Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa beyler bu launcer programının en rahatı kullanımı güzel olanı hangisi
    birde bu menü simgelerini büyütebilirmiyiz
  • @sultan22
    Ben ADW Launcher kullanıyorum. Tema filan yüklenebiliyor. Denemeni tavsiye ederim, birçok özellik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıldırtan jet

bütün kartı biçimlendirdim sonra tekrar yaptım sonunda çalıştı:) şimdi programlara bakıyorum çok şeyde hata versede internete bağlandım gezmeye bakmaya çalışıyorum ama ısınmasından korkmaya başladım bunun bir sonu var mı

Tebrikler, listeye ekledim

JetDroid'i saatlerce kullanmadığımız için ısınmasının sorun olacağını sanmıyorum.
  • berke acil yardım eder misin arkadaşım ;

bootloader i yükledim telefona ..ardından telefonu bilgisayardan kabloyu çıkarmayacağız değil mi?

şimdi ubuntudayım ve gparted bölümünde hafıza kartını seçemiyorum ,yeşil olmadan direk kırmızı unallocated yazısı çıkıyor ne yapayım????
  • gerçekten harika dostum eline sağlık internetten araştırıyorum umarım küçükte olsa bende birşeyler ekleyebilirim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariserken

berke acil yardım eder misin arkadaşım ;

bootloader i yükledim telefona ..ardından telefonu bilgisayardan kabloyu çıkarmayacağız değil mi?

şimdi ubuntudayım ve gparted bölümünde hafıza kartını seçemiyorum ,yeşil olmadan direk kırmızı unallocated yazısı çıkıyor ne yapayım????

Bootloader'ı yüklediğine göre telefonu çıkartabilirsin.

Sorunu tam olarak anlamadım, bir ekran görüntüsü vermen mümkün mü?
  • yanlış bilgi vermiyim ama doğru hatırlıyorsam çıkarman lazım çünkü tel download modunda kalıyor yani kartı göremez diye düşünüyorum ama gene de yanlış olmasın
  • @çıldırtan jet arkadaşım doğru söylüyor.. Telefonu çıkarttıktan sonra yığın depolama moduna aldığını varsaymıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 16 Şubat 2011; 21:32:59 >
  • resmi upload ediyorum şimdi 1 dk..

ya ben bir tek gparted da hafıza kartını sağ üstten seçemedim sanırım.. telefonun şarjıda bitti baştan şarj ediyorum..
  • onu yapmadım ben..

telefonla bilgisayar bağlı kalacak değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariserken

onu yapmadım ben..

telefonla bilgisayar bağlı kalacak değil mi?

Aşağıda yazdığım şekilde mi yaptın? bi kontrol et bakalım;

Bootloader işlemini yaptıktan sonra telefonun kablosunu çıkart.
    Download modundan çıkmak için bataryayı çıkartıp yeniden tak.
    Ubuntu'yu aç.
    Samsung'un işletim sistemini normal bir şekilde çalıştır.
    Telefonun kablosunu tak, yığın depolama moduna geç.
    Gparted ile işlemlere devam et...
  • hayır çıkartıp tekrar takabilirsin zaten bootloader dan sonra teli kapatman için pili çıkarman gerekiyor sonra normal touchwiz ile açıyorsun yığın yükleme yani en alttakini seçiyorsun adını tam hatırlamadım:)
  • asphalt oyununda hareket sensörü çalışıyor çok zor olsa da baya zevkli öyle çok kasmıyor hatta pek kasmadı bile ama oyundan çıkamıyorsun öyle bir sıkıntı var
  • tamam arkadaşlar çok sağolun şimdi her işlemi baştan tekrarlayacağım inşallah bu defa kurabilirim :)
  • @Berke001 varmı öyle kullandığın zaman geçirdiğin bir program ya da oyun
  • quote:

@Berke001 varmı öyle kullandığın zaman geçirdiğin bir program ya da oyun

Illusionlabs firmasının geliştirdiği Labyrinth diye bir oyun var.
    Accelometre ile oynanabiliyor. Zaman geçirmek için güzel ve neredeyse hiç kasmıyor.

Program olarak;

TaskKiller yükleyebilirsin.
    Android'de kapattığın programlar arka planda çalışmaya devam ediyor. Bu sorunu çözmek için yapılmış başarılı bir program. Programlar kapanınca Ram kullanımı da azalıyor.

Bir de ADW Launcher'ı var.
    LauncherPro'ya göre daha çok özellik içeriyor. Tema filan yükleyebiliyorsun.
  • öneriler için sağol bu arada internetten araştırıyordumhttp://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=76&t=441&start=30 burda çok iyi ingilizcem olmasa da anladığım kadarıyla saati falan yapmışlar ama bu yamanın eksikleri varmış herhalde sen bakarsan daha iyi anlarsın diye düşünüyorum
  • quote:

öneriler için sağol bu arada internetten araştırıyordumhttp://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=76&t=441&start=30 burda çok iyi ingilizcem olmasa da anladığım kadarıyla saati falan yapmışlar ama bu yamanın eksikleri varmış herhalde sen bakarsan daha iyi anlarsın diye düşünüyorum

Anladığım kadarıyla;
    Henüz normal şekilde çalışmıyor. Birkaç sorun varmış.

• quote:

@kaan0551

okuduktan sonra direk baktım gerçekten güzel bir parçaya benziyor iyi günlerde kullanırsın umarım bana birtek flaş ve 3g'si eksik gibi gözüktü birde onlara bak bakalım çünkü çok güzel dersen bende ilgilenebilirim forumistanbul da buldum bir tane

Archos 43 için kendim bir inceleme hazırladım.http://forum.donanimhaber.com/m_46850379/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46850379 burdan bakabilirsin.forumistanbulda stoklar bitmiş.En az 2 hafta sonra gelcekmiş.Oda siparişe bağlı.Benim aldığım yerin adresini veriyim siparişten ertesi gün geldihttps://www.aynigunkargo.com/ burdan bulabilirsin.telefonu çok iyi paketliyorlar hatta açmakta baya zorlandı 5 kat katlamışlar garantisini yazmamışlar merak etme 2 yıl garantisi var

• beyler ne zamandır girmiyordum buralara ne alemde jetdroid gelişmemiz? ilk sayfadaki bilgileri update ediyorsunuz değil mi bir de?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.