Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından GSM/3G sürücüsünü çıkarabilseler de telefon kullanılabilse
  • aynen öyle kamera falan umrum dışı :) sim olsun konuşulsun mesaj atılsın yeter. En azından androidim var diyim :
  • yokmu yeni bişeyler
  • Mesajım bulunsun ;)
    Hocam kolay gelsin, jetdroid çalışmasının en kısa sürede bitmesini temenni ediyorum.Çok güzel bir deneyim olucak.
    Böyle güzel bi telefoun, samsung un dandik işletim sistemiyle heba edilmesini izlemek çok kötü.
    Telefonu android kurduktan sonra kullanmaya başlayacağız, tam sürümünü beklemedeyim.

Biraz alakasız olacak ama bana doodle jump ı ve install.html dosyasını pm atabilecek kimse varmı bu oyunu oynamak istiyorum bi türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quwanch

Mesajım bulunsun ;)
    Hocam kolay gelsin, jetdroid çalışmasının en kısa sürede bitmesini temenni ediyorum.Çok güzel bir deneyim olucak.
    Böyle güzel bi telefoun, samsung un dandik işletim sistemiyle heba edilmesini izlemek çok kötü.
    Telefonu android kurduktan sonra kullanmaya başlayacağız, tam sürümünü beklemedeyim.

Biraz alakasız olacak ama bana doodle jump ı ve install.html dosyasını pm atabilecek kimse varmı bu oyunu oynamak istiyorum bi türlü bulamadım.

Hocam Allah aşkına biraz hızlı tutun elinizi kafayı yiycem nerdeyse.
    En azından bir Allahın kulu çıkıpta java pro kurmayı öğretse en azından java prolarla yetiniriz ama olmuyo yav.Daha bir tanbe java oyun kuramadım, desteklenmeyen dosya biçimi falan diye hata veriyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaşım ben sana bildiklerim ile yardımcı olayım
    1.easy java olan firmware kur.
    2.new pc studio ile telefonu usb ile bağlantı kur daha sonra istedğin yere jar uzantılı dosyayı at gelen soruyu evet de geç sonra telefon diğer dosyalar bölümüne gir yükle.(en kolayı)
    3.O da olmadı herhangi bir upload sitesini kullanarak yükleyeceğin dosyayı siteye yükle (mynet gmail gibi siteler olabilir) oradan telefon ile internete gir ve indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultan22 -- 18 Mayıs 2011; 14:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultan22

arkadaşım ben sana bildiklerim ile yardımcı olayım
    2.new pc studio ile telefonu usb ile bağlantı kur daha sonra istedğin yere jar uzantılı dosyayı at gelen soruyu evet de geç sonra telefon diğer dosyalar bölümüne gir yükle.(en kolayı)
    3.O da olmadı herhangi bir upload sitesini kullanarak yükleyeceğin dosyayı siteye yükle (mynet gmail gibi siteler olabilir) oradan telefon ile internete gir ve indir.

Benim telefon s8003 değil s8000 imiş.Değişen bi teknik özellik yok gördüğüm kadarıyla ama Buna göre bana bi new pc studio link verirmisiniz ?
  • hafıza kartını nasıl düzeltebilirim
  • ubuntu ilehttp://a.imageshack.us/img836/6526/fat32.png

biçimlendirerek yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quwanch

quote:

Orijinalden alıntı: sultan22

arkadaşım ben sana bildiklerim ile yardımcı olayım

Benim telefon s8003 değil s8000 imiş.Değişen bi teknik özellik yok gördüğüm kadarıyla ama Buna göre bana bi new pc studio link verirmisiniz ?

s8000 ile s8003 arasında hiç bir fark yok benim fimware s8000 için olduğundan öyle söyledim
    bu arada link direkt ana sitedenhttp://samsung-pc-studio.software.informer.com/

• berke hocam normal touchwiz kullanırken dokunmatik çok kötü ama jetdroid e geçince çok iyi bunun nedeni ne samsung nerede yalnış yaptı
  • Samsung Java işletim sistemi kullanarak en başta yanlış yaptı. Neden olduğunu bilmiyorum ama dokunmatik hassasiyet de düşük, grafik performansı da düşük...

Bu arada aylardır hiç gelişme yok
  • Şu jeti 375 liradan satabilsem süper olur direk androidli bir telefon alırım..
  • keşke şu jetin yurdışı çıkmasaydı ben de satmak istiyorum ama yurdışı gibi almaya çalışıyorlar
  • Şu linkten Samsung a msj attım, usb bağlantı sorunumla ilgili.Bi de sonuna dayanamadım sordum, Samsung elinden bu telefona uygun bi android gelirmi ? Kendi işletim sistemizle 480x800 Amoled Ekranlı, 800 MHZ işlemcili telefonu heba ediyorsunuz diye.
    Henüz cevap gelmedi ama bu istek bir kaç kişiden gelirse belki düşünürler.
    En azından olumsuz olsada bi cevap alırız.

Hatta isterseniz jetdroid projesinden onlara bilgi verelim belki samsung böyle birşeyi desteklemeye karar verir yada kendi android ini sunar ne biliyim.
    link te burdahttps://www.facebook.com/SamsungTurkiye?sk=app_7146470109
    birlikten kuvvet doğar çok fazla kişi isterse iş onların insafiyetine kalmaz zaten.

• Bu gün aradılar samsung tan.
    s8000 cihazının Türkiye de satışı olmadığını yardımcı olamayacaklarını söylediler.
  • bu saatten sonra bu kadar cihaza sistem yüklemesi falan çok zor umutlanmayalım bunun için. tek umut jetdroid oda olmazsa satış :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

JetDroid açıkken yapabildiklerimi gösteren birkaç fotoğraf çektim. Bakalım beğenecek misiniz: http://img827.imageshack.us/g/dsc00841i.jpg/

Tek kelimeyle müthiş.Gerçekten umutlarım arttı.En kısa sürede biterde bu telefonu heba etmeden android le kullanabilirim.Şuanda telefon berbat ötesi bişi.Jetdroid bi çıksın s8000 satışlarında patlama yaşanır :D
  • selam arkadaşlar bende 8000 var sıfır spot müşterilerim oyun soruyo işletim sis temi soruyo gps den navigasyon soruyolar
    1 GPS e ne yükleyebilirim navigasyon proğramını nasıl çalıştırabilirim rotu 66 filan demişler ?
    2 3 boyutlu ipone sensörle çalışan oyunlar yükleniyomu yükleniyosa nerden?
    3 acil yardım taleb ediyorum acemi cep telefoncuyum
  • Şuraya bi şikayet yazdım bizimle ilgili.Yorum atabilenler yorum atsın konu açanlarda aynısını yazarsalar yazsınlar sesimizi duyurmanın vakti geldi.
    Link:http://www.sikayetvar.com/sikayet/m/1/no/853211#

Burasıda Samsung TR nin face sayfası face hesabı olmayan yoktur sanırm.İsteğimizi buraya ve destek bölümlerine yazıyoruz.Sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi.İstediğimiz şey baştan sona bi android işletim sistemi değil.Sadece android driver ları yayınlasa bile yeterli sanırım.
    Burası anasayfa duvarda belirtiyoruz isteklerimizi.Link:https://www.facebook.com/SamsungTurkiye

Burasıda Samsung tr nin destek bölümü buraya birşey yazdığınızda kesinlikle numaranıza geri dönüş yapıyorlar.Yani hattı ''S8003 Android Yada Andriod Driver İsteği'' konusuyla meşgul edersek o kadar göze batarız ve samsung ta bunu eli kolu bağlı izlemez. Link:https://www.facebook.com/SamsungTurkiye?sk=app_7146470109

Önemli:Çoğunuzun şimdiden benim cihazım s8003 değil, s8000 dediğini duyar gibiyim.Benim cihazımda s8003 değil.Ama s8000 in Türkiyede satışı olmadığından teknik servis kestirip atıyor ilgilenemeyiz diye.Bu konudada dikkatli davranın.

Davamızın peşini bırakmayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 28 Mayıs 2011; 18:47:23 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.