Şimdi Ara

JETTA 2.EL FİYATLARI ( ALDIĞIMIZ--ÇEVREMİZDE SATILAN ) )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KENDİ ALDIĞIMIZ VEYA YAKINIMIZDA SATILAN JETTALARIN FİYATLARINI İL-MODEL YILI -MOTOR VE AKSESUAR DURUMLARI - BOYALI VE DEĞİŞENİ OLUP OLMADIĞINI BELİRTEREK YAZALIM GÜNCEL JETTA FİYATLARINDAN HABERDAR OLALIM

• ilki benden komşum sattı 2006 model 1.6 midiline 86000 km deydi fiyatı 26 000 tl araba temiz fakat sağ ön çamurluğu değişmiş oldugu için almadım

mevzu vatan olunca gerisi teferruat
  • takip edeceğim bir konu
    çok dikkatimi çekmeye başladı bu jettalar,
    kısmetse yaza doğru, jetta, corolla, vectra, focus, megane türü bir araç bakacağım
  • bi arkadaş sattı 2007 hatasız granit mavisi 27500 e.araç ankaradaydı.
  • benim jetta satılıktır 2006 confortline, FSI 115 hp, açılır tavan, 42500 km, metalik gümüş,içi siyah,hatasız temiz.ankara plaka.33.000 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turati

benim jetta satılıktır 2006 confortline, FSI 115 hp, açılır tavan, 42500 km, metalik gümüş,içi siyah,hatasız temiz.ankara plaka.33.000 tl.

fiyat abartılı değilmi 5 yaşındaki bir araç için???
    kasko değer listesinde çıkan fiyat 28400 tl haberiniz olsun.
  • Bencede abartılı o araba 27-28 000 tl ralığında olabilir niçin internette fiyatlar böyle abartılıyor 2.el arabayı sıfırından pahalı yazanlara bile rastladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta sattım 37250 ye. 2008 jetta 1.4 tsi comfortline dsg 55.000 de kazasız çok temiz.
  • Selamlar Degerli Jetta Kullanicilari

Sizlere bir sorum olacak yakin zaman icinde 1.6 TDI DSG sanziman 105 hp jetta comfortline siparisi vermeyi dusunuyorum. Bende bu ozelliklere sahip yeni jettanin kesinlikle bu fiyatlara alinamayacagini dusunenlerdenim. Ayrica yeni model demek yeni problemler yeni arizalar demek. Ayrica dizel otomatik bir versiyon istedigim icin yeni aracta bunun ne zaman gelecegi belli degil. Biliyorsunuz firmalar genellikle dizel otomatik versiyonlari en son olarak getiriyorlar. Benim size sorum boylesine full bir donanima sahip bir arabada aynalarin elektriki olarak acilip kapanmadigi. Cunku full donanim seviyesinde bile bununla ilgili hic bir bilgi bulamadim. Acaba jettada boyle bir ozellik yokmu? Cevap veren arkadaslarima simdiden tesekkur ederim.
  • 2010 model 10 binde 1.6 tdi primeline aldık 39 küsüre bilginize ..
  • jetta comfort 1.4 TSİ Twinchargerim var 35000km de 39 liradan 1 kuruş aşağıya vermezdim .şuan zaten satılık değil çok memnunum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.