Şimdi Ara

Jetta sıra sorunsalı bitebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ayında araba almaya karar verdim. Yeni Jetta'nın kasasına kelimenin tam manasıyla vuruldum, incelemek ve almak için gittiğimde 3 ay bekliceksin dediler, bekleme olayı canımı sıktı. Maddi pürüzler ve diğer modelleri inceleyeyim derken Haziran oldu. Tekrar Ankara Konya Yolundaki Doğuş'a gittim, bu sefer sıranın 6 ay olduğunu söylediler. Üstelik fiyat garantisi vermiyorlardı. Gene sipariş vermedim ve diğer modellere bakmaya devam ettim. Bu arada aracın fiyatı 65.000 lere geldi. Aynı segmentteki tüm modeller üzerinde düşünüp test yapmama rağmen gördüm ki bir türlü başka aracı almaya gönlüm el vermiyor. Ağustos ortalarında 2012 Haziran ayında gelecek dedikleri dizel manuel Jetta için için yazdırdım. Gene fiyat garantisi yoktu, Doğus Oto'da Jetta alacam diyenleri sallamıyorlardı, nasıl olsa müşteri çok diyip yüzünüze bile bakmıyorlardı. Bu arada sahibinden.com'da bu olayı bilen, önceden sıraya girip alan galericilerden biri liste fiyatına satıyordu. Anlaştık ve arabayı galericiden aldım.

Veeeee 10.09.2011 Cumartesi, telefonum çaldı, bilmediğim bir sabit numara arıyordu. Karşı tarafta 3 sefer yanına gittiğimde beni sallamayan Doğuş Oto satış temsilcisi en yumuşak ses tonuyla halimi hatrımı sordu ve 1 aracın boşa çıktığını almak isteyip istemediğimi sordu. Bende araba aldım dedim ve kapattım.

Özetle: Bayramdan önce 10 ay sıra veren Doğuş Oto, bayram zamlarından sonra boşa çıkan araç için aradı. Tabi ki vazgeçen ne kadar çoktur, tüm sıra bekleyenler vaz mı geçti bilemem. Ama ortada bir gerçek var ki VW Jetta fiyatı için psikolojik sınırı çoktan aştı insanlar artık vazgeçmeye başlamış.

Jetta almak isteyen ve sıra olayından dolayı başka araç düşünen arkadaşlar varsa biraz beklesinler, fiyat düşecektir bence, sıra olayı da 3 ayı geçmeyecektir şahsi kanaatimce....

• Jetta tercihi gerçekten enteresan.
    1.4 tsi trendline Golf 43300, aynı motor ve donanıma sahip Jetta 49600.

Golf her yönüyle Jetta'dan daha kaliteli ve Alman üretim.
    Tamam Jetta şık bir araç ve milletimiz sedan araç seviyor ancak daha kalitesiz olana 6300tl fazla vermek biraz fazla.
    Kapı içleri B sınıfı Polo ile aynı, Golf'ün kapı içleri ise Passat'a yakın seviyede.
    Hep söylemişimdir, Jetta Polo'nun büyüğü, Golf Passat'ın küçüğüdür diye..

Doğuş tabi işi biliyor; Nasıl olsa gidiyor, o zaman bas zammı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Jetta tercihi gerçekten enteresan.

Tamam Jetta şık bir araç ve milletimiz sedan araç seviyor ancak daha kalitesiz olana 6300tl fazla vermek biraz fazla.
    Kapı içleri B sınıfı Polo ile aynı, Golf'ün kapı içleri ise Passat'a yakın seviyede.

jetta sedan olmasından dolayı daha cazip geliyor.müşteri varsa kazığı geçir doğuş otonun anlayışı.

zamlardan dolayı vazgeçen çok olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 12 Eylül 2011; 11:53:16 >

• Yola devamm, bir benzinin fiyatı artar birde vw nin.....
  • quote:

sedan alan birine hb niye almadın demek biraz enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

quote:

sedan alan birine hb niye almadın demek biraz enteresan.

Gereğinden pahalıya satılıyor demek istiyorum, talep olduğu için Doğuş da veriyor zammı diyorum.
    Bunu da aynı markanın aynı segment başka bir aracı ile kıyaslayarak anlatmak istedim.
    Zaten mesajda da yazdım, bizim millet sedan seviyor Doğuş da bunu kullanıyor diye.

• 65bin jettayamı verilir ya....Ona verecegin paraya git VoLVO S40 Dizel manuel al daha iyi bence..

S40 D2 Dizel 1560 cc 115 hp Düz :63.430

S40 DRIVe Start/Stop Dizel 1560 cc 115 hp Düz :65.670

Jetta sıra sorunsalı bitebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 12 Eylül 2011; 12:58:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu bunu bilmemde 65 bin lirayı Jetta'ya verene allah akıl fikir versin.
    65 bine C sınıfı
  • Adana VW Yetkili Bayi AYKAN'da 2012 model 1.4 TSI 122 HP Comfortline B7 kasa Yeni PASSAT var, hem de Şeker Beyazı.

İlginçtir ki ön camında plastikten yapılma üçgen "BU VOLKSWAGEN'İN ARTIK SAHİBİ VAR" levhasını koymamışlar.

Araç var, ama aracın fiyatı da var: 65.400 TL
  • Sedan alan birine hb neden almadın demenin neresi enterasan? Avrupa'da pek çok modelin sedanı üretilmiyor bile... (C4, 308, Megane... Golf'ün de sedanı Avrupa'da değil, Meksika'da üretiliyor) Sonuçta Golf ile Jetta arasında ciddi kalite farkı da var. O halde bagaj ihtiyacı fazla olmayan birisi için hb yani Golf her yönden daha mantıklı. (Bagaj için de aslında SW almak lazım ama klişeleri aşmak zor maalesef...)

Ayrıca gelen 1 iptale dayalı telefonla "Jetta müşterileri vazgeçiyorlar" diyemezsiniz. Böyle 1 örnekle tüme varırsak, işin içinden zor çıkarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 12 Eylül 2011; 13:05:20 >
  • @nirvana82

şahsınıza alınmayın ama sizin gibi müşteriler olduktan sonra hiç kimsenin doğuşotoya laf söyleme hakkı yok
  • Jetta yanılmıyorsal 50 'nin altındaydı bir kaç ay önce. Sen millete araç temin etmez, sıra verir bir de üzerine fiyat tırmandırırsan psikolojik sınırı aşar tabiki.

Araba almayı kesmek yalzım, tüm firmalarda çok ciddi bir zamlanma söz konusu.
  • 65000e jetta error!! error!! error!!

• sorunsal sorunsalı ne zaman bitecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

sorunsal sorunsalı ne zaman bitecek acaba?

Kafamda yaklaşık 1 milyon sözcük var ama sorunsal bende de sorunsal olmaya başladı.

Belgegeçer, sorunsal, Avro, ...

amblem - belirtke
    aspiratör - emmeç
    banliyö - yörekent
    bypass - köprüleme
    billboard - duyurumluk
    çip - yonga
    dart - oklama
    duayen - aksakal
    ekspres - özel ulak
    eküri - ahırdaş
    gurme - tatbilir
    happy hour - indirim saatleri
    kapora - güvenmelik
    klip - görümsetme
    light - yeğni
    lot - tutam
    metroseksüel - bakımlı erkek
    migren - yarım baş ağrısı
    navigasyon - yolbul
    ordövr - yemekaltı
    panik - ürkü
    prime time - altın saatler
    raket - vuraç
    reenkarnasyon - ruh göçü
    self-servis - seçal
    sürpriz - şaşırtı
    terör - yıldırı
    tirbuşon - burgu
    tribün - sekilik
    türbülans - burgaç
    ultrason - yansılanım
    voleybol - uçan top
    zapping – geçgeç

• jatta fiyatları her modelde 10 bin lira fazla. böyle olduğu halde sıra bekliyor insanlar. paramla rezil oluyorum, buna denir. yani, insanın şöyle diyesi geliyor" alahım, gönderiyorsun ama niye takip etmiyorsun".
  • 65.000'e Jetta Değil ->S40 DRIVe Start/Stop
  • Benim anlayamadigim bir nokta var siz urunu alacagim diyerek kapora birakiyorsunuz, ama urunun fiyati sabitlenmiyor. Sonra vazgectiginizde de Kapora yaniyor oyle mi ?

Bu isin icinde bir hukuksuzluk yok mu sizce de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Jetta zaten VW'nin gözünde hiç bir zaman ön planda olmadı ki...

Dünya çapında düşündüğümüzde Golf'ün C sınıfı standartlarını belirlemede ciddi bir ağırlığı var.

D sınıfında da Passat ile kendisini temsil ediyor. Ve bu araçlara önem vererek üretimini devam ettiriyor.

Jetta'nın üretim yeri bile, kendisine verilen önemi gösteriyor.

Jetta VW için nedir yahu? Türkiye gibi ülkeler için C-sınıfı sedan ihtiyacını karşılamak için araya serpiştirilmiş, serpme bir modeldir. En bariz kanıtı, kapı iç döşemeleridir. Ya Golf alın, ya Passat. Şahsi görüşüm: Bu fiyata satıldığı müddetçe Jetta'ya yaklaşmayın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.