Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir içi kışın kısa mesafelerde kullanılırsa 8 lt yakar. Çok da iyimser olmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Şehir içi kışın kısa mesafelerde kullanılırsa 8 lt yakar. Çok da iyimser olmamak lazım.
    Renkler çok tatlı ve uyumlu olmuş.
     JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: ferah.park

Katalog değerleri zaten sert kullanımda bu kadar sakin kullanımda bu kadar demezki. Genelde sakin kullanım a göre tek kişi arabadayken diye düşünüp ölçerler ve hangi firma olursa olsun genel de hep verdikleri rakamın 1 lt üstünde yakar araç sakin kullanımda benim ki de o hesap olmuş zaten. Valla isterse 8 9 10 lt yaksın aracın verdiği konfor sürüş keyfi ve görsellik fazlasıyla beni tatmin ediyor. Herkese kazasız sürüşler

Ben, hee bak çok yakıyormuş derdinde değilim zaten. Araştırıyorum ki, dizelin sarfiyatı benzinliye yakın ise, 170 HP benzinliyi bekleyeyim diyorum. Tabii kağıt üzerinde şehiriçi 8.8 litre yazıyor ama onun da reel sarfiyatı ne olacak, görmekte fayda var. Gerçi arada sağlam bir fiyat farkı var ama biraz daha bekleyelim bakalım. Zaten 6.5 inç ekran istiyorum, o da birkaç ay sonra gelecek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33

Renkler çok tatlı ve uyumlu olmuş.
     JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU

Alıntıları Göster
    Çook beğendim..

JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 10 Mart 2015; 14:42:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Çook beğendim..

JEEP RENEGADE ANA KONU

Aynı bu araçtaki şekilde, iç kısımları kumaş olan deri opsiyonu olsa çok güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Çook beğendim..

JEEP RENEGADE ANA KONU

Aynı bu araçtaki şekilde, iç kısımları kumaş olan deri opsiyonu olsa çok güzel olurdu.

Alıntıları Göster
    6.5 inçlik paketin Haziran'da geleceği söyleniyordu ancak Ataşehir Mengerlerden haftasonu aldığım bilgi doğrultusunda gelmeyeceği söylenmiş

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Bugün lastiklere nitrojen diye de adlandırılan kuru hava bastım.Kitapçıkta yüksüz önler 2.4 arkalar 2.2 bar ,tam yükte ise ön ve arkalar 2.4 bar olarak gösteriyor.Bu ölçüleri psi çevirince 2.4 bar=34,8 psi yapıyor.Bu durumda 4 lastiği 35 psi yaptırdım.Araç biraz daha yumuşadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, bende sizlerin arasına katıldım. Aracın siparişini verdim.(Limited sunroof deri)haftaya aracımi alacağım kismetse yorumlariniz için teşekkürler bana baya yol gösterdi.Zaten ilk gördüğümde bayilmistim bayiiye gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karrizma84 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,iyi Günler'de kullanın.Fiyat nasıl oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33

Hayırlı olsun,iyi Günler'de kullanın.Fiyat nasıl oldu?
    İlk sayfayı okumayın, bu nedir, millet nasıl gömmüş nasıl gömmüş aracı tasarımını, birde fiat 500x midir nedir onu beğenmişler, arkadaş merak ettim demekki fiat 500x bla bla güzel araç demekki bir bakayım dedim. Bakmaz olaydım o aracın tasarımını beğenip te bunu beğenmeyen ciddi şekilde kör olmalı.

Neyse tartışma yaratmayalım, zevkler tartışılmaz sonuçta. Aracı alan kullanan arkadaşlara hayırlı olsun, çok güzel bir araç
  • broadcast33 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...fiyat için bütün bayiileri aradim.Ankarada oturmama rağmen Ciftçilerden sıkı pazarlıkla 91 bağladım.Siz kaça aldiniz?akota sonnfiyat deyip indirim yapmadı hiç...
    Herkese kazasız sürüsler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karrizma84 -- 10 Mart 2015; 20:40:34 >
  • karrizma84 K kullanıcısına yanıt
    İlk önce ben de limited+deri+sun roof olarak fiyat almıştım sizinkiyle aynıydı.Daha sonra sunroof dan vazgeçtik 1750 euro fiyat düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferah.park

araçla ne yazık ki uzun yol deneyimim henüz olmadı. tek seferde en fazla yaptığım km 150 km'dir. ancak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki her viteste olduğu gibi 6. viteste de araç çok düşük devirlerde bile yüksek torklar yakalayabiliyor. bu açıdan 5. 6. vitesler arasında git geller yapmak zorunda kalmıyorsunuz. cruise control de rahatlığa rahatlık katıyor. xenon aydınlatmalar gayet yeterli iç ambians insanı yormuyor. aracının yol tutuşu gayet başarılı. seri hızlanmalarla aracın rahat akışını ve sizi yormayışını hissedebiliyorsunuz. aracın fotoğraflarını yüklemek isterim ancak limited beyaz sunrooflu deri paketli araç fotoğrafları bol bol mevcut zaten :) sıkıntı yaşadığım konu şerit takip sisteminde aracı sollarken şeritten ısrarla ayrılmamak istememesiydi. ilginçtir gazı köklemişken şeritten ayrılmak istemeyince biran öndeki araca gireceğim sandım ancak bu seferde çarpışmayı engelleme sistemi devreye girdi ve benden bir kaç salise önce frene bastı araç :) sonra ayarlarına baktığımda şerit takip sisteminin high level de olduğunu gördüm ve onu orta seviyeye aldım şimdi sadece şeritte kalmak istiyor ve ben ısrar edince vazgeçiyor :) tabi sinyal verseydim bunların hiç biriyle uğraşmak zorunda kalmazdım o da ayrı bir konu :) bu arada nazara inananlar için aracı yeni teslim alanlar bi nazarlık koysunlar araca tavsiyemdir :))

Hocam şu çarpışma engelleyici sistemi bir türlü çalışırken göremedim.Önündeki araç ile mesafe yaklaşık kaç metre iken devreye giriyor.Ben ayarlarda bir yanlışlık yapıyorum anlamadım.

Tam olarak mesafe ile alakalı diyemeyiz. Araç için önemli olan fren yaptığında kaç saniye de durabilirsin aradaki mesafe bunun için yeterli mi bunun gibi şeyler önemli. bunu test etmek çok yanlış bir davranış olacaktır çünkü eğer siz öndeki araca yavaş yavaş yaklaşıyorsanız aradaki mesafe 3 parmak kalınlığına kadar bile inse sistem devreye girmez. Çünkü muhtemelen öndeki ile hızınız aynı olacaktır ve aradaki mesafe korunmuş olacaktır. Ancak mesela düşününki otobanda viraj alıyorsunuz ve alır almaz karşınıza trafikte durmuş araçlar çıkıyor ve sizin hızınız 100. Araç görsel ve sözel uyarı yapar gerekiyorsa abs yi de devreye sokacak şekilde frene basar ya da soldan Belli bi hızla giderken önünüze sizi sağlam yavaşlatacak kadar bir araç atlarsa yine sistem devreye girer. Orta konsoldaki ayarlar da bu tür durumları etkiler. Bu ve bunun gibi sebeplerden devreye giren bi sistem ve ben de bi kere gereksiz yere fren yaptı geri kalanlar da başarılı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferah.park -- 11 Mart 2015; 10:45:17 >

• ferah.park F kullanıcısına yanıt
    Bir de ben rodaj süresince start/stop sistemini kapattım.Kaza Önleme sisteminin start/stop la entegre çalışma durumu varmıdır acaba.

Yok start&stop ve çarpışma önleyici sistemler birbirinden bağımsız çalışıyor.

Muhtemelen sizinki de normal bir şekilde çalışıyor, sakin araç kullanan biriyseniz sisteme pek ihtiyacınız olmayacaktır, biraz sert kullanırsanız bendeki gibi 20 km lik yolda en az 3 kez --- FREN !! --- yazısını görür, ötüşünü duyarsınız

Dilerseniz bendeki ayarları sırasıyla yazabilirim. Sizdeki ile karşılaştırırsınız.

Edit:
    sicurautoyoutube
    Bosch Sistemi di Sicurezza ADAS Jeep Renegade e Cherokee
    https://www.youtube.com/watch?v=vxdA49Dryqo

video italyanca ama görüntülerden sistemin çalışma mantığı görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victories -- 11 Mart 2015; 15:28:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: victories

Yok start&stop ve çarpışma önleyici sistemler birbirinden bağımsız çalışıyor.

Muhtemelen sizinki de normal bir şekilde çalışıyor, sakin araç kullanan biriyseniz sisteme pek ihtiyacınız olmayacaktır, biraz sert kullanırsanız bendeki gibi 20 km lik yolda en az 3 kez --- FREN !! --- yazısını görür, ötüşünü duyarsınız

Dilerseniz bendeki ayarları sırasıyla yazabilirim. Sizdeki ile karşılaştırırsınız.

Edit:
    sicurautoyoutube
    Bosch Sistemi di Sicurezza ADAS Jeep Renegade e Cherokee
    https://www.youtube.com/watch?v=vxdA49Dryqo

video italyanca ama görüntülerden sistemin çalışma mantığı görülebilir.
    Araçla asfalttan hiç ayrılmadım, bu kocaman çivi nasıl giriyor anlamıyorum
     JEEP RENEGADE ANA KONU

• victories kullanıcısına yanıt
    eğer inşaat yıkımı yanından geçtiyseniz sokağa önlem almadan atılabilen her şey lastik için tehlike... otomatik lastik içi basınç ölçerle anında haberiniz oluyor.

benim de aynı şey başıma geldi. geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

eğer inşaat yıkımı yanından geçtiyseniz sokağa önlem almadan atılabilen her şey lastik için tehlike... otomatik lastik içi basınç ölçerle anında haberiniz oluyor.

benim de aynı şey başıma geldi. geçmiş olsun...
    Çivi - vida olayları genelde yağmurdan sonra olur. İnşaat yanından geçmeseniz bile 1 km öteden yağmurla çivi vida vs. gelip lastiğinize saplanabilir. Çözüm run-flat lastikler ama onlar da çok sert oluyor, konforu bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Çivi - vida olayları genelde yağmurdan sonra olur. İnşaat yanından geçmeseniz bile 1 km öteden yağmurla çivi vida vs. gelip lastiğinize saplanabilir. Çözüm run-flat lastikler ama onlar da çok sert oluyor, konforu bozuyor.

Alıntıları Göster
    Araç her şeyiyle çok güzel ama bagaj biraz daha derin ve büyük olamaz mıydı?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.