyor bu telefon?

şimdiye kadar benim bildiğim iki kere ertelendi çıkış tarihi. şu anda gözüken mart sonu ama büyük ihtimalle yine ertelenecek.
    oceangoingmaster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceangoingmaster

quote:

Arkadaşım jiayu g4 arıyorum bu aralar meşgulum sen ilgilenir misin diye rica etti . telefonun cıkıs tarihi ile alakalı birsey soylemedi . Bende çıktı sandım .Tam olarak piyasaya ne zaman çıkıyor bu telefon?

şimdiye kadar benim bildiğim iki kere ertelendi çıkış tarihi. şu anda gözüken mart sonu ama büyük ihtimalle yine ertelenecek.
    oceangoingmaster

çıkış tarihi 15 mart diye biliyorum ama yanlışmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

quote:

oceangoingmaster

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill)

pandawill'de mart sonu olarak belirtilmiş
    oceangoingmaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceangoingmaster -- 15 Mart 2013; 0:26:23 >

• getiren varsa eğer alıcıym arkadaşlar 10numara telefon 4cekrdek 2gb ram, 280dolar gels fiyat, kar etceginiz sekilde anlsrz Arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

getiren varsa eğer alıcıym arkadaşlar 10numara telefon 4cekrdek 2gb ram, 280dolar gels fiyat, kar etceginiz sekilde anlsrz Arkadaşlar

380$ den aşağı satan olmaz
    bu kadar hazır müşteri varken
  • quote:

ben bu g4 advanced modelini pandawill sitesinden sipariş ettim fakat bu bekleme işinin uzaması beni rahatsız etti iptal etmek istiyorum. yalnız şöyle bir sorun var ben siteye üye olmadan paypal üzerinden sipariş verdim siparişin iptali için ne gibi bir yol izlemem gerekir bu konuda fikir verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum
    teşekkürler
    oceangoingmaster

Paypal'a giriş yaptıktan sonra My account kısmında yaptığın işlemlerin listesi var. Listede işlemin yanında Details linki var. Oraya tıkla açılan listenin en sonunda bir link olacak oradan ürün gelmedi diye seçip şikayetini yazacaksın. ben bu şekilde yaptım iptal ettirdim. Geri ödeme yaptılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

quote:

oceangoingmaster

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill)

pandawill'de mart sonu olarak belirtilmiş
    oceangoingmaster

Pandawilldeki satış temsilcisi bana Mayıs diye tarih verdi. Sayfadaki tarih ön satışın bitiş tarihi. Gönderim tarihi değil. Gönderim için genelde Nisan ortası veya Mayıs deniliyor.

• ocak 18 (mutlu arkadas konuyu duyurdu) , subat , mart , nisan , mayis... simdiki aklim o zaman olsaydi kesinlikle 1gb lik baska bir model almistim.

• www.sanalpazar.com/Thl-W8-Quad-Core-Phone-1gb-Ram-8gb-Rom-5-Inch-Ips-1280x__isp6375045

bu modeli getien oldu mu arkadaşlar, g4 den tek eksi yönü ram 1gb , oda sorun yaratmaz pek,

kullanan arkaslar hissiyatı, hızı falan nsıl blgilendirseniz sevinirim

• Jiayu G4 ün tasarımı ve pili başka hiç bir telefonda yok. Ama bunu beklemekte insanı bunaltır.
    217$ a 5" 720p IPS HD ekranlı MTK6589 lu telefon siparişi veriyorum, yetti gayri!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Jiayu G4 ün tasarımı ve pili başka hiç bir telefonda yok. Ama bunu beklemekte insanı bunaltır.
    217$ a 5" 720p IPS HD ekranlı MTK6589 lu telefon siparişi veriyorum, yetti gayri!

link atar mısın hocam siparis etcegin telefonu

• RAm??
  • quote:

quote:

Jiayu G4 ün tasarımı ve pili başka hiç bir telefonda yok. Ama bunu beklemekte insanı bunaltır.

http://www.pandawill.com/caesar-h7500-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-50mp-front-camera-white-p71936.html

Bunun daha kaliteli versiyonları var, 248$ a.
    Ancak bunda 2800 mah pil var, bu fiyata yanında 2.ci pilde dahil olması güzel.

Ekran 1280x720P IPS (Gorilla glass yok ama), 1Gb ram, 4Gb flaş (ondan çalmışlar biraz) + microSD yuvası.

Adamlar bugün inceleme videosu yayınladı, ama uyanıklar videoyu hızlandırmışlar telefon süper hızlı gibi görünüyor ama değil. Standart MTK6589 işte.

• quote:

quote:

quote:

http://www.pandawill.com/caesar-h7500-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-50mp-front-camera-white-p71936.html

Bunun daha kaliteli versiyonları var, 248$ a.
    Ancak bunda 2800 mah pil var, bu fiyata yanında 2.ci pilde dahil olması güzel.

Ekran 1280x720P IPS (Gorilla glass yok ama), 1Gb ram, 4Gb flaş (ondan çalmışlar biraz) + microSD yuvası.

Adamlar bugün inceleme videosu yayınladı, ama uyanıklar videoyu hızlandırmışlar telefon süper hızlı gibi görünüyor ama değil. Standart MTK6589 işte.

kayıtlı imeisi işlenmis falan olarak ne kadar maal olur hocam bize bu tahminen, 4cekirdek olması güzel , g4 ün gelmesine cok var daha bende bska modellr arayışındayım suan,

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-11-galaxy-note2-plus1,6-ghz-plusquad-core-plus2-gb-rem-plussifir-plusaninda-kargo-116659963/detay/

Bu urun neden bu kadar ucuz sizce ? Adam pasa pasa antutu incelemesini koymus. 2010mb ram , 12,2gb hafiza(16gb); bildigin 1.6ghz quad core. Hem de super amoled plus. Tek eksisi 5.3 inc olmasi. Anlamadim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-11-galaxy-note2-plus1,6-ghz-plusquad-core-plus2-gb-rem-plussifir-plusaninda-kargo-116659963/detay/

Bu urun neden bu kadar ucuz sizce ? Adam pasa pasa antutu incelemesini koymus. 2010mb ram , 12,2gb hafiza(16gb); bildigin 1.6ghz quad core. Hem de super amoled plus. Tek eksisi 5.3 inc olmasi. Anlamadim gitti.

buyuk ıhtımal ortada bır sakatlık var, ya urunun dosyaları ıle oynanıp 512mb ramı 2 gb vb degıstırmeler yapıldı yada baska bıse var

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sunsang-n7100-note2-plus2-gb-rem-plus8-mp-plus1280x720-plussifir-116940184/detay

bır yem atıyım adanadayım elden almak ıstıyorum dıye ne dıcek bakalım,

fakat akıl var mantık var çınde bıle 2 gb ramlı telefonlar 400 tl cıvarına satılıyorken ?
    m
    not: 64 tane referansı varmış cok ılgınç geldı bana acıkcası bır araştıralım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 15 Mart 2013; 15:33:13 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.