< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayımOmen -- 6 Mayıs 2019; 11:44:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayımOmen -- 6 Mayıs 2019; 11:44:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beni yanlış anlama da jettayla imaj mı olur, basit aile arabası bunlar.
Düzeltme yapıyorum bulduğum ilan düşük modelmiş. Az daha düşürebilirseniz iyi olur, Sevmesem de zarar ettirecek araba değil jetta. |
o paraya ne kadar donanımlı araçlar var bir bilseniz... bence boşverin ama siz bilirsiniz tabi...
|
Genelde donanıma değil arabaya bakarım da o kadar para verip şahin gibi bomboş bi direksiyon da almazdım.
Ha piyasadan baya aşağıdır alınır o ayrı. Acele etmeyin araç alırken, siz araba temiz diye kaçırmak istemiyosunuz ama illa jetta olacaksa hiç yoktan comfortline olsun. O paralara Focus 3,5 bulunabilir. En boşunda bile bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, hız limitleyici, yokuş kalkış desteği, fonksiyonel direksiyon standart. |
umarım jetta'nın focustan ve diğer emsallerinden kalitesiz olduğunu biliyorsun
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 6 Mayıs 2019; 11:14:34 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 6 Mayıs 2019; 12:38:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |