Şimdi Ara

Jeneratör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın site yönetim ve üyeleri siteye yeni üye oldum aranızda olmaktan gurur duyuyorum.ilk konumu şöyle bir proje ile açmak istiyorum ;

Ben sene 2010 da bir bilgisayar şirketinde çalışıyordum elektrik gittiği zaman kesintiye uğramadan hiç gitmemiş gibi jeneratör yokmuş gibi idi bunun sırrını sordum patron beni hemen masasının yanında gizli bir bölmede bulunan ringi gösterdi yaklaşık 30-40 adet araba aküsü birbirine bağlanmış kutuplanmış sessiz bir şekilde çalışan bir sistem gördüm işin sırrı bu dedi o gün o sisteme hayran kalmıştım ve ben bugün sene 2019 hala o sistemin nasıl yapıldığını merak ediyorum teknik bilgimin yetersizliğinden dolayı siz değerli ve bilgili ustalarımdan yardım bekliyorum saygılarımla Cihan Ercan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek güçlü bir ups sistemi kurmuş. Normalde kullandığımız ups'lerin büyüğünü hayal edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Ama nasıl bunu bana devreye nasıl alacağım hakında bir devre şeması yapabilecek bir usta var mı yardımcı olabilecek gerekli devre elamanlarını açıklayabilecek birisi ben bu sistemi evimde kullanmak için tasarlamak istiyorum veyahut iş yerimde kendi imkanlarımla kurmak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazır ups'i guçlendirerek işe başlayabilirsin. Mosfetlerin soğutucularını büyüt. Gerekirse fan ekle. Üzerindeki şarj katını daha büyük aküyü şarj edebilecek güçlü birdevre ile değiştir. Uzun sure gider.

Muhtemelen yapan kişi de dediğim gibi yapmıştır.

Konu elekronik bölümüne taşınmalı. Yeri burası değil. Elektronik bölümündeki üstatlar yarım ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Yönlendirme için teşekkürler ben oraya yeni konu açıyorum o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğalgaz dedektör tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    PELLET yakıtlı soba vs.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.