Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
56
Favori
339.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz de Nisan 2021'de almıştık. Qashqai 1.2'den sonra, 1.6 dizel annemi çok memnun etti. JEEP markasını tartışmıyorum bile, biraz da olsa premium bir marka havası yaratmak istiyorsanız tek geçerim. Yani Volvo XC40 veya bir üzeri BMW X1'e bütçe yetmiyorsa...


    Dizel yasaklanıyor vs diyerek benzinli alanlara üzülüyorum, şimdi yatkıt fiyatı artışları ile de benzinliler hiç binemez hale geldiler... Dizel torku hayatın gerçeğidir, bunu unutmayalım.


    Farlar full led, kapılar anahtarsız vs vs çok dolu ve güzel bir araç.

    Eksikleri;

    1) kablosuz carplay olmaması. Buna makul çözüm bulanlar var mı?

    2) carplay çalışmasa da, bluetooth'tan müzik dinleniyormu?

    3) giderken kapıları kilitlemiyor :( Malesef 2020 modelde bu özelliği ekrandan kaldırmışlar... Çözüm bulan var mı?

  • Arkadaşlar merhaba. 2020 model 1.6 dizel limited versiyonlu araca sahibim. Ikinci el almıştık. Yaklaşık 3000km'dir ben kullaniyorum ve yakıt ortalamam 6.6 idi. Bugün menude gezerken fark ettim ki ortalama 15lere çıkmış. Bir anormallik olduğunu düşünüyorum. Mesela daha önceleri yokuş asagi giderken gaz vermediginiz sürece sıfır olarak görünen yakit tuketimi simdi ibre sona dayanmis bir şekilde 50 litre gosteriyor :/ kullanım güzergahım ve şeklim aynı :/ sizce sorun ne olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle litre / 100 km den mpg'ye (miles per gallon) a geçti

    Ayarları kurcalayın bulursunuz birim değiştirmeyi

  • arkadaşlar merhabalar.bende 2020 model jeep renegate araba var. arcım bugün "passive entry kontrol ettirin araç kapanmaz yeniden başlamaz" şeklinde bir uyarı verdi ve anahtar şekli üzerinde wireles şekli olan bir uyarı lambası yaktı. Aracın şuan start stop tuşuna basınca araç sönmüyor hala çalışmaya devam ediyor. kontrol panelinde araç kapat diye bir yere yönlendiriyor burada da fren pedalına basıp ok tuşuna basın diyor bende birkaç denemeden sonra fren pedalına basarak direksiyonda bulunan ok tuşuna basılı tuttum araç söndü. Çalışırken start stop çalışıyor ama aracı söndürürken çalışımıyor. açok ilginç bir sorun servisi bugün aradım tatil olduğu için cevap alamadım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

  • Arkadaslar merhaba. Esime 2020 Renegade 1.0T Sport Manuel almak uzereyim. Var midir kronik sorunu vs. Onerir misiniz kullanicilari olarak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar pek canlı değil ama 2016 Mjet Limited versiyon alma arifesindeyim ben de. Önerileriniz veya uyarılarınız varsa duymak faydalı olacaktır.  

  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Renegade candır. Benim 2 aracımdan biri. Söylediğiniz model den var. Gerekli kontrolleri yaparak gönül rahatligi ile alabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2015 1.6 Limited Renegade'de dış ısı sensörü arızası yaşıyorum. Araç dış ısıyı ölçmüyor ve klima devreye girmiyor bu sebeple. Aranızda benzer sorunu yaşamış olan var mı? Yan aynanın komple değişmesi gerektiği söylendi servisten çünkü sensör tek satılmıyormuş.

  • Arkadaşlar tekrar merhaba. 2020 model 1.6 dizel limited versiyonlu araca sahibim.Androidcar kullandığımda ekrana full ekran yansırken ,applecar'ı denediğimde ekranın sağ ve sol kısımlarında birer parmak boşluk kalıyor ve tam ekran olarak yansımıyor ve bence çok kötü kullanışsız bir görüntü oluyor.Bu normal mi? Applecar kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aldıysanız yorumlarınıza çok memnun olurum. Bütçemin üzerinde ama oralara çıkmadan güzel bir araç alamayacağım gibi. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Almadık, içi çok kalitesiz malesef bu paketin.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba, dün 2019 model renegade 1.6 dizel longitude paket satın aldım. Bu araca geri görüş kamerası taktırabiliyor muyuz? 5" uconnect küçük ekran multimediya sistemi mevcut.

  • Merhaba,

    Antalya Birmot Jeep-Alfa Romeo- Maserati bayisinden ben Ali Kaya...

    Temsilcisi olduğum markalarla ilgili teknik bilgi ve satış konusunda size destek olmak isterim...

    Bu ayın kampanyalı araçlarını aşağıya ekliyorum...

    Telefon Numaram:0539 527 84 00


    Jeep Renegade 1.5 130HP Limited Edition benzin+elektrikli aracımıın kampanyalı fiyatı:

    1.600.000 TL

  • Alikaya7 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba 4xe renegade fiyat bilgisi alabilir miyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt

    paket ne alaka iç trim kalitesi hepsinde aynı plastiklerin boyasına döşemelerin kumaşına aldanmayın plastik tüm donanımlarda aynı değişmez

  • Renegade 4x4 sahibi var mı aranızda?

    PTU denilen öndeki 4 çeker aktarma sisteminde freze dişlisi denen dişlinin zamanla aşınması ve vites geçişlerinde ya da gazı bırakıp tekrar basma durumlarında küt diye gaza çok ani basıyormuşçasına bir tepki gelme şeklinde bir sorun oluyor.


    zf 48hp9at şanzıman kullanan 4 çeker Renegade, 500x ve Honda CRV'de var bu problem. Honda'da sistem bir de şanzımana gömülü galiba, daha da büyük sorun oluyor, şanzımanın inmesi gerekiyor falan filan..


    Bu sorunu yaşayan ve herhangi bir işlem yaptıran oldu mu aranızda?

  • Alikaya7 A kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Avenger'da şuan son fiyat nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: queenelif

    Bu mesaj silindi.
    Akü kutup başını söküp tekrar takmayı denediniz mi hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Tek renk ve deri koltuk opsiyonu olmayan araç için liste fiyatı 1.702.000TL ancak 1.675.000TL olarak yardımcı olabilirim.

  • frantic035 F kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadan ayarlattım, halloldu yine de teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.