Şimdi Ara

JETTA SİPARİŞ TAKİP SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi jetta 1.2 tsi highline + sunroof siparişi vermiştik. Aracın teslimi kasımda olucağı söylendi bugün vede bir sipariş numarası verildi. Başka konularda okuduğuma göre bir siteden aracın durumunu görebiliyormuşuz. Nedir bu sitenin adı nasıl çalışır ? Yardımcı olabilicek varmı ?

• Kasım mı? o zamana dek o aracın fiyatı 60bintlyi de bulur, hem kasım ayında da 2013 model arabada alınmazki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyaskym

Arkadaşlar bildiğiniz gibi jetta 1.2 tsi highline + sunroof siparişi vermiştik. Aracın teslimi kasımda olucağı söylendi bugün vede bir sipariş numarası verildi. Başka konularda okuduğuma göre bir siteden aracın durumunu görebiliyormuşuz. Nedir bu sitenin adı nasıl çalışır ? Yardımcı olabilicek varmı ?

Vay arkadas adam sıfır araba almak için 1 yılın yarısını bekliyor dddddd daha neler görez bakalım hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onu alana kadar araba yaşlanır hahahaaa

• Cevaplara bakın şaka gibi ya forumun cıvığı çıktı. Ben aracı almışım şikayetim yok size ne ? Ben halimden memnunum size adam gibi bişey soruyorum cevaplara bak !
  • sıra beklenir ama anlamıyorum, doğuş gelecek en ufak zammı yansıttıktan sonra beklemenin ne manası var onu anlamıyorum, zaten kasım-aralık ayında genel trend olarak araçların fiyatı da düşüyor.
  • Hangi kargoyla geliyorsa onun sitesinden bakin.

DHL,FedEx....vs.

İnsallah gumrukte takilmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acıyorum be
  • Hade dizelini anladıkta benzinli içinde mi sıra var.
    Yakacam kendi arabamı bu yüzden
  • Allah akıl fikir versin ne dim ...
  • vw.tr nin sitesinde canli destek gibi bir bolum var orasi online yani aktifken siparis numarinizi bildirerek arac hakkinda bilgi alabiliyorsunuz galiba, ben oyle biliyorum

• Yorumlar canınınızı sıkacağa benziyor keşke hiç sormasaydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

vw.tr nin sitesinde canli destek gibi bir bolum var orasi online yani aktifken siparis numarinizi bildirerek arac hakkinda bilgi alabiliyorsunuz galiba, ben oyle biliyorum

Teşekkürler hocam yarın bilgi alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Yorumlar canınınızı sıkacağa benziyor keşke hiç sormasaydınız

Pişman oldum zaten hocam. Küfür edip kendimi banlatmaktan çekinmem ama mübarek ramazandayız.
  • quote:

Arkadaşlar bildiğiniz gibi jetta 1.2 tsi highline + sunroof siparişi vermiştik. Aracın teslimi kasımda olucağı söylendi bugün vede bir sipariş numarası verildi. Başka konularda okuduğuma göre bir siteden aracın durumunu görebiliyormuşuz. Nedir bu sitenin adı nasıl çalışır ? Yardımcı olabilicek varmı ?

sipariş numarasını verseler ne olur ki?aracın geleceği zaman diliminde plazayla temasa geçersiniz biter gider.
    Takılmayın böyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

sipariş numarasını verseler ne olur ki?aracın geleceği zaman diliminde plazayla temasa geçersiniz biter gider.
    Takılmayın böyle şeylere.

Hocamm en azından aracın ne zaman hangi aşamada olduğunu görebiliyormuşuz. Bende merak ettim bu kadar.
  • quote:

Hocamm en azından aracın ne zaman hangi aşamada olduğunu görebiliyormuşuz. Bende merak ettim bu kadar.

bu tarz konular polemik çıkarır ki çıkarmış.
    O açıdan arabanın aşamasını maşamasını boşverin,gelmesine dünya kadar zaman var daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bu tarz konular polemik çıkarır ki çıkarmış.
    O açıdan arabanın aşamasını maşamasını boşverin,gelmesine dünya kadar zaman var daha.

Normalde polemik çıkarıcak bir konu değil hocam ben kararımı vermişim almışım arabayı ne gerek var polemik yaratmaya ?
    Okullar tatil olunca forum bozuldu anlaşılan.
  • Acıyorum ya gerçekten bak valla acıyoruum
  • Millet'i alınan bütün Vw araçları içlerini açıtıyor. Adam aracını almış siz daha neyin peşindesiniz. Biride bir yorumu 3 cevap atarak yazmış zaten mesaj kasma derdinde.
    Bu kadar Anti Vw'cilik olmaz yazık. O değil o kadar marka zam yaptı hiç bu kadar laf edilmedi.

------------

Bu arada hocam size verilen o sipariş numarası ile bir yetkili servisi arayıp araç eğer gemiye yüklendi ise nerede olduğunu söylüyormuş.

Ayrıca bu sitedenhttp://www.marinetraffic.com/ yetkili servisten sizin aracınızın hangi isimli gemi ile geldiğini öğrenin tabi araç gemiye yüklendiyse sürekli bu siteden takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 11 Temmuz 2013; 0:56:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.