Şimdi Ara

Jetta Yerine C4 aldım! (Fiyat Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile aracı olarak çok uzun araştırmalarım (1 yıl) sonucu jetta yerine yeni c4 aldım,yaklaşık 1 hafta oldu.Aracım exclusive 1.6 e-HDI.

Çok uzun süre kullanmayı planladığım için,iki aracıda kiraladım ve neredeyse bir gün boyunca (200-250km) kullandım.Dizel + Otomatik Full.

1) Jettayı DSG ve geniş bagajı için istiyordum ancak C4 ün bagajı daha kullanışlı çıktı...

2) C4 içi bir hayli geniş,ufaklığı havalara rahatca kaldırabildim,jetta biraz daha alçak tavan.

3)Eski büyük tüplü televizyonu bile bagaja koyabiliyorum,sedan araçta bu mümkün değil...Ancak uzunlamasına sedan avantajlı görünsede ,bir sörf tattası koymayacağım bagaja sonuçta.Koyacaksamda koltuğun birini yatırırım:D

4)Sürüş konforu jetta DSG de hiç hissedilmiyor diyorlar ancak vites geçişlerinde bir çok kararsızlık yaşadım,C4 de kararsızlık yok ancak biraz daha fazla vites geçişleri hissediliyor(1-2 geçişleri)

5)C4 ün içi inanılmaz kalite ,çok şaırtıcıydı benim için.Jettada düşük kaliteyi hissediyorsunuz.

Sonuçta arada 15.000 TL fark vardı,bu tutar cebimde kaldı...Şu ana kadar herşey yolunda....Aracı kullandıkça sizle paylaşmak istiyorum.

Araç : Beyaz Exclusive 1.6 e-HDI MCP+Kör Nokta

Aldığım fiyat : 54.250 TL (Trafik sigortasını onlar,MTV ben ödedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etnaxy -- 27 Mayıs 2012; 22:14:57 >

• 5. maddeyi ben sürekli söylüyordum forumda, herkes "hadi be olur mu öyle şey bir tarafta vosvogen kalitesi bir tarafta fransız adiliği" falan dediler.

Tamam Fransızları sevmiyor olabilirsin ama YENİ C4'ün iç mekanında kullanılan malzemeler sınıfının üstünde bir kaliteye sahip gerçekten.

3. madde de aynı şekilde, Hatchback bagajı her zaman daha kullanışlıdır, daha küçük olabilir ama daha kullanışlıdır. Bir kere sedan araçta yükleme ağzı var, her şeyi koyamıyorsun. Hatchbackte aç bagajı, ortadaki şeyi de kaldır al sana kocaman bagaj
    DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR
  • Hayırlı uğurlu , kazasız belasız sürüşler...

bu kıyasta C4 ü tercih ettiğiniz için şimdi pişman olmayacağınız gibi ilerde de pişman olmayacaksınız...

İyi bir tespitte yapmışsınız sedan bagajlar çoğu araçlarda kullanışsız olabiliyor.Focusun sedan bagajı benim için son nokta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagaj konusunda hb araç daha kullanışlı. 2005 model hb corollanın bagajı b sınıfı hb lerden bile ufak (286 litre mi ne) ama sedan bir araçta ikeadan aldığım poang diye koltuğu monte edilmiş halde sedan araçta taşıyamazken hb araçta taşıyabiliyorum. çünkü koltuk sedan aracın bagajına yükseklik olarak sığmıyor. ama ufacık bagaja sahip corollada koltukları yatırıp bagaj perdesini çıkardın mı rahatça sığıyor.

eski hbllerin bagajları ufaktı, ama yeni nesil araçlarda sedanlara yaklaştılar hacim konusunda ve daha kullanışlılar.

Benim gorusum yanlis tercih citroeni hic sevmiyorum belki bununda etkisi vardir frAnsiz diyince aklima sadece reno geliyor

• Bende comfort plus 1.6 e-hdi mcp olan modelindne alıyorum.Citroene karar verirken çoğu kişiden bu markayla ilgili hep kötü şeyler duymuştum.Açıkçası birazda karasızdım ama okuduğum kullnacı yorumları ve yerinde gidip görmem kafamdaki olumsuz düşüncleri atmaya yetti.Aracın gelemsini bekliyoruz şuan.Aracı kötülemeden yada övmeden önce test etmenizi öneririm ;)

Bu arada buda dizel c4 ten örnek bir yakıt verisi(bana ait değil,internette buldum) ;

• C4 şu an bir çok c segmenti arabadan iyidir emin olabilirsiniz.

Lakin yerine büyük ihtimal LPG uyumlu dolu bir New Civic tercih ederdim.

C4'e içim ısınmadı bir türlü.
    şunuda unutmayalım ki wv ikinci eli citroenden çok daha üstün.

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

donanım almayın, araba alın diye defalarca söylendi bu forumda, ve siz gidip donanım almışsınız. volkswagen güvenlik, konfor ve sağlamlık vaat ederken c4 sadece ucuzluk vaat ediyor, ilk uzun yolda yolda kalırsanız şaşırmayın, 2 yıla da dağılmaya başlar.

the bomp has been planted

bu forumda jetta diyeni taşlarlar.

Orijinalden alıntı: Styric

C4 şu an bir çok c segmenti arabadan iyidir emin olabilirsiniz.

Mesela hangi c sinifi aractan iyi

Orijinalden alıntı: etnaxy

Çok uzun süre kullanmayı planladığım için

bunun için şansa ihtiyacın olacak gibi, iyi şanslar :)

yinede hayırlı olsun .
    Paran varsa Japon, yoksa alman.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

donanım almayın, araba alın diye defalarca söylendi bu forumda, ve siz gidip donanım almışsınız. volkswagen güvenlik, konfor ve sağlamlık vaat ederken c4 sadece ucuzluk vaat ediyor, ilk uzun yolda yolda kalırsanız şaşırmayın, 2 yıla da dağılmaya başlar.

the bomp has been planted

bu forumda jetta diyeni taşlarlar.

yıllar geçti ama farkına varamadınız hala jetta diyeni değil gerçekle alakası olmayan hurafe nitelikte beyanda bulunduğunuz zaman taşlanıyosunuz

bakuş-gamlının söyledikleri hurafeden öteye gitmiyor

• Çok güzel bir araç almışsınız,güle güle kullanın kazasız,cezasız.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.