Şimdi Ara

Jem Karaca'nın bir üstü Yaya Toure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melonun yerine çok iyi bir transfer yaptık.Birlo ile orta sahayı coşturur aslan parçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten yönetim çok iyi işler çıkarıyor. Önce Birlo sonrasında Jem Karacan. Açıkçası Podolski tranferi sonrasında yönetimden umudumu kesmiştim. Jem Karacan trasnsferi bana göre saadece Türkiyede değil dünyada yılın transferidir. Şuan açın bakın bütün ajanslar Eurosport, RaiUno, BBC, SkySport "Galatasaray'dan dev hamle" diye başlık atmışlar.
  • Bilal ve Jem ikilisi 4-4-2'de müthiş bir orta saha olacaktır.Gerek teknik , gerek enerji bakımından ligimizin çok üstünde bu ikisi.Dursun Özbek ve yönetimini gerçekten kıskanıyorum.

•  Jem Karaca'nın bir üstü Yaya Toure
  • Niasse ve Hakan'ı alıp transferi kapattık diye açıklamada gelebilir her an.
  • Yılın topici olmuş. Gülmekten kramp girdi karnıma. Sabitlensin lütfen. Her yorum diğerinden daha değerli.

• Forvete niasse gelirse final oynarız şampiyonlar liginde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Jem Karaca'nın bir üstü Yaya Toure

• Komik değil artık sinir bozucu olmaya başladı bu yönetim
  • Trollük yapacak kusur bile bulamıyorum,Jem en sevdiğim futbolculardandı gs forması ile görmek kötü olacak

• bu adam melodan 1-2 tık yukarda ismi jem paul yerine cem billur olsa kimse ses çıkarmazdı kafanızdan atın bu yabancı düşmanlığını adam ingiltere liginde maç başı ücretle top koşturuyordu şimdi sorarım kötü futbolcu olsa maç başı ücretle geçinebilirmi ? geçinemez demekki kendine güvenen oynamassam para almam diyen bir topçi

ama nedense altıyüzbünoyro garanti ücret vermişler insan hayret ediyor
  • Ya şimdi troll diyeceksiniz, söveceksiniz de abi Jem Karacan kim ya yapmayın etmeyin; ironi mi şaka mı gerçek mi bu söyledikleriniz anlamıyorum. Bruma bile bundan daha iyidir eminim, Sky Bet ligi ne abi sizin yönetim neyin kafasında, illa genç alacaklarsa gitsinler Brezilya'ya falan baksınlar. Hem 26 yaşında genç desen o da değil. Sizinle dalga geçiliyor.
  • fener uyurken çok iyi işler yaptık helal olsun yönetim.
  • Jem Karaca'nın şarkılarını çok beğeniyorum
  • Saka gibi arkadas

• Yaya toure 32 yaşında bi kere jem i almaları daha mantıklı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Ya şimdi troll diyeceksiniz, söveceksiniz de abi Jem Karacan kim ya yapmayın etmeyin; ironi mi şaka mı gerçek mi bu söyledikleriniz anlamıyorum. Bruma bile bundan daha iyidir eminim, Sky Bet ligi ne abi sizin yönetim neyin kafasında, illa genç alacaklarsa gitsinler Brezilya'ya falan baksınlar. Hem 26 yaşında genç desen o da değil. Sizinle dalga geçiliyor.

Kardeş trollük yapma geçen sene m.city istedi adamı ama jem fanatik galatasaraylı olduğu için gitmedi bu sene bize geldi.Bilmiyorsanız konuşmayın.

• Daha soyadini bilmeden adami ovmeye calismayin. Tam inanacagim bir gulme geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam pirlo hayranı çıktı rıza baba

• GS da bal varken bu halde bile şampiyon olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.