Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.723
Cevap
56
Favori
365.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkvan

Biri 4x4 diğeri değil, 30 hp daha güçlü, ve Zf9 daha iyi bir şanzıman, bence değer...
    bf goodrich all terrain taktırsam yakışır mı acaba ?

bi de 215 60 r17 yok 225 60 r17 taksak sıkıntı çıkar mı
  • cagrikizil kullanıcısına yanıt
    Sırf zf şanzıman için bile değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrikizil

Beyler sorum şu 1.4 Limited paket otomatik 140 beygir ddct ile 1.4 Limited paket otomatik 170 beygir 9atx arasındaki fiyat farkına değermi ne gibi bir artısı var ??? Biri 90.000 diğeri 106.000 indirimli fiyatları 85.000 / 100.000

Ben de aynı ikilemdeyim. Gerçi ben dizel manüel mi, benzinli AWD mi diye düşünüyorum.

ZF9 ve AWD beni daha çok cezbediyor ama bazı Cherooke ve Acura araçlarda bu şanzıman problem çıkartmış. O yüzden biraz ağırdan almayı daha uygun buluyorum.

Bir de, 100.000 tl fiyatı hangi bayiden aldınız acaba? Bana normalde %3 iskonto var demişlerdi, sizin aldığınız fiyatta %6 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Mayıs 2015; 11:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Beyler sorum şu 1.4 Limited paket otomatik 140 beygir ddct ile 1.4 Limited paket otomatik 170 beygir 9atx arasındaki fiyat farkına değermi ne gibi bir artısı var ??? Biri 90.000 diğeri 106.000 indirimli fiyatları 85.000 / 100.000

Ben de aynı ikilemdeyim. Gerçi ben dizel manüel mi, benzinli AWD mi diye düşünüyorum.

ZF9 ve AWD beni daha çok cezbediyor ama bazı Cherooke ve Acura araçlarda bu şanzıman problem çıkartmış. O yüzden biraz ağırdan almayı daha uygun buluyorum.

Bir de, 100.000 tl fiyatı hangi bayiden aldınız acaba? Bana normalde %3 iskonto var demişlerdi, sizin aldığınız fiyatta %6 var.

Sen benzinliye alıştın bence benzinli otomatik al. Bu hafif bir araba ZF en sorunsuz şanzımanlardan rahat ol. 4x4 yakışır bu arabaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 11 Mayıs 2015; 11:41:28 >

• quote:

quote:

quote:

Sen benzinliye alıştın bence benzinli otomatik al. Bu hafif bir araba ZF en sorunsuz şanzımanlardan rahat ol. 4x4 yakışır bu arabaya.

Doğru, haklısın. Yılda 8-10 bin km ancak yapıyorum zaten.

Gerçi bu sefer de karşıma (liste fiyatları üzerinden): 106.000 araç+5.000 sunroof+muhtemelen 5x2 bin de kolay park+eğlence paketi desek, 116.000 TL civarı fiyat çıkıyor. Hadi indirimle 110 olsun. Az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Mayıs 2015; 12:30:22 >

• Fiyatı ben de yüksek buldum. Sunroof ve deri koltuk alsak 117 bin liraya geliyor indirimsiz. İndirimli 110 bin olsa bile benzinli bir araç sonuçta ve şehir içinde 8-9 lt yakacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Kolay park ve eğlence paketi yok, yani katologda yazıyor ancak sipariş verilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victories

Kolay park ve eğlence paketi yok, yani katologda yazıyor ancak sipariş verilemiyor.

Şimdi yok ama bir süre sonra gelir diye düşünüyorum. Günümüz teknolojisinde bir araçta 5 inç yetersiz geliyor bana. Bayiler mevcut müşteriyi kaçırmamak için doğal olarak, gelmeyecek diyor. Yine de getirmezlerse, 500X'te 3.500 TL.ye sunulan bir opsiyonu daha pahalı satılan bir araçta vermemeleri sadece müşteri kaybına neden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mayıs 2015; 10:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Fiyatı ben de yüksek buldum. Sunroof ve deri koltuk alsak 117 bin liraya geliyor indirimsiz. İndirimli 110 bin olsa bile benzinli bir araç sonuçta ve şehir içinde 8-9 lt yakacaktır.

Aynı motor, şanzıman ve çekiş sistemli 500X'i 90 bin TL.ye verirlerken, Renegade'e 16.000 TL fark istemeleri biraz soğuttu beni açıkçası. Tamam arada mutlaka fark vardır ama bu fark fazla kaçmış gibi geldi bana.

110-115 bin lira verene kadar, sınıfları farklı olsa da biraz daha farkla BMW 320i ED alsam mı diye de düşünmüyor değilim doğrusu. Hazır makyaja da girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mayıs 2015; 10:18:22 >
  • quote:

quote:

Şimdi yok ama bir süre sonra gelir diye düşünüyorum. Günümüz teknolojisinde bir araçta 5 inç yetersiz geliyor bana. Bayiler mevcut müşteriyi kaçırmamak için doğal olarak, gelmeyecek diyor. Yine de getirmezlerse, 500X'te 3.500 TL.ye sunulan bir opsiyonu daha pahalı satılan bir araçta vermemeleri sadece müşteri kaybına neden olur.

Alıntıları Göster
    Öncelikle bu güzel aracı alan herkese hayırlı olsun. Sizlere kazasız ve belasız güzel sürüşler ve keyifler dilerim.

Neredeyse her gün Bağdat Caddesi'nde bu araca bakıp duruyorum. Beni acayip derecede çeken bir araç oldu.

Ancak kafama takılan bazı konuları burada paylaşmak istedim.

Öncelikle Navigasyon olayından bahsetmek istiyorum.

Aracın donanımında navigasyon yok. Bunun yerine galiba pusula konmuş. Elimde aracın kataloğu bulunmakta ve maalesef fotoğrafta gördüğüm multimedya ile bize satılan araçların içindeki multimedya farklı gözüküyor. Fotoğraflara baktım Fiat 500'de bulunan multimedyanın aynısı takılmış. Acaba geledekte bunu değiştirme şansımız olacak mı? Bu konuyu bir yetkili ile konuşan oldu mu?

Ben otomatik almak istiyorum ancak piyasada henüz yok. Otomatik araç gelmeden bu araca yatırım yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

140 ile 170 beygirlik araçların içinde motor haricinde donanımlarında da farklılık var mıdır?

Soran varsa 140 ile 170 beygirlik otomatik araçların cam tavan ve deri koltuk eklemesi ile fiyatı ne olacaktır?

Basamak taktıran ve kullanan var mı? Taktırdığınız basamaktan memnun musunuz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Fiyatı ben de yüksek buldum. Sunroof ve deri koltuk alsak 117 bin liraya geliyor indirimsiz. İndirimli 110 bin olsa bile benzinli bir araç sonuçta ve şehir içinde 8-9 lt yakacaktır.

Aynı motor, şanzıman ve çekiş sistemli 500X'i 90 bin TL.ye verirlerken, Renegade'e 16.000 TL fark istemeleri biraz soğuttu beni açıkçası. Tamam arada mutlaka fark vardır ama bu fark fazla kaçmış gibi geldi bana.

110-115 bin lira verene kadar, sınıfları farklı olsa da biraz daha farkla BMW 320i ED alsam mı diye de düşünmüyor değilim doğrusu. Hazır makyaja da girmiş

Makyajlı versiyonda sadece 1,5 3 silindirli 136 hp 3,18 i var maalesef. 3.20 ied yok artık.
    Geçen gün konusu vardı burada. ille sıfır olacak demiyorsan temiz 2. el bulunabilir tabi. Neresine makyaj yapmışlar onu da anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Makyajlı versiyonda sadece 1,5 3 silindirli 136 hp 3,18 i var maalesef. 3.20 ied yok artık.
    Geçen gün konusu vardı burada. ille sıfır olacak demiyorsan temiz 2. el bulunabilir tabi. Neresine makyaj yapmışlar onu da anlamadım.

Konusu burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_105531591/f_//tm.htm#105531591

320i ED yine gelecek diyorlar. 170 HP Türkiye'ye özgü motormuş.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Almanyada da 320 ed satiliyor. Turkiyeye ozgu motor degil. Turkiyeye ozgu olan 520 deki motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prospero mcmv P kullanıcısına yanıt
    Maalesef navigasyon yok, yakin gelecekte garantiyi bozmadan taktirma sansimizda yok, yetkili servis ve genel mudurluge italyadan alip getirecegimi, montaji yapmalarini istedigimi soyledim ancak olumsuz cevap aldim. Herhangi bir sekilde taktirirsam garantinin bozulacagi soylendi.

140 beygirlik olan 4x2
    170 beygir olan 4x4 ve 9 ileri zf sanzimanla geliyor, baska bir farklari yok

140 bilmiyorim, 170 beygirlige 103000 + 5000 sunroof + 5000 deri doseme toplam 113 fiyat verildi.

Basamak icin 4-5 farkli model var ancak takilma yeri biraz altta oldugu icin bence hicbiri guzel gorunmuyor o yuzden taktirmadim.

• quote:

Maalesef navigasyon yok, yakin gelecekte garantiyi bozmadan taktirma sansimizda yok, yetkili servis ve genel mudurluge italyadan alip getirecegimi, montaji yapmalarini istedigimi soyledim ancak olumsuz cevap aldim. Herhangi bir sekilde taktirirsam garantinin bozulacagi soylendi.

140 beygirlik olan 4x2
    170 beygir olan 4x4 ve 9 ileri zf sanzimanla geliyor, baska bir farklari yok

140 bilmiyorim, 170 beygirlige 103000 + 5000 sunroof + 5000 deri doseme toplam 113 fiyat verildi.

Basamak icin 4-5 farkli model var ancak takilma yeri biraz altta oldugu icin bence hicbiri guzel gorunmuyor o yuzden taktirmadim.
    Merhabalar,

Jeep Renegade 1.4L MultiAir2 Turbo Benzinli DDCT 4x2 Limited (Otomatik) + Deri Paketi için anahtar teslim 90.000-TL teklif aldım.
    Ücretsiz olarak yan basamak da hediye edeceklerini söylediler.
    Sanırım sipariş vereceğim.

DDCT şanzıman hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?
    geçiş hızı vs?

Bir de smart beam farlardan kasıt ne? ne özelliği var.
    Son olarak ambiyans aydınlatmasında neler var.

konu hakkında bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler.

iyi günler,

• Araç Avrupa'da satılan araçtan farklı.
    Otomatik deseniz ne zaman gelecek muallak!
    Navigasyon yerine pusula var.
    Tekrardan fiyatlara zam gelmiş. 3000 cıvarı zam var...
    Araç zannedersem otm. 170 limited cam tavan ve deri pakedi ile 120.000 cıvarına geliyor.
    Nedir bu gelecekte bekleyip göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospero mcmv -- 13 Mayıs 2015; 22:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

500X'ten haber var mı? Aklıma siz sokmuştunuz bekliyorum hala :)

500X de bu yıl Paris fuarında tanıtılacak

Detayları açıklansa da görsek, ciddi ciddi düşünüyorum umarım hayal kırıklığı olmaz :)

Sn akifsari'nin dediği gibi hayal kırıklığı değil, aksine ilgi patlamasi yaratacak bir model olacak. Ben Fiat'in son 20 yıldaki en başarılı modeli olacağına inanıyorum.
    Motor şanzıman ve çekiş özellikleri bu araçla aynı olacak. Yarın Jeep'in detayları açıklaninca 500X'i de öğrenmiş olacağız.

jeep in detayları az çok belli oldu

http://www.4wheelfun.de/news/jeep-renegade-trailhawk-und-latitude-weltpremiere-fuer-jeeps-neues-kompakt-suv-8087648.html

1,4-Liter Benziner Multiair, 138 PS
    ◾ 1,4 Liter Benziner Multiair Turbo, 168 PS
    ◾ 1,6 Liter Benziner E.Torq, 108 PS
    ◾ 1,6 Liter Turbodiesel, 118 PS
    ◾ 2,0 Liter Turbodiesel, wahlweise 138 und 167 PS

1.6 benzinli atmosferik motor koymuşlar 108 ps ( acaba bildiğimiz marea motoru mu?? eski 1.6 16v motorun ismi de tork motoruydu )

amerikada 2.0 litre dizel satılır ( malum 2.0 litre altı pek kullanmıyor Amerikalılar)

fiat 500 x in vurucu motoru ise alfa giulietta dan bildiğimiz 1.4 turbo multiair + tct çift kavrama şanzıman olacak

dizelciler de 1.6 multijet ile kafa rahat gezecekler

Alıntıları Göster
    Bu bodozlama ve görülmeden bakılmadan yapılmış yorumları anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası.
    Bu kadar ağır yorumları haketmiyor bu araç.
    Bu yorumlar yüzünden bu aracı gerçekten beğenerek almak isteyen insan, demekki millet beğenmemiş deyip sonrasını düşünerek almaktan vazgeçecek belkide.
    Tasarım işi görecelidir.
    Bence ünlülerimizin yüzbinlerce TL ödeyerek aldığı şu mercedesin jeep çakması aracından çok daha güncel ve güzel bir tasarım olmuş bence.
    Yolda gördüğümüzde yanımda kim varsa bu araca dönüp dönüp baktı yani denildiği gibi hiçbiri gülmedi.
    Üzerinde kafa yorulmuş ve kadın erkek herkese hitap eden bir tasarım oluşturulmaya çalışılmış.
    Bu kadar kötü yoruma karşı benim diyeceğim; Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş !!!

• Smyrna 351 S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın görmemişim mesajınızı.

Dizel hocam benim arabamın yakıt cinsi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht23

2015 mi 14 mü ? Ben şubatta 2014 ü 90 a almıştım. Deri paket+sunroof.
     JEEP RENEGADE ANA KONU

İzmir'den İstanbul'a (90km'yi çok fazla geçmedim.) dönüş sonrası yakıt tületimim 4.3LT/100km. Arabam 3bin km oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrna 351

JEEP RENEGADE ANA KONU

İzmir'den İstanbul'a (90km'yi çok fazla geçmedim.) dönüş sonrası yakıt tületimim 4.3LT/100km. Arabam 3bin km oldu.

Alıntıları Göster
    2 haftadır kullanıyorum aracı.suanda 3500 km oldu.inanılmaz memnunum aracımdan.yakıt tüketimi,tasarım,konfor,keyif her anlamda memnunum.olumsuz yorum yapanlar devam etsin bence sadece bizde olsun bu araç

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.