Şimdi Ara

Jetta trendline değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 model 1.4 tsi manuel 40bin km temiz ufak boyalı değişensiz bir jetta bulduk. Araç 2015 trendline yani en boş paket. Park sensörü,hız sabitleme,sis farı yok. Ama araba tertemiz ve düşük km. Fiyatı 77 yazmış fakat babam dün 74 e düşürdü 70 e teklif verdi şuan araştırıyoruz. Sizce bu paralara değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayımOmen -- 6 Mayıs 2019; 11:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde donanıma değil arabaya bakarım da o kadar para verip şahin gibi bomboş bi direksiyon da almazdım.

Ha piyasadan baya aşağıdır alınır o ayrı.

Acele etmeyin araç alırken, siz araba temiz diye kaçırmak istemiyosunuz ama illa jetta olacaksa hiç yoktan comfortline olsun.

O paralara Focus 3,5 bulunabilir.
    En boşunda bile bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, hız limitleyici, yokuş kalkış desteği, fonksiyonel direksiyon standart.
  • Up

• o paraya ne kadar donanımlı araçlar var bir bilseniz... bence boşverin ama siz bilirsiniz tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 6 Mayıs 2019; 11:14:34 >
  • Tercih meselesi, mesela ben 1.16 yı hız sabitlemesi olmadığını bilerek aldım. Ancak spesifik bir özelliği olmayan aracı boş donanım almazdım açıkçası.
  • 40 bin km 800tl hasar kayıtlı araba için 74 sizce değmez mi. Piyasada temiz arabalar uçuk

• araba temizmiş ama hakikaten bomboş bir donanım... açıkçası tercih meselesi eğer donanıma ihtiyacım yok diyorsanız düşünülebilir...
  • Son 5 yıldır comfortlıne jetta kullanıyorum, jetta hatta vw bence trend alınmaz(belki passat)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mi corolla mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam her şey donanım demek değil. Fiyat konusu kafanıza yattıysa jetta çok oturaklı, kaliteli bir araç.

• Hocam siz bilirsiniz ama trendline plus alsaniz en azindan sis fari çelik jant park sensoru iyi olur çok boş olmaz en azindan.

• 1.2 tsi,1.4 tsi,1.6 tdi mı hangi motor seçenegi belli degil. Otomatik mi manuel mi belli degil?

2015 40 binde trendline deger mi degmez mi? Motor ve şanzuman fiyatı etkilemiyor galiba
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Aceleden yazmayı unutmuşum iyi hatırlattınız güncelledim.

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.4 tsi motor baktığım araba yakıt tüketimleri nasıl bu arabanın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SayımOmen

Hocam 1.4 tsi motor baktığım araba yakıt tüketimleri nasıl bu arabanın ?
    çok sık trafikte 8 9 litre gorur normalde 6 7 arasi uzun yol 5 yakar iyi motor az yakar çok kaçar.

• Hocam benimki de 1.4 dsg 125 bg

Sehir dısı 110-120 arası 5.5-5.8

Sehit içi 20kmh ortalam hız 8.5-9 bandında yakar

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Sonradan hız sabitleyici ve park sensörü taktırılır mı. Maliyeti çok yüksek mi?

• Hız sabitleme sis farı olmazsa olmaz şeyler değil . ( Hatta muayeneden geçeceğini bilsem sis farlarını söktüreceğim ızgara içinde hiç hoşuma gitmiyor görüntüsü )

He 74 bin lira için bencede yazık günah benim tercihim olmaz. Boşu 74 donanımlısı 90 olsun yine tercih sebebim olmaz o paralara daha iyi alternatifler var ancak km takıntısı varsa elbette yapacak birşey yok. İçinize sindikten sonra park sensörü taktırmakta sis farı taktırmakta gayet basit işler
  • Genelde donanıma değil arabaya bakarım da o kadar para verip şahin gibi bomboş bi direksiyon da almazdım.

Ha piyasadan baya aşağıdır alınır o ayrı.

Acele etmeyin araç alırken, siz araba temiz diye kaçırmak istemiyosunuz ama illa jetta olacaksa hiç yoktan comfortline olsun.

O paralara Focus 3,5 bulunabilir.
    En boşunda bile bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, hız limitleyici, yokuş kalkış desteği, fonksiyonel direksiyon standart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Bu arabayı alırsak temizliği konforu ve imajı için alıcaz. Donanımı kafamıza takmazsak 72-74 verilir mi. Bütün donanımlarda konfor ses yalıtımı aynı.

• Bu paralar bu araca bal gibi de verilir. Sen bakma verilmez diyenlere. Keske donanimi comfortline olsaydi. Ama bu sefer de bu paralara alamazdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayımOmen

Bu arabayı alırsak temizliği konforu ve imajı için alıcaz. Donanımı kafamıza takmazsak 72-74 verilir mi. Bütün donanımlarda konfor ses yalıtımı aynı.
    Beni yanlış anlama da jettayla imaj mı olur, basit aile arabası bunlar.
    Düzeltme yapıyorum bulduğum ilan düşük modelmiş.

Az daha düşürebilirseniz iyi olur,
    Sevmesem de zarar ettirecek araba değil jetta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 6 Mayıs 2019; 12:38:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.